overdragen chats naar een nieuwe smartphone WhatsApp voor Android

U heeft een nieuwe smartphone en willen WhatsApp met het oude nummer blijven gebruiken? Dan moet je een backup van je WhatsApp gegevens maken vóór de verandering. Wij laten u, of iPhone of Android-smartphone, als je je chatgeschiedenis veilig te stellen, en opnieuw uw machine te sturen.

 • WhatsApp voor Android: tips, malware, features en nieuws
 • contacten voor overdracht en de gegevens van de oude opnieuw Smartphone

Vandaag kocht een smartphone? Waarom niet?

Kies 50 € zijn nog steeds vermist. of ben ik het eens ..

VS
 • 435 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.50 € werken nog steeds vermist.
 • 365 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet updaten helfen.Ich eens.

Springt naar sectie

 • WhatsApp veilige back-up naar Android ...
  • ...via Google Drive
  • ...offline
 • WhatsApp backup veilig met de iPhone
 • Export individuele chats
 • Export van foto's in de cloud
 • Restore WhatsApp backup ...
  • ...Google Drive
  • ...uit de offline kopie

In Android ...

...via Google Drive

De gemakkelijkste manier om back-up Android via Google Drive. Dit is de gratis cloud storage die aan uw Google-account, waarbij je je aangemeld Play Store werd toegewezen. Dit geheugen kan worden gebruikt voor WhatsApp chat-back-ups. Om automatisch te duwen deze back-ups, moet u eerst WhatsApp met uw Google-account.

WhatsApp backup Google DriveDe WhatsApp back-up op Google Drive is de eenvoudige versie. / © AndroidPit

Dus gaat het hoofdscherm WhatsApp op Instellingen > chats > Chat backup en kranen account. volg de instructies op het scherm. Als veranderingen daarin iets dat WhatsApp is de toelichting op de officiële help pagina.

...offline

De chat geschiedenis van WhatsApp kun je verzonden als versleutelde bestand van de smartphone smartphone in Android. Het pad is vergelijkbaar met die voor back-up in Google Drive:

 • Getypt in instellingen > chats > Chat back-up op beveiligen
 • Hiermee kunt u uw smartphone via een USB-kabel op de pc, maakt data-overdracht en navigeren in het interne geheugen voor WhatsApp / Databases map. Kopieën msgstore.db.crypt12 op uw pc.

Natuurlijk kunt u ook het volledige WhatsApp directory kopiëren. Dan is de voice-opnames, foto's, video's en al die dingen zijn hetzelfde met gegarandeerde.

in iPhone

Het beveiligen van de WhatsApp chatgeschiedenis vindt plaats op iPhone vergelijkbaar met de hierboven beschreven Google Drive back-up in de iCloud. Wederom kan de files niet beperkt tot het andere platform, dus pas op een nieuwe iPhone, niet op een Android-apparaat. De WhatsApp migratie van iPhone naar Android is helaas alleen mogelijk met betaalde software van derden. Het is raadzaam, in plaats daarvan, om te profiteren van de volgende gelegenheid.

export individuele WhatsApp chatgeschiedenis

Als u geen back-up van alle WhatsApp chats in één keer, dan kunt u uw individuele chatgeschiedenis te exporteren. Betekent dit in een enkel gesprek, opent zijn menu en vindt stuur het chat toegang via e-mail. Daarna heb je de optie om de media en spraakopnamen te bevestigen, of u te beperken tot de tekst. Daarna wordt het .txt bestand met de chat-log, alle afbeeldingen die spraakopnamen worden doorgegeven als .opus uw e-mail app indienen. de .opus bestanden kunt u openen met VLC anders.

waarschuwing: Deze vorm van back-up is een pure export. De zo-backed WhatsApp gegevens kunnen niet migreren naar een nieuwe WhatsApp installatie zelf.

WhatsApp foto's opslaan in de cloud

Zowel Android als iOS, het is zo dat uw foto's app probeert automatisch beelden van de WhatsApp directory in elke cloud op te slaan. Deze vorm van back-up heeft het voordeel dat de beelden van WhatsApp en uw smartphone-besturingssysteem worden ontkoppeld en je ze vrij en overgebracht en masse. Het nadeel is dat het sorteren via chat partner of groep wordt geannuleerd.

Foto's van automatische back-up map pick deZorgt voor de afbeeldingen map afzonderlijk. / © AndroidPit

herstellen wat app chatgeschiedenis

in Android

...vanuit de cloud

 1. WhatsApp geïnstalleerd op uw nieuwe toestel.
 2. Geverifieerd uw telefoonnummer.
 3. Wacht op de melding dat een bericht backups werd gevonden.
 4. Taps herstellen.

Als de problemen in het herstellen van uw WhatsApp gegevens optreden voor Google Drive, dient u te proberen of contact opnemen met ondersteuning op de officiële help pagina voor de nieuwste oplossingen.

whatsapp backupMet het nieuwe apparaat WhatsApp bestaande back-ups detecteert in de database en vraagt ​​om herstel. / © AndroidPit

...offline

 1. Verbindt de nieuwe smartphone via USB aan op de PC.
 2. Schakelt bestandsoverdracht.
 3. Creëert de map WhatsApp / Databases toegankelijk voor je root directory.
 4. Kopieert de msgstore.db.crypt12 naar deze map.
 5. Installeert en lanceert WhatsApp.
 6. Geverifieerd uw telefoonnummer.
 7. Wacht op de melding dat een bericht backups werd gevonden.
 8. Taps herstellen.

Heb je de volledige WhatsApp directory hebt gekopieerd? Dan kopieën net zo gemakkelijk weer smartphone en start de bovenstaande lijst door naar stap 5.

WhatsApp MessengerInstalleren op Google Play