Hoe kan ik WhatsApp te installeren op uw Android-tablet?

meest gebruikte Messenger WhatsApp ter wereld. Tot grote ergernis van veel gebruikers, is er tot nu toe nog steeds geen versie voor tablets - althans niet officieel. Gelukkig zijn er twee manieren om WhatsApp op tablets installeren of WhatsApp Web op de tablet te gebruiken. In de recent experiment, hebben we WhatsApp gebracht op de Amazon Fire HD 10 voor hardlopen.

  • WhatsApp voor Android: tips, functies en updates malware
  • Beste WhatsApp Alternatieven voor Android
Smart phone boodschap: "Niet genoeg geheugen beschikbaar" Weet je dat zelfs 50503566 deelnemers?

Men had op voorhand gezegd: De ondersteuning van WhatsApp op uw tablet is slecht, niet officieel verstrekt en ongemakkelijk. De twee hieronder vermelde oplossingen werk. Maar het is zeer wenselijk om een ​​boodschapper plaats van WhatsApp, die is ontworpen voor parallelle werking op verschillende apparaten. WhatsApp is de facto de verkeerde gereedschap voor de job. Aanzienlijk meer geschikt als Google Hangouts, Facebook Messenger of telegram die automatisch te synchroniseren tussen meerdere apparaten en kan gemakkelijk worden geverifieerd.

Springt naar sectie

  • WhatsApp op tablets met eigen nummer
  • Wat Tablet: De tablet als een extra scherm voor WhatsApp

WhatsApp op tablets met eigen nummer

Als u wilt WhatsApp onafhankelijk gebruik van een smartphone op de tablet, de cursus gaat. Helaas kun je niet WhatsApp uit de Play Store of via de Amazon App Store. In het geval van de Fire HD Amazon brengt en niets als je zelf hebt gemaakt de moeite van het opzetten van de Play Store.

Screenshot 2017 11 06 11 03 43De APK Download WhatsApp.com is enigszins verborgen. / © AndroidPit

WhatsApp is gelukkig nog steeds het downloaden van het installatiebestand op haar website. De link is verborgen in de bodem van de website; sitenavigatie aan de top brengt u in slechts één van uw app stores, maar, zoals hierboven vermeld, helpt niet. Klik hier in plaats.

Screenshot 2017 11 06 10 59 03De Play Store geweigerd u installeert ... / © AndroidPitScreenshot 2017 11 06 11 02 51...in de Amazon App Store vindt u, zoals zo vaak voor een fake. / © AndroidPit

Na het downloaden, moet u eerst de installatie uit andere bronnen mogelijk te maken. In APK-bestanden kwaadaardige code wordt soms vervoerd. Daarom is een security instelling is ingeschakeld in Android fabriek. Om WhatsApp op uw tablet te installeren heb je deze instelling tijdelijk uit te schakelen.

Gebruik whatsapp op een tablet 05Om veiligheidsredenen wordt de installatie geblokkeerd. / © AndroidPitgebruik whatsapp op een tablet 04Deze instelling moet je korte uit te schakelen. / © AndroidPitScreenshot 2017 11 06 11 04 01Na dat de dialoog voor de installatie, de Wat Apps vergunning Catalog opent displays. / © AndroidPit

Wanneer Fire tablet is het mogelijk dat de installateur app toont de installatie knop grijs. Dan moet je het document app en WhatsApp APK heropenen. Dan is de installatie mogelijk.

Screenshot 2017 11 06 11 04 48Vind de APK met de download map Documenten app. / © AndroidPit

Na de installatie van uw WhatsApp onmiddellijk kunnen openen op de tablet.

Screenshot 2017 11 06 11 05 18WhatsApp zal beginnen alle waarschuwingen uitdagendheid op de tablet. / © AndroidPit

Nadat u akkoord met de Terms of Service WhatsApp, ooit een foutmelding als gevolg van het niet officieel ondersteund operatie op tablets. De een kan bevestigen met Okay en gewoon door te gaan.

Screenshot 2017 11 06 11 05 56Typ een telefoonnummer. / © AndroidPit

Vervolgens wordt u gevraagd om uw telefoonnummer in te voeren. De telefoon met dit getal zou moeten zijn in uw buurt, en SMS of gebeld worden.

  • Als uw tablet is voorzien van een SIM-kaart, kunt u in te typen en doe net als in de smartphone het proces van het SMS-nummer.
  • Als u de sms naar een andere mobiele telefoon, u hebt getypt het daar ontvangen WhatsApp verificatiecode gemakkelijk van mobiel tot tablet uit.
  • Als je een vaste telefoon te gebruiken, typen op mij bellen om te laten u de activeringscode van de WhatsApp hoofdkwartier dicteren.
WhatsApp verifiëren nummer tabletTyp de code die in de SMS of gelezen door WhatsApp. / © AndroidPit

Dan uw contacten worden weergegeven. WhatsApp geeft aan dat de contacten van wie het telefoonnummer beschikbaar zijn op uw tablet. Dus uw telefoon synchroniseren contacten en de tablet contacten meest gemakkelijk met behulp van de Google of Amazon-account. Dit is waarschijnlijk al zo actief.

Merk op dat uw contacten die u niet meteen herkennen als je WhatsApp met een ander nummer dat wordt gebruikt als de smartphone. Stelt u zich eens in het begin, zodat je niet per ongeluk als spam gemarkeerd en geblokkeerd wil.

Wat Tablet: De tablet als een extra scherm voor WhatsApp

Je hebt al WhatsApp op je telefoon en wil ook de tablet te gebruiken om te chatten? Dan kunt u een beroep doen op WhatsApp Web. De service is echt alleen zinvol voor desktop browser. Gelukkig kan worden gepersonaliseerd met de meeste Android-browsers, de desktop-versies van websites te laden. Doe dit met de link naar WhatsApp Web.

  • Klik hier voor WhatsApp Web
whatsapp web op mobiele tabletHet was pas in de desktopversie van de QR-code verschijnt. / © AndroidPit

Na het overschakelen naar de bureaubladmodus de QR-code op de tablet. dan doet een beroep op WhatsApp op uw telefoon. er getypt in het hoofdmenu op de rechter bovenhoek van WhatsApp Web om de scanner voor deze code te starten. Uiteindelijk eindigde geopend WhatsApp Webvergaderingen en al je kunt met je WhatsApp-ID op de Tablet praatje. Alle chats en afbeeldingen worden gesynchroniseerd.

Echter, de verbinding volledig afhankelijk van uw smartphone. Is het vanwege een lege batterij, of verliest uw internetverbinding, zal WhatsApp Web niet werken op de tablet.

Advies door Eric Ferrari HerrmannWhatsApp maakt tablet gebruik om umständlich.Stimmst je aan het luisteren? 50502624 Deelnemers

Wat is uw truc? Zoals u brengen op WhatsApp tablet? En hoe je ermee omgaat met de twee accounts als je dat gebruiken? graag uw ervaringen te delen in de commentaren.