Google pixel 2 (XL): problemen en oplossingen bekend

Google's top smartphones pixel 2 en pixel 2 XL tot de duurste op de markt. Dienovereenkomstig hoge verwachtingen aan het Made-by-Google-apparaat te voldoen. Zelfs kleine problemen worden vervolgens besproken groot en niet getolereerd. Hoe de aanloopproblemen met de bleke displays te behandelen, het flikkeren of schijnbaar gebroken microfoon, deze collectie is te verduidelijken aan het oplossen van problemen voor pixel 2 / XL.

  • Pixel 2 XL: display problemen, waar je ook kijkt
  • Google pixel 2 (XL): Tips en trucs voor smartphones van Google

Wat je liever als een back-up? Externe particuliere opslag cloud of op het internet?

Kies Extern geheugen of internet cloud.

VS
  • 2740 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Externer geheugen bij te werken
  • 943 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Internet-Cloud te werken

Nog sneller dan vorig jaar, Google's product forums vol met meldingen van gebreken in de nieuwe pixel smartphones. Pixel 2 en Pixel 2 XL bereiden een aantal gebruikers problemen die in sommige gevallen kan worden opgelost of slechts sporadisch. Voor een beter overzicht willen wij u hier op lange termijn te houden over de oplossingen voor de problemen tot nu toe bekende.

Springt naar sectie

  • Burn-in op het display,
  • verkleurde scherm
  • flikkerende beeldscherm
  • Microfoon is gevestigd in een telefoongesprek

Burn-in op het display,

Reeks bekende beeldelement 2 en beeldelement 2 XL op AMOLED displays. Deze hebben de neiging om zogenaamde burn-in effect. het scherm blijft lang en wordt dezelfde inhoud, een soort negatieve indruk kan permanent hechten het beeldschermpaneel.

Dit is precies wat er is gebeurd in een aantal van de eerste pixel 2s voordat Google de user interface is aangepast aan een software-update. De nieuwe software elimineert statische controles die de burn-in te bevoordelen.

Dat is een behoorlijk wild OLED burn-in op de pixels 2 XL na misschien zeven dagen van full-time gebruik pic.twitter.com/EPJTs6D0Kg

- Alex Dobie (@alexdobie)22 oktober 2017

Echter, met een beetje geluk is in het apparaat niet aan de permanente burn-in, maar alleen aan de zogenaamde retentie. Deze kunnen worden verbrand door een mehrsekündige representatie van een bepaalde opname maximaal Helderheid:

@hallstephenj Lees uw artikel over pixels 2 XL "burn-in", Mine had hetzelfde probleem, maar dit is niet burn-in. Het is retentie. Ik was in staat om dit op te lossen door het weergeven van dit beeld Het volledige scherm op maximale helderheid voor ongeveer 20 minuten. Scherm ziet er uniform weer en het beeld is verdwenen. pic.twitter.com/Q2VZRmxZjK

- Adam Waters (@ awaters77)9 november 2017

verkleurde scherm

De relatief lichte kleuren zijn een ander punt van kritiek van een aantal kopers die op het display te zien naast concurrenten IWE de Galaxy telefoons.

AndroidPit pixel 2 xl scherm 1450De pixel-2 scherm (links) is dus relatief bleek. / © AndroidPit

Hoewel Google in hoge mate de kleurrijkheid geschroefd bij het afspelen van HDR inhoud aan het maximum, sommige klanten zijn boos over de bleekheid in normale werking. Een software-update is voldoende weergave-opties Versterkte". "Natuurlijk" en "verzadigd" geleidelijk geeft klanten, zodat de controle van de verzadiging.

flikkerende beeldscherm

Met een recente update van Android Oreo Zowel pixel apparaten en onweersbuien Nexus 6P apparaten hebben een flikkering probleem. het beeldscherm helderder sporadisch als u op de knop. Het oplossen van problemen dat dit gebeurt in Product Forum is nog niet voltooid en de oplossingen voor de weergave probleem van de pixel smartphones zijn niet uniform. Waarschijnlijk een toekomstige software-update zal het probleem te verhelpen. Sommige gebruikers vinden van uw apparaten, maar terug als gevolg van dat.

Microfoon is gevestigd in een telefoongesprek

Gelegen in de oproep van de pixels 2 en pixel 2 XL valt van de microfoon wanneer meerdere gebruikers. Hoewel de oorzaak van dit ernstige probleem in het product forum is nog niet opgehelderd, sommige rapport dat bellen kan helpen op de microfoon of de USB-poort. Dus blijkbaar is er een hardware fout die alleen kan worden verholpen door het vervangen van het apparaat.

Problemen met de Nobelprijs Telefoon: Zijn we te kieskeurig?

Google's pixel-eenheden worden genomen van hun eigenaars harder door de wringer als vele andere smartphones. Hier, hun fouten zijn soms herstelbaar en vooral draaglijk. Collega Luca komt als minder preuts benadering en adviseert zorgvuldige klant zelfs van de aankoop van de pixels uit. En The Verge heeft het apparaat een schande voor de naam Google.

Zolang Google blijft daarom biedt haar klanten een naadloze steun, de uitwisseling verloopt meer stevig en software-updates worden op tijd geleverd, Google maakt meer dan veel andere fabrikanten, ondanks alle eigenaardigheden.

Waar kun je de Google pixel 2 XL kopen

beste prijsT-Mobile.deLevertijd:Momenteel niet beschikbaarGoogle pixel 2 XL 64GB Black939,95 €939,95 € TotaalLevertijd:Momenteel niet beschikbaarNaar winkelT-Mobile.deLevertijd:Momenteel niet beschikbaarGoogle pixel 2 XL 64 GB zwart en wit939,95 €939,95 € TotaalLevertijd:Momenteel niet beschikbaarNaar winkelMedia Markt Online Shop (1580)Levertijd:Verschijnt op 2017/11/15Pixel 2 XL 64GB JustBlack939,00 €Verzendkosten vanaf 1,99 €940,99 € TotaalLevertijd:Verschijnt op 2017/11/15Naar winkelMedia Markt Online Shop (1580)Levertijd:Verschijnt op 2017/11/15Pixel 2 XL 64GB Black and White939,00 €Verzendkosten vanaf 1,99 €940,99 € TotaalLevertijd:Verschijnt op 2017/11/15Naar winkelConrad.de (438)Levertijd:Levering in 13 tot 14 dagenGoogle pixel 2 XL LTE smartphone 15,2 cm (6 inch) 2:35 GHz, 1,9 GHz octa-core 64 GB 12,2 miljoen pixels Android? 8,0 Oreo Black Black999,00 €€ 999.00 TotaalLevertijd:Levering in 13 tot 14 dagenNaar winkelvergelijk de prijzen