De beste Android-smartphones: Een tussentijds verslag 2017

Welke smartphone is geschikt voor u? We hebben een lijst van de beste Android-smartphones in dit artikel wordt samengesteld en werkt deze voortdurend. Foto's, levensduur van de batterij, waar voor je geld of pakket: u kunt top smartphones voor verschillende categorieën te vinden. -updateNa de IFA de ranglijst ziet er ineens heel anders uit. We hebben een nieuwe winnaar en in andere Kategoreien we nieuwe tips voor je.

  • goedkope smartphones
  • Beste Android Tablets

Springt direct naar sectie:

  • De beste algemene Android-smartphone

De categorie winnaars

cameraprijslevensduur van de batterijcompactmet penhobbyisten

De beste Android-smartphone: HTC U11

Wat maakt de HTC U11 voor de beste Android smartphone? HTC heeft aangeboden met de U11 een smartphone die zich in alle opzichten.

  • HTC U11 in de test
AndroidPit U HTC 11 4601HTC U11: Momenteel is de beste Android-smartphone / © AndroidPit

HTC is niet gemakkelijk geweest als het gaat om smartphones. Toch HTC levert al goed werk. En de U11 kan zeggen: Zeer goed. ingevoegd in de beste technologie, de camera is een van de beste op de markt en, natuurlijk, kan ook volledig te ontwerpen te overtuigen. Andere pluspunten verzamelt HTC met de gebruikelijke goede actualisering supply haar top smartphones. Met Edge Sense ook een functie is geïmplementeerd, dat is geen andere smartphone HTC U11 hebben detecteert wanneer je opzij te duwen en kan dan beginnen met de camera of activeren andere acties.

Natuurlijk is de U11 niet alles perfect te maken. Vooral de capacitieve navigatiesysteem niet meer nodig, ook de vrij grote marge boven en onder. Echter, het moment bereiken voor de bovenste plek.

Goedkoopste aanbod: HTC U11

beste prijsnotebook goedkoper559.00 €Naar winkelvergelijk de prijzen

De smartphone met de beste camera: Google pixel

Wat maakt de Google pixel om de beste camera telefoon? In de blinde test die u hebt besloten dat de Google pixel heeft de beste camera van alle smartphones zichzelf - of het grootste deel van het uit.

  • Google pixel in de test: Hoe Google Android wil verpixeln
AndroidPit google pixel 9886De Google pixel maakt de beste mobiele foto's. / © AndroidPit

Een smalle marge met één punt de camera van Google pixel verslaat de Samsung Galaxy S8 in onze camera Blind Test (editie juni 2017). Dat is goed, want topmodel van Samsung kost 200 euro meer in de handel rond. Google heeft op zijn minst de prijs verlaagd van 32-gigabyte versie van zijn eerste Made-by-Google smartphone. Daarom is de prijs daalt van waanzinnig duur gek duur.

Goedkoopste aanbod: Google pixel

beste prijseBay423.00 €Naar winkelTurbado560.00 €Naar winkelvergelijk de prijzen

De beste prijs-kwaliteitverhouding: 9 Eer

Wat maakt de Honor 9 waar voor uw geld? De eer 9 schijnt met alles wat een goede smartphone maakt: Het is snel, drukkers goede foto's en mooi is het ook. Toch is het niet te duur.

  • Eer 9 in Test: Snel, leuk, betaalbaar

Of de prestaties, camera of software: In Honor 9 het hele pakket naar rechts. Hoewel het niet in een van de gebieden klasse, die ook bij een mid-range telefoon te verwachten. En er is zelfs functies die niet of niet meer te worden gevonden in de luxe klasse: De eer 9 heeft een infrarood zender, waardoor het bijna universele afstandsbediening maakt. Trouwens, het duurt twee SIM-kaarten - niet het zelfde met een MicroSD-kaart.

Goedkoopste aanbod: Honor 9

beste prijseBay349,00 €Naar winkelTurbado384.00 €Naar winkelvergelijk de prijzen

De beste compacte smartphone met Android: Sony Xperia XZ1 Compact

Wat maakt de Sony Xperia XZ1 Compact aan de beste compacte Android-smartphone? Geen enkele andere smartphone brengt high-end functies met een compacte behuizing.

  • Sony Xperia XZ1 Compact in de hands-on
AndroidPit Sony Xperia XZ1 compact 9692Sony Xperia XZ1 Compact / © AndroidPit

Onze gedetailleerde test van de Xperia XZ1 Compact is bijna voltooid. We kunnen alvast verklappen: Wie op zoek is naar een compacte smartphone, dient de XZ1 Compact overwegen in zijn aankoopbeslissing. Ten slotte, Sony heeft de compacte weer schonk de high-end apparatuur. Dus, hoewel de prijs stijgt, maar de smartphone biedt precies ook het nodige vermogen. Daarnaast is de XZ1 Compact met Android 8.0 is een van de eerste die in de fabriek uitgerust met de nieuwste Android-versie.

Goedkoopste aanbod: Sony Xperia XZ1 Compact

beste prijseBay409,99 €Naar winkelTurbado490,00 €Naar winkelvergelijk de prijzen

De beste ultra compacte smartphone heeft geen Android

4 inch je pijngrens voor de grootte van een smartphone en bent u nog steeds in termen van hardware en camera-apparatuur niet bereid om compromissen te sluiten, moet het de iPhone SE zijn. Dit heeft won zelfs een geheugen upgrade, na de goedkopere versie met 32 ​​GB biedt voldoende opbergruimte.

Goedkoopste aanbod: Apple iPhone SE

beste prijseBay269,00 €Naar winkelwinkel313,28 €Naar winkelvergelijk de prijzen

Huawei Mate 9: De slimme telefoon met de langste levensduur van de batterij

Voor wie is de Huawei Mate 9 is de beste Android-smartphone? De Mate 9 is geschikt voor gebruikers, waar de prestaties en levensduur van de batterij in smartphones zijn het belangrijkst.

  • Huawei Mate 9 in de test: No Alternative, maar eerste keus
AndroidPit huawei mate9 0188Dual sim langlaufers Mate 9 kan ook. / © AndroidPit

De voorganger was door de krachtige batterij en een duur van 1,6 dagen een vaste plant smartphone. De voorgestelde eind 2016 dual SIM smartphone Mate 9 is gekoppeld aan de prestaties van zijn voorganger. Bovendien, de Mate 9 een geheel herziene software. Deze is gebaseerd op de machine learning op lange termijn hoge prestaties te verkrijgen. Dit om te voorkomen dat de Mate 9 langzamer voelt na een of twee jaar van gebruik dan de eerste dag. In onze jarenlange ervaring leert dat Huawei zijn Born-bijna-blijft-bijna-belofte zal houden.

AndroidPit huawei mate9 0111De dubbele clippers van Mate 9 maakt geweldige foto's. / © AndroidPit

De Huawei Mate 9 overigens, heeft een verrassend goede camera-apparatuur. Dankzij de Leica dual camera's kunnen nog steeds erg goed, ondanks tegenlicht of in de schemering. De focus effect zorgt voor interessante schoten op korte afstand, die portretten benadrukt. Echter, omdat veel strepen optreden tijdens post-processing, de resultaten niet komen op de pixel op nadere inspectie.

Goedkoopste aanbod: Huawei Mate 9

beste prijseBay395,00 €Naar winkelcomputeruniverse.net653,00 €Naar winkelvergelijk de prijzen

Samsung Galaxy Note 8: Met pen is er niets beter

Voor wie is de Samsung Galaxy Note 8 is de beste Android-smartphone? Wie moet maken aantekeningen of schetsen vaak de perfecte metgezel in de Galaxy Note vindt. 8

  • Samsung Galaxy Note 8 in de test
AndroidPit Samsung OPMERKING 8 GOLD 4370De pen maakt de Galaxy Note. 8 / © AndroidPit

De high-end segment van de smartphones is dichter bij elkaar bewogen in de afgelopen jaren. Er zijn maar weinig apparaten hebben echt unique selling points. De Galaxy Note 8 heeft één, namelijk de S Pen. Het is handig voor het tekenen en noot. Hier zullen de gebruikers ook profiteren van de schijnbaar grote 6.3-inch display. Snelle processor, een zeer goede camera en hoge kwaliteit weer te geven: anders wordt de score 8 schijnt.

Goedkoopste aanbod: Samsung Galaxy Note 8

beste prijsnotebook goedkoper909,00 €Naar winkelvergelijk de prijzen

De beste Android-smartphone voor hobbyisten: OnePlus 5

Voor wie is het OnePlus 5 is de beste Android-smartphone? Vooral ontwikkelaars en hobbyisten komen tot de OnePlus 5 nauwelijks rond: Geen andere smartphone knipperen van firmware beelden valt zo gemakkelijk.

  • OnePlus 5 in de test
AndroidPit OnePlus 5 0231OnePlus 5: Voor hobbyisten de eerste keuze / © AndroidPit

De OnePlus 5 heeft vele kwaliteiten. Outstanding is de prestaties, de relatief lage prijs en vooral de mogelijkheid om firmware beelden flitsen zonder problemen. Dat was vroeger ook vrij eenvoudig met de Nexus smartphones in de pixel, maar Google heeft de beschermende maatregelen tegen firmware veranderingen aangescherpt. De OnePlus 5 kan worden beschreven als een rechtmatige opvolger van de Nexus series.

Goedkoopste aanbod: OnePlus 5

beste prijseBay452,58 €Naar winkel

Outlook: Mate 10 en pixel 2 nog steeds vermist

De smartphone 2017 loopt ten einde. Maar er zijn nog steeds in afwachting van een aantal presentaties. De pixel evenement brengt de pixel 2 en pixel 2 XL en de Mate 10 is nog steeds uit - het zal worden gepresenteerd op 16 oktober. Meer verrassende ideeën zijn zeer wel denkbaar. De LG V30 mag niet in deze lijst, omdat het nog niet beschikbaar is - maar in onze lopende test, maakt het een zeer goede indruk.

Wat denk je dat is de beste Android-telefoon op de markt? Heeft de HTC U11 verdiende de titel, of dat u zeggen dat de Google pixel verdiende de plaats op de troon in plaats?