Android Marshmallow: Overzicht voor smartphones en tablets

Krijgt mijn smartphone, de Android-update naar Android 6.0 Marshmallow? In dit overzicht, kunt u leren veel tabletten en smartphones, of ze de marshmallow update zal krijgen. Update: Een variant van de Samsung Galaxy S5 mini zal de update naar Android marshmallow ontvangen. Voor meer informatie, zie Samsung.

 • Android 6.0 Marshmallow de revue: ontwerp, functies, prestaties, levensduur van de batterij
 • Android marshmallow Tips en trucs

markeren recente wijzigingenjageen

Mijn nieuwe favoriete telefoon - die u zou hebben gewild?

Kies OnePlus 5 of Moto G5 plus.

VS
 • 507 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet worden aangepast helfen.OnePlus 5
 • 230 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Moto G5 werken plus

Gaat u rechtstreeks aan de fabrikanten:

AlcatelAsusBlackBerryBQGoogle / NexuseerHTCHuawei
LGMotorolaNextbitNvidiaOnePlusSamsungSonyXiaomi
Update voor oudere apparaten

Android 6.0 Marshmallow-update bij Alcatel:

Vorig jaar, Alcatel verrast met de ongebruikelijke Android-smartphone One Touch Idol 3. Per Facebook heeft officieel aangekondigd dat Android 6.0 was marshmallow voor de Idol 3 in de maak en zou worden verdeeld in eind mei 2016

 • Alcatel OneTouch Idol 3 in de test: Deze smartphone heeft onder de knie gekregen

Marshmallow updates met AlcatelAndroid 6.0Alcatel OneTouch Idool 3
ja
Alcatel OneTouch idol 3 1De Alcatel OneTouch Idol 3 is een van de weinige smartphones die ook omgekeerd kunnen worden gebruikt. / © Alcatel

Android 6.0: Marshmallow-update voor Asus

Asus heeft aangekondigd op 2016/02/26 in de officiële ZENTALK forum, dat smartphones ontvangen Android 6.0 Marshmallow. De update brengt niet alleen het besturingssysteem naar versie 6.0 van Android, maar het werd aangekondigd als in de release notes, verwijderde tal van Asus apps en third-party apps met de update. Apps zoals Asus E-mail, agenda en Asus Asus messaging zijn niet meer opgenomen. In plaats daarvan, Asus raadt u Google tegenhangers gebruiken.

AsusAndroid 6.0PadFoneS PF500KLZenFone 2 ZE550ML / ZE551MLZenFone 2 Deluxe / Special Edition ZE551MLZenFone 2 laser ZE500KG / ZE500KL / ZE550KL / ZE600KL / ZE601KLZenFone selfie ZD551KLZenFone Max (ZC550KL)ZenFone Zoom (ZX551ML)
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja

Android 6.0 Marshmallow update: BlackBerry

De BlackBerry Priv wordt geleverd met de update naar Android marshmallow in juni 2016 BlackBerry biedt extra functies met de update. Dus, bijvoorbeeld, steun Veeg de hardware-toetsenbord van Priv nu. Daarnaast is de beeldkwaliteit van de camera moet worden verbeterd met de update.

 • BlackBerry Priv de revue: een zeer geavanceerd testplatform
Marshmallow updates voor BlackBerryAndroid 6.0Android 6.0.1BlackBerry Priv
japrocessing

Android 6.0 Marshmallow update: BQ

De Spaanse fabrikant heeft BQ marshmallow updates voor zijn smartphones aangekondigd en levert nu een aantal modellen met de marshmallow-update. BQ biedt de update nu Google Now Launcher, zodat het systeem software nu de voorraad Android eruit ziet. Bovendien, nu begint de camera app wanneer u op in de standby-modus tweemaal op de knop snel achter elkaar.

Marshmallow updates bij BQAndroid 6.0.1BQ Aquaris X5BQ Aquaris M5.5BQ Aquaris M5BQ Aquaris M4.5BQ Aquaris E5 LTEBQ Aquaris E5SBQ Aquaris M10 FHDBQ Aquaris M10 HD
ja
ja
ja
ja
ja
ja
geen
geen

Android 6.0 Marshmallow Update: Google Nexus

Oudere Nexus-apparaten vast te zitten in de Marshmallow

Sinds de release van Android nougat kunnen weten dat de Nexus 5 behoeften aan te volharden in marshmallow vanaf 2013. Dus zal er slechts maandelijkse beveiligingsupdates voor het apparaat. De Nexus 6 en hoger apparaten zijn echter reeds voorzien van de opvolger van 7,0 noga Android.

Nexus 4, 7 (2012) en Nexus 10 tablet zelfs niet de update naar Android 6.0 Marshmallow. Voor hen is er hulp van niet-officiële pagina, zie hieronder.

Beloofde marshmallow updates voor GoogleAndroid 6.0Android 6.0.1Nexus 4 (Occam)Nexus 5 (hamerhoofd)Nexus 5X (bullhead)Nexus 6 (Shamu)Nexus 6P (visser)Nexus 7 (2012, nakasi / nakasig)Nexus 7 (2013 scheermes, razorg)Nexus 9 (Volantis-, volantisg)Nexus 10 (mantaray)Nexus Player (fugu)Beeldpunt C (Ryu)
geengeen
jaja
jaja
jaja
jaja
geengeen
jaja
jaja
geengeen
jaja
geenja
Google io 2015 m androidDeze Nexus-apparaten te krijgen van de marshmallow-update. / © Google

Android 6.0 Marshmallow update: Honor

De eer handelsmerk van Huawei's als het gaat om software-updates, in 2016 zeer actief. Na de Chinese merk al Android Marshmallow updates heeft geleverd voor de eer 7 en de Honor 6 - een beta versie voor de Eer 5X zich in de gesloten testfase - is nu, volgens de onofficiële Honor blog de officiële OTA-update op Android 6.0 klaar voor de Eer 6 Plus. Omdat de update wordt geleverd en door, kan het iets langer duren totdat de marshmallow update via OTA krijgen. Als u niet wilt dat zo lang moeten wachten, dan is er de mogelijkheid om de firmware te downloaden en handmatig installeren.

Eer 6 6 0 Android-updateDe update naar Android 6.0 is voor de eer 6 beschikbaar. / © Honor

Op basis van de ons bekende Chinese EMUI website officiële cijfers informatie, hebben wij onze lijsten voor Honor bijgewerkt.

Marshmallow updates met HonorAndroid 6.0 / 6.0.1Honor 7Honor 6 PlusHonor 6eer 4Xeer 4CEer 7i aka Huawei ShotXeer 5X
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja

Android 6.0 Marshmallow Update: HTC

HTC heeft nu de marshmallow-update. De Taiwanese hebben zich onderscheiden met een snelle distributie en de update te verspreiden op de mid-range apparaten.

Marshmallow updates voor HTCAndroid 6.0HTC One A9HTC One M9HTC One M8HTC One Mini 2HTC One M7HTC One MiniHTC One M9 +HTC One E9 +HTC One E9HTC One MEHTC One E8HTC One M8 EYEHTC One Vlinder 3HTC Desire 826HTC One 820HTC Desire 816
ja
ja
ja
geen
geen
geen
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja

Android 6.0 Marshmallow update: Huawei

De marshmallow bijwerken Huawei wordt geleverd met EMUI 4.1. Het is beschikbaar voor de volgende apparaten en zou automatisch moeten worden verstrekt.

Marshmallow updates met HuaweiAndroid 6.0Huawei P8Huawei P8 LiteHuawei Mate SHuawei MediaPad X2Huawei Ascend P7Ascend Mate 7Huawei Ascend G7Huawei Honor ShotX alias 7i
ja
ja
ja
ja
geen
ja
ja
ja

Android 6.0 Marshmallow Update: LG

LG heeft zijn luxe klasse apparaten op marshmallow opgewaardeerd. De aanbevolen voor MWC 2015 120 euro smartphones Geest, zijn Leon en Co. bijgewerkt. In aanvulling op de upgrade van het besturingssysteem naar de huidige versie van Android, het softwarepakket brengt ook veranderingen in sommige functies. Dus LG waren + en de Brug app in LG Memo omgedoopt tot Q Capture + en Airdrive. Knock Code is verbeterd en de LG Klasse krijgt een automatische helderheid controle.

Marshmallow updates bij LGAndroid 6.0 / 6.0.1wijnen MartBello 2G4G4 sG4 cG Flex 2V10klasseMagnageestLeonvreugdeG Pad XG3G StylusG3 s
geen
geen
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
ja
geen
AndroidPit LG G4-poortenLG is eigenlijk de eerste fabrikant met de marshmallow-update. / © AndroidPit

Android 6.0 Marshmallow update: Motorola

Motorola's ervaring leert snel, samen met Google met de distributie van updates. Sohat ontving al heel vroeg de marshmallow update naar Android 6.0, de familie Moto.

Marshmallow updates bij MotorolaAndroid 6.0 / 6.0.1Moto E (2015)Moto X PlayMoto X StyleMoto X (2014)Moto X (2013)Moto G (2015)Moto G (2014)Moto G (2014) LTEMoto G (2013)Moto G (2013) LTE
ja
ja
ja
ja
geen
ja
ja
ja
geen
geen

Android 6.0 Marshmallow update: Nextbit

De wolk smartphone Robin van Nextbit krijgt eind april 2016 beloofd door de fabrikant maart 2016 update naar Android 6.0.1. Naast de talrijke bekende marshmallow innovaties Nextbit heeft gewerkt aan de camera-app. Dit moet nu sneller worden gemaakt. Verbeteringen aan de UI heeft ook de fabrikant. Zelfs het geluid van de twee voorluidsprekers en de helderheid van het display, de ontwikkelaar van de Nextbit hebben gewerkt en verbeterd met de software-update.

 • Nextbit Robin in de test: de smartphone met het extra gedeelte van het geheugen
Marshmallow updates op NextbitAndroid 6.0.1Nextbit Robin
ja
AndroidPit nextbit robin 8De wolk smartphone Nextbit Robin is een interessant alternatief voor Google's Nexus 5X. / © AndroidPit

Android Marshmallow Update: Nvidia

Shield Tablet K1 ontvangt Android 6.0.1

Nvidia heeft in het verleden altijd geprobeerd om zijn eigen producten snel te voorzien van de juiste software-updates. Het project gepresenteerd in november 2015 Shield Tablet K1 was nog steeds in eerste instantie geleverd met Android Lollipop, maar een maand later de fabrikant bijgewerkte de gaming tablet met de software-upgrade 1,0-6,0 Marshmallow Android.

Sinds 14 april 2016 biedt Nvidia software-upgrade 1.2 is beschikbaar, die een update van het besturingssysteem Android 6.0.1 bevat. Met de update worden de energiebesparende functie Doze en security patches van 1 maart 2016 ingediend Bovendien, nu de camera app kan worden gestart door op de knop en navigatieknoppen werden gerangschikt in landscape-modus. Fans van emoji krijgt ook nieuwe opties door de software-upgrade 1.2.

AndroidPit Nvidia Shield Tablet Vs Nvidia Shield K1 4Terwijl de Shield K1 heeft (rechts) al Android 6.0.1 ontvangen, zal de oude Shield (links) moeten wachten. / © AndroidPit

In aanvulling op andere kleine updates en verbeteringen van de problemen heeft Nvidia ook uitvoering gegeven aan de nieuwe vulkaan API. Games die de vulkanische API ondersteunen, worden weergegeven in de toekomst nog realistischer en vloeistof op de Shield K1. U kunt meer informatie over de vulkaan API in het volgende:

 • Volcano 1.0: Verbeterde 3D-graphics voor smartphones van marshmallow

Shield Android TV

Op de Consumer Electronics Show 2016 (CES) in Las Vegas, heeft Nvidia de dreigende beschikbaarheid van Android 6.0 Marshmallow Shield voor Android TV aangekondigd. Met de update zijn de nieuwe geheugenbeheer van de set-top box bereikt. Dat maakt het mogelijk om het interne geheugen evenals extra ruimte op de microSD-kaart en gekoppeld via USB externe harde schijven als een enkele ruimte te beheren. Zo zou het probleem uit de wereld worden verwijderd, om apps te verplaatsen naar de geheugenkaart.

Shield Android TVNvidia aangekondigd op de CES 2016, een marshmallow update aan voor de Nvidia Shield Android TV. / © Nvidia

Nvidia Shield Tablet (2014)

Nvidia is begonnen op 16 januari 2016 tot en met de marshmallow-update publiceren op het Shield Tablet uit het jaar 2014. Jammer genoeg, is de update niet foutloos, zodat aanvankelijk de update werd ingetrokken en werd later afgespeeld.

Sinds 13 mei 2016 Nvidia uitgebracht voor de Shield tablet vanaf 2014, de tweede marshmallow-update. Met de update, de Shield Tablet niet alleen Android 6.0.1, maar ook tal van bug fixes en steun meteen de vulkaan API voor meer realistische graphics output. Daarnaast zal de energiebesparende opties worden uitgebreid en integreerde de marshmallow functie Doze met de update naar Android 6.0.1. De LTE-versie van de tablet Shield heeft de update ontvangen naar Android 6.0.1.

Marshmallow updates met NvidiaAndroid 6.0Shield Android TVShield Tablet (2014)Shield Tablet (2014) LTENvidia Shield Tablet K1Shield Portable
ja
ja
onbekend
ja
onbekend
schild draagbare merklogo 1Nvidia, verwachten we een snelle marshmallow-update. / © AndroidPit

Wie wil weten hoe goed de nieuwe Shield tablet echt is of in hoeverre het nieuwe model afwikkelt van zijn voorganger, kunt kijken naar onze vergelijking:

 • Nvidia Shield Tablet (2014) vs. Nvidia Shield Tablet K1 - waarom de opvolger is beter

Android 6.0 Marshmallow update: OnePlus

Op de officiële OnePlus forum onthuld OnePlus CEO Carl Pei in november 2015 de update plannen voor Android 6.0 Marshmallow voor OnePlus One OnePlus 2 en OnePlus X. Volgens de cyanogeen inheemse OnePlus Een op het eerste kwartaal van 2016, de marshmallow update verkregen van cyanogeen OS. 13 Pas na Oxygen OS zal dan worden aangepast aan de marshmallow. Een exacte datum is het tot nu toe nog niet is vastgesteld

Voor de OnePlus 2 een publieke bèta is er sinds 31 maart 2016 Oxygen OS 3.0, die is gebaseerd op Android 6.0.1 marshmallow. OnePlus niet beta noemt dit pre-release versie, maar community-build, maar ook zonder Forum lidmaatschap OnePlus de pre-release versie kan worden gedownload. maar merkte op dat het niet een definitieve versie en de update kunnen fouten bevatten. OnePlus zou vinden met deze publieke test, de laatste ernstige fout in samenwerking met de gebruikers van OnePlus 2, en dan zo snel mogelijk op te heffen. Als u wilt deelnemen aan deze test, dan kunt u downloaden van de gemeenschap op te bouwen op de website van OnePlus kijken en knipperen op uw OnePlus tweede

Marshmallow voor de Ene is in de laatste testfase. Kan ETA niet geven omdat het afhankelijk is van andere partijen, maar moet zeer binnenkort.

- Carl Pei (@getpeid)6 april 2016

Volgende OnePlus maakt al gebruik van de Android Marshmallow update aan voor de OnePlus One. Carl Pei, CEO van OnePlus heeft aangekondigd op 6 april 2016 via Twitter dat de update voor de gepresenteerde in 2014 OnePlus Een laatste en de OTA-update wordt geleverd. Volgens Pei, zal de update worden geleverd in de komende dagen geleidelijk alle OnePlus-één eigenaar. Een beetje geduld moet je zo hebben, maar dat zal af te werpen in het einde.

Beloofde marshmallow updates op OnePlusAndroid 6.0Android 6.0.1
OnePlus Onejaonbekend
OnePlus Twogeenja
OnePlus Xonbekendonbekend

Android 6.0 Marshmallow Update: Samsung

Goed nieuws voor alle bezitters van een smartphone het type Galaxy S5 mini, want na al de Russische Galaxy S5 mini duo's (SM-G800H) werd geleverd met Android 6.0.1, volgt nu de update voor de Galaxy S5 mini (SM G800HQ). Deze S5 mini-versie werd verkocht door Samsung in Turkije, maar aangezien Android marshmallow nu in twee landen en twee varianten van de kleine Galaxy S5 is uitgerold, tekenen zijn voor een update van de Duitse Galaxy S5 mini (SM-G800F) steeds beter. Zodra we nieuwe informatie over de marshmallow-update voor de Galaxy S5 mini, kunt u de cursus hier op AndroidPit te leren.

Beloofde marshmallow updates op SamsungAndroid 6.0Android 6.0.1Samsung Galaxy Note 5 SM N920TSamsung Galaxy S6 Edge + SM-G928FSamsung Galaxy S6 Edge SM-G925FSamsung Galaxy S6 SM-G920FSamsung Galaxy S5 SM-G900FSamsung Galaxy S5 Mini SM-G800FSamsung Galaxy S5 Neo SM-G903FSamsung Galaxy Note 4 SM-N910FSamsung Galaxy Note Edge SM-N915FSamsung Galaxy Alpha SM-G850FSamsung Galaxy S4 GT-I9505Samsung Galaxy S3 GT I9300Samsung Galaxy S3 Neo GT I9301ISamsung Galaxy Tab Een SM-T550NZKSamsung Galaxy Tab S2 8.0 SM-T715YSamsung Galaxy Tab S2 9.7 SM-T815Y
jaja
jaja
jaja
jaja
jaja
geenprocessing
jaja
jaja
jaja
jaonbekend
geenonbekend
geenonbekend
geengeen
jaonbekend
jaonbekend
jaja

De lijst voor de Android-update voor Samsung toont aan dat de fabrikant zich richt op de update van zijn duurste smartphones. De eerder genoemde Galaxy is niet een van de best verkochte apparaten. Bestsellers zoals de Galaxy S3 of Galaxy S4 ontvangen via de officiële kanalen niet marshmallow-update nog veel meer.

AndroidPit Galaxy Note Android 5 6 0 1 MarshmallowOp de score van 5 al kon installeren vroeg marshmallow. / © AndroidPit

Android 6.0 Marshmallow Update: Sony

De M4 Aqua mid-range modellen en M5 nu ook de marshmallow-update. Maar deze keer, ook. Immers, Android 7.0 nougat bijna klaar. De informatie komt zoals zo vaak de Xperia Blog. Wanneer de M5 info komt vanaf 19 juli en van Duitsland; het is de build 30.2.A.0.100. Wanneer M4 Aqua hebben we de informatie rechtstreeks van Sony; Er is, volgens de Xperia Blog is de build 26.3.A.0.131. In XperiFirm hebben we al beelden voor branding gratis M5 en M4 Aqua en voor de M4 Aqua Telekom en O2 te downloaden gezien.

In tegenstelling tot eerdere berichten, helaas, niet zo veel oudere Xperia modellen genieten van de marshmallow updates, als eerste gedachte. Wanneer en als deze apparaten worden geleverd met de Android-update is nog onduidelijk.

Beloofde marshmallow updates bij SonyAndroid 6.0Android 6.0.1Xperia Z5Xperia Z5 PremiumXperia Z5 CompactXperia Z3 +Xperia Z3Xperia Z3 CompactXperia Z3 Tablet CompactXperia Z2Xperia Z2 TabletXperia Z1Xperia Z1 CompactXperia Z UltraXperia ZXperia M4 AquaXperia E4Xperia E3Xperia E1Xperia M2Xperia T2 UltraXperia T3Xperia C5 UltraXperia C4Xperia Z4 TabletXperia M5
jaja
jaja
jaja
jaja
jaja
jaja
jaja
jaja
jaja
geengeen
geengeen
geengeen
geengeen
geenja
onzekeronzeker
onzekeronzeker
onzeker
onzeker
onzeker
onzeker
jaja
jaja
jaja
geenja

Android 6.0 Marshmallow update: Xiaomi

althans dat was onze eerste schatting - voor Xiaomis MIUI zal er geen Android 6.0 Marshmallow implementatie zo snel zijn. Maar blijkbaar waren we fout. In december 2015 werd gemeld op de Chinese microblog van Operations Manager MIUI en kondigde de op handen zijnde release van Android 6.0 Marshmallow voor Xiaomi Mi 4 en Mi noot.

Bovendien wordt er geen nieuwe MIUI versie voorzien van de update werd geopenbaard. Zodat het apparaat blijft MIUI 7, een Android derivaat dat is gebaseerd op Android 5.1 Lollipop in de genoemde apparaten.

Marshmallow beloofde updates voor XiaomiAndroid 6.0 / 6.0.1mi Notewo 4Note redmiredmi 2
ja
ja
onbekend
onbekend
xiaomi redmi 2Xiaomi leidt in China; dan loopt de marshmallow-update? / © Weibo.com/altixe

Mods en niet-officiële builds: Marshmallow-update voor oudere apparaten

De CyanogenMod gemeenschap werd in december 2015 een eerste marshmallow-based versie van CM voltooid. 13 Deze third-party firmware brengt Android updates voor oudere apparaten. First Night Lies, maar alleen geleverd aan een kleine groep van apparaten en beschikken over een volledig noch stabiel noch. Medio maart uitgebracht CyanogenMod de eerste release versie stabiel.

 • De beste aangepaste roms voor Android in een oogopslag
 • CyanogenMod geïnstalleerd op de Nexus 6P voor Dummies

CM-13 Nightly voor Galaxy S3

De CyanogenMod development team heeft onlangs de eerste CM-13 Night ligt voor de verouderde, maar dan zeer succesvol Galaxy S3 in hun download gebied. Aangezien het nightly wordt bouwt, kan de software nog steeds met voorzichtigheid worden behandeld. Bugs en fouten kunnen nog steeds optreden.

We zullen dit artikel updaten automatisch zodra we nieuwe informatie. met u als een update wordt ontvangen, of zullen krijgen over Marshmallow updates, dan is dat je niet bang en onmiddellijk stuur ons een e-mail!