Installeer Android 7.1 nougat: Samsung Galaxy S5

Voor de Samsung Galaxy S5 is niet langer te worden met een officiële update naar Android 7 nougat verwacht. Dus je hebt als gebruiker om een ​​handje te helpen, moet u de nieuwe nougat features. Deze gids neemt u stap voor stap naar het doel en biedt u met de lange termijn updates voor de Galaxy S5.

 • CyanogenMod: updates en nieuwe functies
 • Android rooten: The Ultimate Guide

Wat je liever als een back-up? Externe particuliere opslag cloud of op het internet?

Kies Extern geheugen of internet cloud.

VS
 • 2740 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Externer geheugen bij te werken
 • 943 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Internet-Cloud te werken

Waarom zou ik nougat installeren op de Galaxy S5?

Samsung is het beëindigen van steun voor de Galaxy S5. De inrichting werd in het voorjaar 2014 en heeft nu twee opvolgers. Voor de S5, betekent dit dat het niet zal krijgen software-updates meer van Samsung. Voor u betekent dit dat de S5 steeds gemakkelijker om aan te vallen. Dus je moet je zorgen te maken over de software-updates zelf, zodat nieuwe kwetsbaarheden worden gesloten. En dat is verrassend eenvoudig en zonder afbreuk te doen aan u. Maar zie voor jezelf.

Nougat op de Galaxy S5: Voorbereidende stappen

een back-up van gegevens

Maak eerst een back-up. Uw contacten moeten hoe dan ook worden gesynchroniseerd via Google-account. De WhatsApp chats kunt u ook kopiëren naar Google Drive. Uw foto's Je moet ook gaan naar een computer of push naar de cloud. Vanuit de app-configuraties kunt u kijken nemen grotendeels omdat er weinig app-ontwikkelaars gebruiken back-upfunctie van Google. Geschikte producten hebben we voor u:

 • Overdracht van uw contacten, gegevens en back-ups van de oude opnieuw Android-telefoon of iPhone

WhatsApp en je foto's echt onaangetast blijven. Nog steeds, een back-up de moeite waard, want je zou willen de standaard firmware opnieuw te gebruiken. Zoals het is geïnstalleerd, kunt u lezen in de aanpassing van de artikelen.

Sluit de PC en de Galaxy S5

Helaas heb je nodig Windows voor de instrumenten die worden gebruikt. In de test, het werkte met een VirtualBox machine met Windows 10 Daarin moet je de Samsung drivers voor Windows-pc en Odin. Geïnstalleerd na het downloaden van de eerste Samsung chauffeurs. Dan pak je Odin en start de applicatie.

wortel s5Dat is de wijze van Odin de Galaxy S5. / © AndroidPit

Start nu uw Galaxy S5 in Odin mode. Blijkt het af naar. Houd de reactivering huis, power en volume omlaag, de helft van het volume rocker. Bevestigt verschijnen op waarschuwing Lauter. Nu verbindt uw S5 via USB aan op de PC en nu controleert of uw computer kan communiceren met de Galaxy S5. Verwacht dat in Odin in het logboek omgeving als een Toegevoegd !! verschijnen en zet het apparaat in de lijst haven.

Indien er zich problemen voordoen, moet u wellicht te ontwijken en volg de instructies op de ADB Driver Installer. Meer tips voor Android debugging hebben we hier voor u:

 • ADB: drivers, gereedschappen, commando's en foutmeldingen
odin galaxy s5 TWRPAls uw Galaxy S5 door ADB erkend, moet het ook communiceren met Odin. / © AndroidPit

installeren Recovery

Vervolgens uw uitwisselingen de software voor de recovery mode (herstel) door de Custom herstel van TeamWin. De Custom Recovery Recovery kunt u interactie met de wanden van de smartphone. Dit is essentieel voor de volgende stappen waarin we veranderen het Android-systeem en installeer systeem apps zoals Google Apps.

Dus download de nieuwste teerdossier van TeamWin Recovery Project (TWRP Recovery) hier beneden voor de Europese Galaxy S5 SM-G900F. In Odin u klikt nu op AP en selecteert precies dit tar-bestand uit de download directory. Klik op Start, zodat de nieuwe Recovery wordt geflitst.

AndroidPit Nexus 6 TWRP herstel installeren 2Ongeveer net zo heten u welkom TWRP Recovery. / © AndroidPit

Wanneer het proces is voltooid, moet u opnieuw beginnen in het herstel dus TWRP niet onmiddellijk op de Galaxy S5 weer vervangen door de standaard herstel. Houd de knop ingedrukt als thuis automatisch schakelen en het volume tot de helft van het volume rocker. Bevestigde de eerste waarschuwing aan een wisser naar rechts op de bar. Maak uw weg naar het gebied na de berg en zorgt ervoor dat je kunt zien op de computer bestanden op de Galaxy S5.

downloaden en installeren van firmware

Na het installeren van het herstel kunnen we eindelijk overgaan tot het belangrijkste deel en installeer het op je Galaxy S5 Android nougat. U kunt de juiste firmware op de downloadpagina van CyanogenMod vinden. In de kolom CyanogenMod bouw je ZIP-bestanden te komen met zogenaamde momentopnamen van CM 13 of nightly builds van CM 14.1. De voormalige zijn gebaseerd 6.0 marshmallow op Android, dus minder up-to-date, maar stabiel. De laatste is gebaseerd op Android 7.1 nougat, worden bijna dagelijks bijgewerkt, maar zijn nog niet volgroeid.

Voor de Store en de Google-services die u nog een ander ZIP-bestand met Google Apps nodig. Dit wordt uw makkelijkste met Opengapps.org. Nodig de ARM-versie gedownload voor uw versie van Android. Wij raden de Micro-pakket voor een mooie kalender en Gmail. maar de pico Image volstaat ook als basis.

 1. Kopieerde de ZIP-bestanden op uw Galaxy S5.
 2. Veranderingen nu in de TWRP Recovery op Veeg, en klik op Geavanceerd Wipe.
 3. Selecteert er de partities data en systeem om Samsung's Android-versie te verwijderen uit uw Galaxy S5.
 4. Bevestigd door een mop naar rechts op de onderste balken.

Uw app instellingen verloren zullen gaan, maar uw gegevens en foto's worden niet beïnvloed, omdat zij in het interne geheugen.

TWRP veegWist eerst de gegevens en systeemverdeling. / © AndroidPit
 1. Maak uw weg dan het startscherm van de TWRP Recovery en typ daar installeren.
 2. Selecteer door ZIP beginnen je je nu in de directory met CyanogenMod en selecteert eerste.
 3. Per Voeg meer ZIP kan en moet hetzelfde Google Apps installeren achteraf; later installatie voorziet in het beheer van een vergunning voor conflicten.
 4. Sets, zo u wilt, de check-in de Reboot nadat de installatie is voltooid.
 5. Wipes aan de onderkant om de flitser te starten.

De inhoud van ZIP-bestanden worden uitgepakt in de eerder geleegd partities.

TWRP flashVoegt de twee ZIP-bestanden aan en knippert. / © AndroidPit

nieuw opgerichte eenheid

Aangezien u uw app en de telefoon configuraties hebben verloren, moet u de eerste installatie van het apparaat te herhalen. Dus het vereist een nieuwe Google login en opnieuw te installeren alle apps. Verheug toekomst van updates, lang nadat Samsung hen is gestopt. Toekomstige updates zijn automatisch en hoeft de installatie niet nodig zo ingewikkeld.

Advies door Eric Ferrari HerrmannMit CM 14.1 is de Galaxy S5 opnieuw als neu.Stimmst u? 5.050.917 deelnemers

Voordelen en kenmerken van de Galaxy S5 CM14.1 op

We hebben geprobeerd onze snelle test met CyanogenMod 14.1 op de Galaxy S5 en hebben geen gebreken opgemerkt. Zelfs NFC en vingerafdruksensor liep vlekkeloos. De camera verloor zijn HDR-ondersteuning, maar nog steeds goede resultaten opgeleverd. Zie Test gallery.

CyanogenMod 141 kazemat s5 functiesGeformatteerde microSD-kaart als interne geheugen. Maakt gebruik van NFC en vingerafdrukken zoals gebruikelijk. Kijk uit naar geheugen vrij. / © AndroidPit

Ik was verrast dat CM 01/14 werkelijk beheerst alle relevante kenmerken van de Galaxy S5. Vaak kritiek op de kwaliteit camera genoemd, kan ik niet bevestigen. Door de functies voor het verbeteren en de blootstelling controle met de CM-camera, de S5 camera alsof het nog beter.

CyanogenMod 141 kazemat s5 camera appsDe camera apps heeft zijn eigen optimalisatie en geeft veel controle. Het aantal vooraf geïnstalleerde apps je bepaald. / © AndroidPit

Over het algemeen voelt de S5 veel gefixeerd op dankzij de nieuwe firmware. En omdat je kunt kopen voor ongeveer tien euro nieuwe batterijen voor de Galaxy S5 bij Amazon, moet u uw Galaxy S5 kan nog steeds verplaatsen met behulp van een ander jaar.

handige links

Onze gemeenschap blijft om u te helpen met problemen zoals. Vooral de populaire Samsung Galaxy S5 is goed gedocumenteerd.

 • AndroidPit draad naar Galaxy S5 wijzigen

Als u voor staat modding?

Wat doe je als de fabrikant stelt de ondersteuning? Uw geïnstalleerde de update vervolgens zelf of koopt uw ​​volgende apparaat en geef de oude? Of je zal niet houden uw smartphones zo lang dat hun levenscyclus is voor u een probleem? Of uw content te maken met de firmware, zelfs als hun steun is stopgezet? graag het onderwerp in de commentaren te bespreken.

Waar kun je de Samsung Galaxy S5 kopen

beste prijseBay Samsung Galaxy S5 SM-G900i 16GB Zwart GSM Unlocked Smartphone 16.0MP165,99 €165,99 € TotaalNaar winkeleBay 16GB Samsung Galaxy S5 (SM-G900i) 5.1 inch Unlocked Smartphone - White165,99 €165,99 € TotaalNaar winkelnotebook goedkoper (668)Levertijd:direct beschikbaarSamsung Galaxy S5 G900F 16GB houtskool Black EU Ware [5,1" Full HD-scherm, Android 4.4, 2,5 GHz quad-core CPU, 16MP camera, LTE]289,00 €Verzendkosten vanaf 7,99 €296,99 € TotaalLevertijd:direct beschikbaarNaar winkelnotebook goedkoper (668)Levertijd:direct beschikbaarSamsung Galaxy S5 G900F 16GB glanzende White, EU-goederen [5,1" Full HD-scherm, Android 4.4, 2,5 GHz quad-core CPU, 16MP camera, LTE]289,00 €Verzendkosten vanaf 7,99 €296,99 € TotaalLevertijd:direct beschikbaarNaar winkeleBay Samsung Galaxy S5 G901F G900F LTE + - Black ... :: Nieuw :: ...€ 299,99€ 299,99 TotaalNaar winkelvergelijk de prijzen