De beste camera-apps voor Android

Wat zijn eigenlijk de beste camera-apps voor Android en wat maakt ze beter dan de conventionele applicaties? Wij presenteren u we camera apps die je moet proberen getest.

  • De beste foto apps voor beeldverwerking
  • De beste foto galerij apps voor Android

Mijn nieuwe favoriete telefoon - die u zou hebben gewild?

Kies iPhone X of Huawei Mate 10

VS
  • 148 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet worden aangepast helfen.iPhone X
  • 379 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Huawei Mate 10 updaten

Waarom een ​​alternatieve camera app gebruiken?

Veel smartphones zijn uitgerust met een zeer goede foto apps. Maar alternatieve camera apps zijn voorzien van nieuwe functies en instelmogelijkheden. En deze eigenaardigheden gaan we in de volgende voorbeelden.

vereisen een aantal van de gepresenteerde camera apps die uw smartphone Camera2 API ondersteunt Android - die helaas niet voor iedereen gelden. De ontwikkelaar van het Handboek De camera is een standalone applicatie die de Camera2 API op uw smartphone test ontwikkeld.

Manual Camera CompatibiliteitInstalleren op Google Play

Open Camera

In Open Camera is een gratis open-source camera-app. De gebruikersinterface is eenvoudig gehouden. Naast een aantal algemene informatie, zoals de hoeveelheid geheugen van het apparaat is nog vrij of tijd, zie je nog steeds de virtuele trigger voor foto's en video's evenals een aantal opties aan de rechterkant. Open camera kan laten zien welke hoek je smartphone denk maar - met de optioneel zichtbare gidsen u, waardoor de beste perspectief.

AndroidPit geopend cameraOpen Camera / © Screenshot: AndroidPit

De opties die u is een belichtingsregeling (belichting) beschikbaar is. Ook nuttig is het slot icoon voor de belichting te vergrendelen. Dit helpt in tegenlicht.

Open CameraInstalleren op Google Play

Manual Camera

Manual Camera geeft u de instellingen voor de sluitertijd, scherpstelling, witbalans en belichtingscompensatie. Daarnaast kunt u afbeeldingen in lossless RAW-formaat op te slaan, deze camera app. In de post-processing van beelden U kunt dan gebruik maken van het volledige scala van sensor gegevens.

AndroidPit handmatige cameraManual Camera / © Screenshot: AndroidPit

Wie neemt de fotografie echt serieus, maar nog steeds wil zijn smartphone te gebruiken, hier is een uitstekende faciliteit. De nodige beeldaanpassingen u met een wiel recht naar beneden aan de voorkant, die een zekere retro charme uitstraalt. Tikken op de linkerrand lang met een betreffend op ingestelde waarde en de controller "auto" resetten.

Manual CameraInstalleren op Google Play

VSCO

VSCO is een spannende mix van camera-app, filters, beeldbewerking en artistieke sociaal netwerk. De app is ongewoon ontworpen en is als eerste aan op de meest eenvoudige functies beperkt zijn. Na de inname of importeer een afbeelding, maar de gebruiker naast tal van filters - veel te betalen - ook tal van mogelijkheden voor het bewerken van afbeeldingen beschikbaar zijn om een ​​foto te wijzigen, zodat de gewenste uitstraling wordt bereikt.

VSCOMinimalistische look, maar veel achter - dat is VSCO. / © AndroidPit

Binnen VSCO de gebruiker zijn foto's kunnen delen met de community. Net als andere sociale netwerken, is het mogelijk VSCO om te netwerken met hun eigen vrienden, kennissen en contacten om samen te vergapen aan beelden. De app zelf en vele fundamentele opties zijn gratis, maar er zijn veel in-app aankopen en manieren om zijn geld te besteden bij VSCO. De filters en voorinstellingen die VSCO verkoopt voor tot 59 dollar, kan ook worden gebruikt met andere software, zoals Adobe Lightroom of Camera Raw.

VSCOInstalleren op Google Play

Google camera

De Google Camera-app is duidelijk en beginner-vriendelijk. Veegt u vanaf de rechterkant naar het midden, het menu van de camera functies en instellingen blijkt resolutie en kwaliteit. Veel opties beschikt niet over een Google-camera. Alleen Nexus en pixel-gebruikers zullen genieten van de uitstekende HDR + modus, die kan toveren prachtige beelden.

AndroidPit google cameraGoogle Camera / © Screenshot: AndroidPit

U kan absorberen Sphere afbeeldingen als panorama en als een foto. De laatste is een walk-Ball panorama dat kunt u kijken over de bewegingssensoren met de bijpassende foto's app - 360 graden camera's, maar zijn meer geschikt voor dergelijke opnames.

google cameraDe Google Camera-app biedt een panoramisch mogelijkheden. / © GoogleGoogle cameraInstalleren op Google Play

Camera Zoom FX

Een klassieke camera apps is Camera Zoom FX. De camera app kun je pre-filters, maar scoort ook gebruiken als een pure camera app met geen franje. Op verzoek geeft zij richtlijnen of toont u een stabilisatie indicator. Blijkt deze optie en een rode cirkel op het scherm als u nog teveel rumwackelt met de smartphone.

AndroidPit camera zoom fxCamera Zoom FX / © Screenshot: AndroidPit

Een kleine eigenaardigheid is de incognito-modus: Hiermee wordt een webpagina, en slechts in een klein venster in de linkerbovenhoek van de camera preview. terwijl een aanraking op het scherm neemt een foto. Een handmatige modus, zijn er ook - maar voor deze moet je in de instellingen eerst inschakelen Camera2 API.

Camera ZOOM FX - GRATISInstalleren op Google PlayCamera ZOOM FX PremiumInstalleren op Google Play

Heeft u andere tips voor een goede camera apps? Noem ons uw favoriete app in de comments!