Zo kunt u WhatsApp op twee apparaten te gebruiken

U kunt alleen op een mobiele telefoon op hetzelfde WhatsApp. Wil je WhatsApp gebruiken op meerdere apparaten, moet u uw trucs toe te passen. Wij laten u zien wat u kunt doen en alternatieven te bevelen. Want om eerlijk te zijn, de inspanning is niet nodig.

  • Zo kunt u uw PC WhatsApp gebruiken
  • WhatsApp voor Android: tips, functies en updates malware
Smart phone boodschap: "Niet genoeg geheugen beschikbaar" Weet je dat zelfs 50503566 deelnemers?

Springt naar sectie

  • WhatsApp op twee apparaten: Hard beperkingen
  • Via een tweede aantal
  • U wilt WhatsApp gebruiken op uw tablet?
  • Wat zijn de alternatieven?

WhatsApp op twee apparaten: Hard beperkingen

Welke apps ondersteuning is duidelijk over het onderwerp. Met betrekking tot de vraag of u "[E] inen WhatsApp account te verifiëren verschillende telefoons of met meerdere nummers" kan, het heel duidelijk zegt:

Op dit moment WhatsApp kan alleen met een nummer, moet worden gecontroleerd op een apparaat. Als u een dual-SIM telefoon, moet u een nummer waarop u wilt u controleren met WhatsApp te selecteren. Er is geen manier om een ​​WhatsApp-account te gebruiken met twee telefoonnummers.

Als u uw WhatsApp houdend met valutakoersen constant tussen verschillende apparaten, kan het zijn dat je uiteindelijk uit het verificatieproces wordt uitgesloten. Ga verder niet gebruikelijk tussen meerdere apparaten of nummers.

Via een tweede aantal

Dus een ander nummer nodig is. Je hebt meestal al in het huis. De vaste telefoon is prachtig voor de truc. Als de SMS niet aankomt met de verificatiecode, kan WhatsApp toevlucht nemen tot het gesprek - en deze manoeuvre maken we ons voordeel.

whatsapp twee accounts vaste nummerTyp uw vaste nummer als je WhatsApp opgezet. / © AndroidPit

Dus Snap-up van uw vaste telefoon en het telefoonnummer waarop u wilt het opzetten van de tweede WhatsApp. typ het vast nummer in WhatsApp. Dan is er een fout die sommige niet gelukt iets met de SMS. Vervolgens drukt op oproepen en nemen van de vaste lijn. Luisteren naar de robot, die de getallen dicteert u in het Engels.

whatsapp twee accounts vaste nummer proofLaten we noemen u WhatsApp activeren op de tweede apparaat. / © AndroidPit

waarschuwing: Met deze methode, je WhatsApp gebruikt op de tweede apparaat met een ander nummer dan het eerste op het jouwe. Dit zal irriteren sommige van uw contacten als ze niet uw vaste nummer kennen. misschien stuurt vooraf met de primaire WhatsApp telefoon een uitzending met uw vaste nummer je vrienden zodat ze weten en niet uw tweede WhatsApp-account niet als spam markeren.

U wilt WhatsApp gebruiken op uw tablet?

Natuurlijk kunt u ook WhatsApp installeren, en kunnen gebruik op tablets. Er zijn verschillende methoden voor. Eén van hen maakt gebruik van WhatsApp Web. Dus u de WhatsApp van het apparaat op afstand kunt bedienen van een tweede apparaat is reeds gestart. Met een beetje vaardigheid om WhatsApp Web kan ook worden gestart op een tweede smart phone, maar de methode is zeer omslachtig en lelijk. Daarom adviseren wij u rechtstreeks naar een alternatief.

  • Eigenlijk zijn er geen gronden voor WhatsApp
whatsapp web op telefoonWhatsApp Web op uw telefoon is een slechte grap. / © AndroidPit

Wat zijn de alternatieven?

Het is elegant, gewoon overschakelen naar een WhatsApp alternatief. Facebook Messenger en Telegram komen hier ondervraagd. Beide diensten hebben ongeveer hetzelfde aantal gebruikers, dus je moet al uw vrienden met dit te bereiken. Betere synchronisatie functies en minder beperkingen maken het parallel gebruik op meerdere apparaten met de alternatieven van vreugde. U zult WhatsApp niet missen.

telegramInstalleren op Google PlayboodschapperInstalleren op Google Play