Beste Android-apps 2017

Er zijn miljoenen apps in de Play Store. Velen van hen kan uw leven te vereenvoudigen, anderen maken een veel plezier. Onze review van de beste Android apps is bedoeld als een gids en door de App chaos van Android. update: We hebben het opruimen van de lijst en de bijwerkingen.

 • De beste Android games op een rij
 • De beste gratis apps voor Android

Mijn nieuwe favoriete telefoon - die u zou hebben gewild?

Kies OnePlus 5 of Moto G5 plus.

VS
 • 507 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet worden aangepast helfen.OnePlus 5
 • 230 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Moto G5 werken plus

Springt naar de sectie:

 • De beste boodschapper apps
 • De beste file manager
 • De beste keyboards apps
 • De beste nota te nemen apps
 • Best weerapps
 • De beste map service apps
 • De beste foto's te bewerken apps
 • De beste muziekspeler apps, TV-apps en radio-apps
 • De beste productiviteit apps
 • De beste Android apps te worden aangepast smartphone
 • De beste reizen apps

Beste Android Apps: Messenger

Studies hebben aangetoond dat smartphone-gebruikers te chatten dan de telefoon aanzienlijk meer. Deze moeten gebruikers een goede boodschapper. De selectie is geweldig.

 • Beste WhatsApp Alternatieven voor Android vergeleken

Hier is onze favoriet:

threema

Zonder twijfel, WhatsApp is nog steeds de grootste boodschapper, maar echt aanraden we willen dat hij nog niet. Een andere messenger namen threema overtuigd om een ​​heel eenvoudige reden veel meer: ​​veiligheid. Threema is gevestigd in Zwitserland en behoren tot een grote onderneming, de bepalingen en voorwaarden zijn duidelijk en relatief begrijpelijk. Nu biedt threema ook een web client, dus je kunt ook chatten op de PC comfortabel. Andere functies die je kent van WhatsApp zijn geïmplementeerd in deze Boodschapper hoe media delivery en back-ups via Google zijn nu niet langer een probleem. De files worden ook dienovereenkomstig gecodeerd.

Threema DE Setup 1Typische chatvenster en de nieuwe Android back-upfunctie. / © AndroidPit
 • De beste alternatieven WhatsApp voor Android
threemaInstalleren op Google Play

telegram

Telegram is een ander alternatief voor WhatsApp. De gratis app versleutelt optioneel na de end-to-end-beginsel, steungroep chats en één van de pioniers van Chatbots. In tegenstelling tot veel andere boodschappers uw telegram op verschillende apparaten tegelijk kunnen worden gebruikt. Omdat open source software is, zijn er voor de meeste besturingssystemen - ongeacht of mobiel of stationair - eigen klanten. Een webversie van Natuurlijk zijn er.

Telegram is gratis. Het uiterlijk van de app is minimalistisch en chic. Je moet een krachtig communicatiemiddel in de hand Telegram. In onze test, kun je leren alle belangrijke details over Telegram.

 • Telegram in Test
telegram menu chats DE1Telegram: Een krachtig communicatiemiddel / © AndroidPittelegramInstalleren op Google Play

Beste Android Apps: File Manager

Hoewel veel gegevens die vandaag worden beheerd door gespecialiseerde apps, maar slaan een groot aantal bestanden op smartphones. File Manager hulp ga je om bij te houden en duidelijk de ruimte als dat nodig is.

Hier is onze favoriet:

solid Explorer

Solid Explorer is een van de beste file managers. Hij is duidelijk ontworpen en biedt vele netwerkfuncties. U kunt in het drop-down menu op de inhoud van uw geheugenkaart toegang, die het pad verkort Wanneer u voor het eerst je moet uniek zijn in de app zijn onder andere de geheugenkaart. In de opties van mappen Uw toegang uitzicht hebben op de filter opties en daar de verandering tussen weergaven lijst is mogelijk. U kunt afzonderlijke mappen een snelkoppeling op je startscherm, dat is handig voor bijvoorbeeld als download folder te maken. De app ook cloud storage kan worden geïntegreerd. Hier Solid Explorer ondersteunt een groot aantal diensten, zoals Google Drive, Dropbox, Drive One ook FTP- of WebDAV-server.

Solid Explorer is beschikbaar in de Play Store als een proefperiode van 14 dagen. Wil je de app op de lange termijn te gebruiken, het kost 1,99 euro uniek.

solide explorerSolid Explorer: Veel opties en networking features maken onze favorieten. / © screenshots: AndroidPitSolid Explorer File ManagerInstalleren op Google Play

Amaze File Manager

De Amaze File Manager is gratis en vooral duidelijk: Het geeft je snel toegang tot alle bestanden en ondersteunt de belangrijkste functies zoals het verwijderen, kopiëren en verplaatsen. Helaas is de toegang tot de gegevens op de microSD-kaart niet opgeslagen in het drop-down menu, maar je komt via de directory tree om de bestanden. Cloud storage wordt niet ondersteund Amaze - voor dit je bent zo afhankelijk van de apps van de provider.

In elke map kunt u schakelen tussen een lijst en een tafel uitzicht. Veel bestandsformaten Verbaas miniaturen kan maken - niet PDF-bestanden.

verbazen file managerDe Amaze File Manager is een gratis file manager met een chique uitstraling. / © screenshots: AndroidPitAmaze File ManagerInstalleren op Google Play

Beste Android Apps: Keyboards

De beste Android apps toetsenborden mag niet ontbreken! Omdat een goed toetsenbord is onmisbaar tegenwoordig op een smartphone, immers, schrijven we nu veel meer dan we praten.

 • Beste Android Toetsenborden in een oogopslag

Hier is onze favoriet:

SwiftKey

Wie op zoek is naar een zeer speciale virtueel toetsenbord voor Android, vindt precies recht in onze leaderboard. Bijvoorbeeld, een toetsenbord, dat geschikt is voor tablet gebruikers. Als je wil gewoon een goede Android-toetsenbord dat een intuïtieve bediening, uitstekende spelling en woordherkenning biedt, toegang SwiftKey.

SwiftKey toetsenbordInstalleren op Google Play

Minuum Keyboard

Een iets andere benadering uitoefent Minuum toetsenbord. Om dit moet men wel even wennen iets, maar het zeer kleine formaat heeft net doorslaggevende voordelen. De letters verschijnen op een rij met dit toetsenbord zo veel mogelijk vrij blijft van het scherm. Nauwkeurigheid bij het typen speelt natuurlijk minder een rol dan elke andere toetsenborden. Getypte herkent alleen in de buurt van de gewenste letter en AutoCorrectie, welk woord wil graag uw schrijven.

Minuum Keyboard + Emoji SmartInstalleren op Google PlayMinuum Keyboard + Emoji SmartInstalleren op Google Play

Beste Android Apps: Notes

Daar hebben we de smartphone is er eh altijd, is het zinvol om een ​​goede app voor het maken van notities, to-do lijsten en dergelijke hebben. Hier staat en valt de juiste keuzes te maken.

 • De beste to-do en notities apps voor Android

Hier vindt u ook de beste film planners apps en rooster apps:

 • De beste laag planner apps voor Android

Hier is onze favoriet:

Google Keep

Er zijn veel goede-notities apps in de Play Store, maar merkt is een van de eenvoudigste en meest effectieve. Hier kunt u elke vorm, die op tijd of locatie gebaseerde herinneringen te maken, en notities verwijderen door met uw snelle notities en lijsten. Veel gemakkelijker het wordt.

Google KeepInstalleren op Google Play

Trello

Het maken van notities app Trello is ideaal voor het bewerken taken samen als een team. Zo kunt u gemakkelijk lijsten maken en definiëren wanneer een taak moet worden gestart en beëindigd. Bijlagen (documenten, afbeeldingen, video's) en opmerkingen kunt u uiteraard goed hechten. Door gekleurde stiften je geeft aan hoe ver het werk is gevorderd.

TrelloInstalleren op Google Play

Evernote

Evernote biedt vrijwel alles wat je maar kunt wensen voor notities Heart. Zo kunt u gemakkelijk notities en checklists te creëren, het organiseren van uw documenten en foto's. Communicatie met andere familieleden of vrienden team die ook Evernote gebruiken, eenvoudig uit te gaan van de hand.

De app is beschikbaar als een gratis versie beschikbaar, evenals een premium versie. Wie gebruikt het alleen van tijd tot tijd, hoeft niet per se om geld, de app te brengen, maar kan dan alleen synchroniseren tot 2 apparaten. Voor degenen die Evernote ook gebruik maken van het bedrijfsleven en op meerdere apparaten moet iets minder dan 40 euro per jaar te besteden. Het is de moeite waard!

EvernoteInstalleren op Google Play

weerapps

Een widget die de tijd en het weerbericht weer, een deel van de standaard repertoire van alle Android-smartphones en dus in elke lijst van de beste Android apps.

 • Weer apps zijn toegestaan, op elke Android-smartphone ontbrekende

Hier is onze favoriet:

meer Cast

Talrijke weer apps te voorspellen ons hoe het weer morgen en in de komende dagen. Vaak is het maar de weersverwachting voor een bepaalde stad of regio wordt genoemd. Meer Cast gaat nog verder een grote stap. Met de hulp van de vele geïntegreerde weerstations, de app is in staat om u zeer nauwkeurig het weer in het gebied.

Altijd up-to-date, zodat je kunt leren hoe het weer is op het moment en ontwikkeld in de komende uren. Je krijgt ook informatie over de vochtigheid en windkracht. Forecasting gemaakt Meer Cast voor 24 uur, 3 dagen en 7 dagen.

Een andere zeer handige functie is de mogelijkheid om prognoses op te halen voor een bepaalde route. Dus als je met de auto reist, kunt u altijd gelijke tred houden met meer Gegoten van de weersomstandigheden op de route vooruit up-to-date.

AndroidPit meer gegoten advertorial screenshots 1Het maakt niet uit wat voor weer het is: Meer Cast houdt je altijd up-to-date. / © AndroidPit

Wil je je in letterlijk een beeld van het weer te maken, klikt u op meer Gegoten gewoon de mode Webcams. U zult nu leest is als het weer op de Brandenburger Tor in Berlijn. Webcams zijn verdeeld in meer dan 100.000 locaties wereldwijd.

Naast uitgebreide informatie over het weer wordt het meer Gegoten ook gekenmerkt door een zeer eenvoudig ontwerp. De app kun je gemakkelijk bedienen. Snel heb je de informatie die u nodig heeft voordat u. Met deze gedetailleerde informatie, is het gemakkelijk om uw eigen dag te plannen.

Meer Cast biedt bovendien een community optie. Hier kunnen gebruikers foto's van hun locatie, die soms meer informatie over het weer is te ontvangen posten.

MEER CAST Weer & radarInstalleren op Google Play

Swackett

Swackett is weer app en kleding consultants in een. De gratis app (gefinancierd door reclame) informeert u voor een zeer ware over het actuele weer situatie en wat prognoses zijn er voor de komende dag. Ten tweede, en dit is iets bijzonders, het laat je zien wat geschikt is voor het weer kleding. Hier kunt u verschillende stijlen, onder andere, waarop de app vervolgens beveelt de bijpassende broeken, jassen en T-shirts te selecteren.

swackettInstalleren op Google Play

kaartdiensten

De smartphone is nu veel meer Navigator-telefoon. Wie kent niet de weg weten of kijk naar een plek, vragen niet om en is niet zeker verslaan in de atlas of een kaart voor. Dit alles heeft de telefoon vervangen. Daarom card services zijn een integraal onderdeel van de beste apps voor Android. Maar mapping service is niet dezelfde kaart service.

 • Android Offline Maps: So mapping diensten en navigatie kan worden gebruikt zonder internet

Hier zijn onze favorieten:

Google Maps

Om Google Maps weinig moet zeggen, het is het in kaart brengen dienst van al card services. In het, Google combineert al zijn kennis van de wereld van wegen, landschappen en transport winkels, restaurants en attracties. Zolang je een internetverbinding hebt, zal Google Maps brengt u naar uw bestemming en zo ongeveer alles wat denkbaar om te weten over deze en de manier waarop verraden toen. Zonder twijfel een van de beste Android apps.

Kaarten - navigatie, bus & treinInstalleren op Google Play

HIER Maps

Wie wil er niet om Google te helpen uit de gegevens te maken over zichzelf een dienst, kan Nokia helpen om dat te doen. Het verschil: HIER Maps is volledig operationeel, zelfs zonder internetverbinding en dus praktisch in alle situaties waarin geweigerd Google Maps.

HIER WeGo - Route Planner & GPSInstalleren op Google Play

Beste Android Apps: fotobewerking

Smartphones zijn ook de belangrijkste camera voor veel gebruikers. Met een kleine inspanning nu kunstzinnige foto's gemaakt. Dit vereist een goede camera app en software voor verdere post-processing. Dus ook deze categorie op de beste Android-apps must.

 • Top foto apps: De beste apps voor beeldverwerking

Hier is onze favoriet:

Snapseed

Snapseed is afkomstig van Google zelf biedt veel filters en optimalisatie opties. Met de app kun je al beginnen soorten en nauwkeurig bewerken van de mobiele foto's en aan te passen. U kunt het kleurenschema aan te passen of, bijvoorbeeld, stelt een focus effect, maar niet bereikt de natuurlijke bokeh een DSLR, maar afbeeldingen kunnen sterk verbeteren.

Het is interessant dat Snapseed slaat de beelden afzonderlijk, waardoor de oorspronkelijke onaangeroerd. Verschillende synchronisatie-opties worden ook direct geïmplementeerd.

AndroidPit fotobewerking SnapseedMet Snapseed is alle soorten kan worden aangepast. / © screenshots: AndroidPitSnapseedInstalleren op Google Play

Mocht u op zoek voor verdere nuttige apps, moet u een kijkje op onze lijst met foto's te bewerken apps worp. Voor betere foto's hebben we ook bereid tips:

 • De beste camera-apps voor Android
 • De beste foto's te bewerken apps voor Android

Beste Android Apps: muziekspeler, tv en radio

Een smartphone is TV en MP3-speler in één. Tegenwoordig hebben veel apps bieden eenvoudig media plezier op de kleine metgezel.

Hier zijn onze favorieten:

Film en series streaming: Sky Ticket

Beter film selectie tot Netflix Prize heeft Sky ticket. Series en films te bereiken vaak de Netflix concurrenten een jaar eerder. Zelfs House of Cards krijgen er eerder vanwege de exclusieve deal werd gesloten voordat Netflix naar Duitsland kwam. De app is niet zo snel om te gebruiken als Netflix, maar je hoeft niet altijd geserveerd zo lang. Chromecast wordt ondersteund, en dat is wat telt.

Sky ticketInstalleren op Google Play
 • Lijst van streaming provider met flat rate

Music Player: fonograaf

Fonograaf heeft alles wat je zou verwachten van een muziek-app. Boven alles, het is gratis, snel, eenvoudig te gebruiken en perfect netjes. Het beste is: Het maakt niet voordat schrijf u, als u uw muziek sorteren. Veel apps te maken van een bibliotheek en de nummers op basis van de opgeslagen informatie in de labels sorteren. Dit werkt min of meer goed. Dat is waarom veel gebruikers de voorkeur om te werken met bestandsmappen. Dat is tevens mogelijk in phonograph: De volledige controle aanwezig is zowel in de bibliotheek en de map view.

Fonograaf Music PlayerInstalleren op Google Play
 • De beste muziekspeler voor Android

Radio: Audials

Een radio app moet uiteraard bieden veel verschillende radiostations, ervoor te zorgen dat de ontvanger de muziek die hij wil horen eigenlijk vinden. Juist op dit punt de uitstekende Radio App Audials is al zeer goed gepositioneerd (voor het testen), maar ook in het ontwerp kan de gratis app overtuigende (die beschikbaar is als premium-versie is ook) downloaden. Quick gebruikers tussen radiostations, podcasts en Favorieten kunnen heen en weer schakelen. Ook erg goed: het is mogelijk omhoog vangst van het radioprogramma en daardoor een persoonlijke playlist samen. Dus als je te horen op zijn tablet of smartphone radio, toegang Audials.

Audials ProInstalleren op Google Play
 • Om de lijst van de beste radio-apps

Beste Android Apps: Werk productiever

De smartphone is al lang voorbij enkel communicatiekanaal, veel meer is het steeds de computer worden vervangen. Wie dacht dat men niet productief kunnen werken aan 4-6 inches, verkeerd.

Hier is onze favoriet:

Inbox by Gmail

E-mails zijn in de 21e eeuw een achilleshiel van communicatie. Hier kan men volgen wat misschien net onaangename gevolgen in het beroepsonderwijs te verliezen. Zo is een minder krijgt in lastige situaties en trekt nog steeds veel meer voordelen van zijn e-mail, Google introduceerde Inbox. Het maakt een semantische analyse van uw e-mail en benadrukt stuurde foto's, stelt afspraken met plaatsen voor en configureert ze automatisch en nog veel meer. Dus orde is tastbaar.

Inbox by GmailInstalleren op Google Play

Google Drive

Google Drive is een echt praktisch all-rounder, waarmee de gebruiker om online content te creëren, beheren en delen. Dit geldt bijvoorbeeld documenten, spreadsheets en presentaties, dan kan iedereen vanaf elke locatie over wie er recht op heeft. Op hetzelfde beelden tijd rijden en andere inhoud kan automatisch een back-up (vergelijkbaar met de populaire Dropbox cloud app). In de AndroidPit redacteuren zonder Google Drive werk zou niet mogelijk zijn, en deze app maakt dit werk mobiel.

Google DriveInstalleren op Google Play

Microsoft Office apps - Word, Excel, PowerPoint

Dingen komen aan degenen die goed wachten! Microsoft heeft een Office applicaties Word, Excel en PowerPoint sterk herzien en geoptimaliseerd voor alle relevante Android-apparaten en versies. Naast het gewoon ziet er nu, de nieuwe versies worden gekenmerkt door een intuïtieve bediening. Kortom, alles is precies waar we dachten dat het ook als Office-gebruikers. Wie heeft ontrouw geweest om een ​​Office-toepassingen in de afgelopen jaren en klom met andere cloud-diensten, die Microsoft stelt (met de premium versie) een brug, omdat de apps toegang tot alle cloud-accounts die worden uitgevoerd Android heeft gekoppeld. Ook erg handig: dankzij de Dropbox integratie uw Office-documenten naar meerdere apparaten kunnen openen en natuurlijk bewerken.

 • U kunt meer informatie over het Office apps in onze gedetailleerde recensie.
Microsoft WordInstalleren op Google PlayMicrosoft ExcelInstalleren op Google PlayMicrosoft PowerPointInstalleren op Google Play

U kunt meer apps om hier Produktivsein vinden:

 • Google Inbox: Alle informatie, functies en nieuws in een oogopslag
 • Bewerken reisdocumenten: Top Office apps
 • Best Calendar Apps: organisatie en planning gemakkelijk gemaakt

De beste Android apps te worden aangepast smartphone

Ook launcher zijn slechts apps. We hebben de belangrijkste launcher voor u geselecteerd en samengevat onder de volgende link:

 • De beste Android Launcher Overzicht

Hier zijn onze favorieten:

Actie Launcher 3

De actie Launcher bijzonder onderscheidt zich door een eenvoudige en snelle bediening, waarmee de gebruiker scrollt snel door de apps en widgets. Oorspronkelijk was de actie Launcher werd begonnen met de App-lade te transplanteren in een menu aan de zijkant naast het beginscherm. Later, zijn andere functies zijn toegevoegd, zoals sluitertijd, die widgets kan worden weergegeven door te vegen over het pictogram app.

Actie Launcher 3Installeren op Google Play

Nova Launcher (Prime)

Nova Launcher is een van de meest bekende, de oudste en - ja - best draagraketten voor Android at all. Aan de ene kant brengt Nova de minimalistische look van de voorraad Android zelfs op uw home-scherm, als de fabrikant van uw smartphone Bunti-Bunti. En als je een duidelijk idee hoe de App-lade moet worden georganiseerd of wilt u uw pictogram packs gebruiken? Dan bent u precies goed in Nova Launcher, omdat de mogelijkheden van personalisatie zijn waarschijnlijk ongeëvenaard in deze launcher.

Nova LauncherInstalleren op Google PlayNova Launcher PrimeInstalleren op Google Play

De beste schema en reizen apps voor Android

 • De beste reizen en het schema apps voor Android

zeker reizen

Op vakantie veel kan gebeuren - ziekte, diefstal of de veiligheidssituatie verslechtert. Om uw onmiddellijk weten aan wie u hebt contact met u opnemen in geval van nood, het downloaden van de app aanbiedingen "Goede reis" het ministerie van Buitenlandse Zaken aan. Hier kan de gebruiker de meest recente informatie over een land uit te krijgen en dus te leren, onder andere, de vraag of een negatief reisadvies is.

Onder reisarrangementen, het ministerie van Buitenlandse Zaken ook geïnformeerd over de wetten van het gastland, de douane, het omgaan met debet- en kredietkaarten, en vele andere factoren, waarop u op moet letten.

Goede reisDe app ministerie van Buitenlandse Zaken geeft nuttige informatie. / © AndroidPitGoede reisInstalleren op Google Play

Moovit: bus, trein & openbaar vervoer info

Wie wil weten snel hoe hij komt met de bus, trein, tram of lopen naar een bepaalde plaats, is de gratis app Moovit: bus, trein & Het openbaar vervoer info precies goed. Wat opvalt wanneer de app is in de eerste plaats in de mooie en zeer duidelijke Design. Dit zie je meteen hoe lang de reis duurt en soms wat moeilijkheden a. Voor alternatieve routes en storingen worden onmiddellijk weergegeven, zodat de reiziger kan reageren op vertragingen en annuleringen in goede tijd.

MoovitMoovit informeert u ook tijdige interferentie. / © Moovit, AndroidPit

Dus toen, weer een storing of vertraging optreedt, toont het tijdschema app op onmiddellijk. maar de app brengt je nog meer "bij de hand", Dus u Moovit aandacht wanneer u moet uitstappen. Als u wilt luisteren naar muziek op de bus of trein, moet daarom altijd worden ingeschakeld deze functie. Ook zeer nuttig: Omdat de app haalt uw locatie, kunnen ze u precies vertellen wanneer je moet gaan lopen om de gewenste zender.

Moovit: bus, trein & openbaar vervoer infoInstalleren op Google Play
 • De beste reizen apps voor Android