Dus je de Flash Player te gebruiken met Android

Nog steeds op internet zijn tegengekomen tal van websites die de Flash Player van Adobe nodig. Maar Adobe heeft momenteel geen Flash player voor Android te downloaden aangeboden. Wij laten u zien hoe gemakkelijk je kunt 7,0 noga en eerdere versies van Android Flash Player op Android te gebruiken. -update: Er zijn nu nog maar twee oplossingen.

 • Android: de maandelijkse beveiligingsupdates
 • De beste browser voor Android

Mijn nieuwe favoriete telefoon - die u zou hebben gewild?

Kies OnePlus 5 of Moto G5 plus.

VS
 • 507 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet worden aangepast helfen.OnePlus 5
 • 230 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Moto G5 werken plus

Door Versie 11.1 met Flash gesloten voor Android was. Maar dood verklaard en Flash Player Alternatieven voor Android omdat het maken van hun weg; waaronder een ondervonden opnieuw en opnieuw bedrieger. Wij tonen u hun steken en geven u echte oplossingen.

Ga naar Sectie

 • onderscheiden Flash Player van malware
 • Flash Player op Android
 • conclusie

Flash-speler of malware: Wat moet ik nu installeren?

Veel oplichters hebben de vraag naar een flash player beschikbaar voor zichzelf en bedriegen je uit met vermeende Flash Player installatiepakketten gemaakt. Dit APK-bestanden worden op verschillende manieren. het bedrijf dat bracht om de flash player op de markt - - vermoedelijk zeer zelfs vraagt ​​naar de nieuwste versie van Flash Player te installeren Sommigen van jullie zullen een e-mail waarin u Adobe te krijgen. De installateur wordt dan toegevoegd deze e-mail al dan vindt u een link in de e-mail die leidt u naar het installatiebestand direct downloaden.

Anderen van u komt via websites of banners op een download link naar het installatiebestand van de Flash-speler. Aangezien Google's Play Store elke versie van Flash Player niet aanbiedt, je natuurlijk denken dat je geen alternatief en moet de versie aangeboden installeren. Voor meer informatie, kunt u leren in onze video, die we in de AV-Test opgenomen in Magdeburg op de site:

 • Alles wat u moet weten over antivirus op Android

Laat je niet inpakken, want al snel een val van waaruit je jezelf niet kunt bevrijden zonder veel inspanning klikt. In plaats van de Flash player kunt u ransomware krijgen; pleit voor een vorm van malware die uw smartphone gijzelaar en een losgeld kost (ger. Ransom). De Je zal beginnen met behulp van een Factory Reset te ontdoen van die verwijdert alle foto's en app-gegevens. Dus blijf uit de buurt van zo'n flash player klinknagels. Toepassing als het absoluut noodzakelijk is omdat, als één van de werkwijzen die hieronder verkrijgbaar zijn.

Flash Player op Android ...

 • Flash player in Android 7.0 nougat
 • Flash player in Android 6.0 Marshmallow
 • Flash player in Android 5.0 Lollipop
 • Flash player in Android 4.4 KitKat
 • Flash Player op Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
 • Flash Player op Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Flash-player met Android 7.0 nougat

De Flash player is als zodanig niet meer geïnstalleerd in Android. In plaats daarvan, zijn er bepaalde browsers die Flash-content kan vertegenwoordigen. Maar in dit zijn ze verschillend goed. Sommige ruk, anderen fouten maken en nog anderen vragen opdringerige veel reclame is vervelend of aanbieding in-app aankopen. Dus laten we eens kijken naar de meest populaire oplossingen en wij zullen u vertellen wat de beste Flash player voor Android.

 • papegaaiduiker
 • foton

papegaaiduiker

Puffin lost twee zwakheden van Android, zijn de alternatieven niet in acht nemen: The Flash Player voor Android voert de huidige versie nummer 23 (vanaf 2016/11/23) en heeft geëmuleerd muis of de pijltjestoetsen te controleren. Deze worden geëmuleerd op overlays wat sommige Flash-inhoud in de eerste plaats maakt om te gebruiken.

papegaaiduiker browser flash player dePuffin berekend flash in web servers en vervangt de muis en het toetsenbord. / © AndroidPit

De prestaties zijn sterk afhankelijk van uw WLAN. Flash-inhoud kan niet worden berekend op je Android-smartphone, maar van een server in het buitenland. Het voordeel van deze oplossing is dat zelfs nieuwe Flash-functies zijn mogelijk met het. In ons geval, de Puffin gedemonstreerd onze browser in het begin dat het kan toegang tot onze camera en onze microfoon. Dus web services, zoals Chatroulette worden gebruikt. Echter, de Flash-ondersteuning is alleen overdag gratis met Puffin. Wilt u 's avonds om Flash-content af te spelen, heb je toegang tot de betaalde Pro-versie nodig.

Puffin Web BrowserInstalleren op Google Play

Photon Flash Player & browser

We waren vooral teleurgesteld in de prestaties van de Android Flash Player (gratis versie), die aan de top van de lijst hit in de Play Store verschijnt. Banners, schokkerig prestaties en het verzoek om betaling maken het zeer onaantrekkelijk. Daarnaast is hij altijd gebaseerd op Flash och 17 (23 november 2016).

foton browser flash player deJerky en barst van de reclame: De Android Flash Player Photon browser. / © AndroidPit

Na het betalen belooft Photon meer macht en vrijheid van reclame. Echter, krijgt men de put op de Puffin, waar dit reeds het geval is in de gratis versie. Immers, zijn er ook de plaats van de praktische gebruiker hulp, het toetsenbord en de muis als foton.

Photon Flash Player & browserInstalleren op Google Play

Meer Flash-enabled Android-browser

Flashfox belooft ook Flash-ondersteuning voor Android. Echter, viel hij in de recente test in november 2016 op de Huawei Mate 9, zodat het niet meer wordt aanbevolen. De installatie is eenvoudiger dan die van haar concurrenten, maar het kan niet concurreren met andere testapparatuur in prestaties en functionaliteit.

De Dolphin Browser is al lange tijd de beste browser om de flash player te gebruiken in Android. Helaas, de structuur van de app is veranderd, zodat de eerste Flash-plug-in is nu een standalone app. Dit is voor het afspelen van slechts enkele FLV-bestanden, waardoor het bijna nutteloos voor gebruik in websites met Flash-elementen.

Flash-player met Android 6.0 Marshmallow

Als Android marshmallow loopt nog steeds op uw telefoon of tablet (dat is zeer waarschijnlijk in november 2016), moet je je kijken naar een van de bovenstaande browser. Je bent je enige optie om de Flash Player te gebruiken op je Android toestel.

Flash-player met Android 5.0 Lollipop

Sinds de laatste versie van Flash Player voor Android Ice Cream Sandwich werd uitgebracht, wordt u vertrouwen op Android 5.0 Lollipop voor de Flash Player op Flash-enabled browser. Dus ook voor Android 5.0 dezelfde instructies als voor Android 7.0 nougat; springt naar boven.

Flash-player met Android 4.4 KitKat

Android KitKat geldt hetzelfde als voor Lollipop: The Flash Player hier wel, althans in zijn gewijzigde versie, noch installeren, maar je er doorheen geen voordelen ten opzichte van de boven het pre-geleide oplossingen. Dus ze werken zonder beperking zelfs onder Android 4.4 KitKat.

Flash-player met Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean

Als u een nog oudere versie van Android (tussen de punten 4.1 en 4.3.1) te gebruiken, dat is nog geen reden zich zorgen te maken, want ook hier kan de Flash Player te gebruiken. De Android-browsers van de bovenstaande instructies voor Android nougat je het veilig.

Flash-player met Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Tot deze versie van Android, is er de officiële steun voor de Flash Player. De installatie van de Flash plugin gewoon de Play Store.

Flash-player met Android: Conclusie

Als het uw Internet lijn zal dragen, maakt gebruik van de Flash-speler van het Puffin browser. Hij is snel, zeer betrouwbaar en heeft de meeste functies. Anders, biedt alleen de Photon browser die geen constante internetverbinding nodig heeft.