Samsung Galaxy S5 en S5 Neo Android-update

De Android-update voor de Samsung Galaxy S5 naar versie 6.0.1 marshmallow is in volle gang. De Telecom en Vodafone versie en ook de branding-vrije Galaxy S5 ontvangen de update naar Android 6.0.1 marshmallow. Nu, de branding gratis Galaxy S5 volgt Neo. Hier laten we u zien hoe u uw Galaxy S5 of S5 Neo Android 6.0-update marshmallow.

 • Android Marshmallow: deze smartphones en tablets krijgen de update
 • Marshmallow Features: Dit brengt u de update

Vandaag kocht een smartphone? Waarom niet?

Kies 50 € zijn nog steeds vermist. of ben ik het eens ..

VS
 • 435 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.50 € werken nog steeds vermist.
 • 365 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet updaten helfen.Ich eens.

De huidige status van de Galaxy S5 (SM-G900F) en S5 Neo (SM-G903F):

Android-versies in DuitslandBeveiligingspatch Date6.0.1
Samsung Galaxy S5 - XEF (Frankrijk, Duitsland, zonder branding)2016/03/10ja
Samsung Galaxy S5 - DBT (Duits, zonder branding)2016/05/20ja
Samsung Galaxy S5 - XEG (1&1)2015/11/10n.a.
Samsung Galaxy S5 - VIA (O2)2016/03/25in het werk
Samsung Galaxy S5 - DTM (Deutsche Telekom)2016/09/05ja
Samsung Galaxy S5 - CD2 (Vodafone)2016/04/26ja
Samsung Galaxy S5 Neo - XEO (Polen, Duits, zonder branding)2016/03/10ja
Samsung Galaxy S5 Neo - DBT (Duits, zonder branding)2016/02/24ja
Samsung Galaxy S5 Neo - XEG (1&1)2016/02/24in het werk
Samsung Galaxy S5 Neo - VIA (O2)2016/08/03in het werk
Samsung Galaxy S5 Neo - DTM (Deutsche Telekom)2016/04/11in het werk
Samsung Galaxy S5 Neo - V D2 (Vodafone)2016/05/25ja

Samsung Galaxy S5 Neo: update naar Android 6.0.1 Marshmallow

Zelfs de goedkope, maar jonger model Galaxy S5 Neo ontvangt nu zijn eerste grote software-update. Versie 5.1.1 Lollipop het is 6.0.1 marshmallow op Android. Ten eerste, het model SM-G903F was het einde van mei 2016, Vodafone branding van de grote Android-update. Ondertussen is echter ook de update voor de branding gratis Galaxy S5 Neo Android de marshmallow-update. Alle andere edities kan niet geleverd worden met de update.

AndroidPit Samsung Galaxy S5 Neo 8Zelfs de S5 Neo krijgt de marshmallow-update. / © AndroidPit

Samsung Galaxy S5: update naar Android 6.0.1

Branding-free Galaxy S5 ontvangen 6.0.1 marshmallow op 21 juni 2016, de verwachte update naar Android. Deze tip en de screenshots die we hebben van onze Leser Gabriel per e-mail ontvangen. Net als bij de updates van de branded Galaxy S5 versies van Vodafone en Telekom, moet u encryptie in de instellingen voordat de update in eerste instantie ook vóór die tijd uit te schakelen. Na de update kunt u deze opnieuw te activeren. Over het geheel genomen de OTA update naar Android 6.0.1 iets minder dan 900 MB groot, dus je moet verwijzen via WLAN te beschermen zijn mobiele data tarief updaten voorkeur.

Galaxy S5 Android 6 0 1-updateDeze screenshots werden naar ons van onze Leser Gabriel en te bewijzen dat de Galaxy S5 krijgt Android 6.0.1. / © AndroidPit

Voor branded telecom-versies sinds begin mei 2016 de Android Marshmallow update via OTA beschikbaar is. Net als op de Vodafone variant, moet u codering voor de update uit te schakelen. Na de update kan worden geactiveerd. Hartelijk dank aan dit punt in onze lezer Tom, die ons via e-mail op de hoogte over de update en vroeg de screenshots zijn beschikbaar.

Samsung Galaxy S5 android-update telecomAndroid marshmallow is nu ook beschikbaar voor de telecom branded Samsung Galaxy S5. / © AndroidPit

Apparaten met Vodafone branding worden geleverd met update naar Android 6.0.1 sinds 25 april 2016 De update is 873 MB groot en moeten daarom alleen worden gedownload met bestaande Wi-Fi-verbinding. Voor de update, moet u encryptie uitschakelt, omdat ze kunnen niet normaal worden na te zijn bijgewerkt verwijderd. Je moet in de instellingen -> Product Safety -> Andere beveiligingsinstellingen naar apparaat decoderen uitgevoerd voordat de update. Op dit punt, veel dank aan onze Leser Dominic M. die heeft ons op de hoogte via Facebook over de update.

Samsung Galaxy S5 Android-update 6 0 1Vodafone verdeelt de marshmallow-update voor de Galaxy S5. / © AndroidPit

Installeer Android update over de Samsung Galaxy S5 of S5 Neo handmatig

Er is geen OTA-update voor de Galaxy S5 of S5 Neo, kunt u deze handmatig installeren. Het proces gaat meestal ongevallen vonstatten, maar is niet geheel zonder risico. U hebt een Windows-pc voor de handmatige firmware-update. Met een verlies van gegevens je eigenlijk niet hoeft te tellen. Je moet nog steeds bepalingen met een back-up te maken.

 • Android-app gegevens te beveiligen met en zonder wortels

Eerst moet je de Samsung stuurprogramma's voor de Windows-pc, Odin en het serienummer van uw apparaat moet dus het downloaden van de firmware. Maar echt passen in dat je niet de verkeerde firmware te installeren, anders kan het apparaat onherstelbare schade veroorzaken. Dus je moet weten te komen en te zien uw provider afkorting van de tafel, het juiste modelnummer.

Samsung Galaxy S5 marshmallow VersieNummerPeeps in de software informatie over het modelnummer en baseband-versie. / © AndroidPit

De eenvoudigste en snelste u plaatst beneden de firmware van het juiste model en leverancier nummer met SamFirm. U zult ook ten minste 80 procent van de batterij en geactiveerde USB-foutopsporing nodig. Dit laatste maakt het mogelijk door zeven indrukken van de build-nummer, en vervolgens in de ontwikkelaar opties.

Daarna maakt je Android handmatige update van uw Galaxy S5 of S5 Neo in tien stappen:

 1. MD5-bestand uitgepakt met de firmware.
 2. Begint Odin.
 3. Begint Uw Galaxy S5 of S5 Neo door Leiser + Voeding + Home knop in de download-modus.
 4. Verbindt uw Galaxy S5 met uw computer en wacht tot Odin hij heeft erkend.
 5. Hooked uitsluitend Auto Reboot en F.Reset in Odin.
 6. Verwijdert zeker de haak Re-partitie.
 7. Klik op AP vindt tar.md5-Bestand in de map van de uitgepakte firmware-archief, wacht even en klik op Start.
 8. Onderhoudt en zorgt ervoor dat de USB-aansluiting niet wordt onderbroken.
 9. Wachten op de groene PASS bericht.
 10. Zodra uw Galaxy S5 opnieuw is opgestart, je bent klaar met de installatie.

Help ons!

get update? help ons dan met het onderzoek. Stuur ons gewoon via Facebook / Twitter / Google + een screenshot met de Release Notes en de nieuwe baseband-versie. vertelt ons ook met welke provider je bent.

We hebben het product uitgebreid voor de Galaxy S5 Neo, de handmatige updates, vernieuwd in de tabel alle gegevens en het gedeelte verminderd met de Galaxy S5 om informatie over Marshmallow-update. Informatie Lollipop actualisering van de Galaxy S5, hebben we verwijderd.

via: netwerk wereldbron:SamMobile, SamMobile