Beste Android Games

Of card games of first-person shooter: In de Google Play Store, is er een enorme keuze aan leuke spelletjes. Om niet uit het oog verliezen, geven wij u op dit moment een overzicht van de aanbevolen Android games. We hier geen onderscheid gemaakt tussen gratis en betaalde games. -update: Nieuwkomers in de afdelingen kaartspellen en strategie games.

 • Beste Android-apps Overzicht
 • De beste gratis online spelletjes

markeren recente wijzigingenjageen

Wat je liever als een back-up? Externe particuliere opslag cloud of op het internet?

Kies Extern geheugen of internet cloud.

VS
 • 2740 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Externer geheugen bij te werken
 • 943 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Internet-Cloud te werken

inhoud

 • card Games
 • offline spelletjes
 • Puzzelgames
 • Tower Defense Games
 • rollenspel
 • Endless Runner
 • actie Games
 • racing games
 • vechtspellen
 • strategie Games
 • Adventures
 • Arcade games
 • mysterie Games

De beste kaart games voor Android

The Elder Scrolls: Legends - Heores van Skyrim

Met The Elder Scrolls: Legends - Heroes of Skyrim zeer gewild trading card game voor iPad en Android tablets al kreeg één maart met fans op de markt. Echter, smartphone spelers moest eerst buiten blijven. Dit is nu veranderd, als de nieuwste versie van de app kun je eindelijk jezelf onderdompelen op de Android-smartphone in de magische wereld van de Elder Scrolls - lang plezier is hier verzekerd! De download is 1,45 GB niet echt klein, maar ook snel gedaan door middel van een stevige Fi.

Elder scrollsThe Elder Scrolls nu beschikbaar op uw smartphone. / © Google Play

haardplaat

Blizzard is een meester van de herhaling, en dat bedoel ik in de beste zin. Of het nu gaat om Moba, FPS of MMO: U begrijpt hoe een product te ontwikkelen en geperfectioneerd. De CCG is nu een andere spelletjes categorie dat Blizzard heeft genomen. Het resultaat is Hearthstone; een zeer succesvolle spel in deze categorie.

Hearthstone is een baanbrekende verandering in deze sector. Deze bestaat uit een beurtgebaseerde 1-on-1 confrontatie met monsters en werktijden. om het spel te leren duurt slechts enkele minuten, maar beheersen het is een uitdaging. Het grote aantal verschillende kaarten zorgt voor een verscheidenheid van strategieën. weerspannig zijn eigen dek te verbeteren en perfect, is slechts een van de aspecten waarom Hearthstone enthousiast en boeiend.

Hoewel het kost geen geld, maar een hoop tijd. Er is een groot gevaar dat men, maar dan bezig te vaak en te lang met het. Deze video laat zien hoe een ontwikkelaar van het spel verklaart de reden om een ​​enkele kaart; een van de duizenden. Het enthousiasme voor Hearthstone staat of valt met het saldo van monsters en kaarten. Blizzard doet er alles aan om hen te beschermen. Dit is een van de redenen, altijd spelen van het spel.

AndroidPit hearthstone held 252makkelijk te leren, moeilijk te beheersen: Hearthstone. / © AndroidPithaardplaatInstalleren op Google Play

De beste offline spellen

Shadow Fight 2

Shadow Fight 2 is een 1-op-1 Fantasy fighting game met levensechte bewegingen, nette controle en veel wapens. Het is relatief traag voor een vechtspel,. Strategie is minstens zo belangrijk als klem reacties: Houd de zenuwen ondanks enige overgebleven energie van het leven en overleeft de aanval. Dat alleen al moet je zorgen voor een goede zweet. Het is uitgegroeid tot een gratis offline klassieker.

AndroidPit best offline Android games 8Shadow Fight 2 transformeert je in een onoverkomelijke strijders. / © AndroidPitShadow Fight 2Installeren op Google Play
 • Extra tips: Online games voor Android

De beste puzzels

Rolt de bal

Rol de bal is een puzzelspel waarin je moet de oplossing met de hulp van natuurkunde en techniek te vinden. Tenminste moet je pre-plannen van uw stappen. Dus je je concentratie en aandacht opgeleid. Mocht je van de uitdaging, dat is gewoon het spel voor jou.

Het doel van het spel, de bal in de "gate" over te brengen. Hiervoor moet je de blokken te creëren, zodat de bal kan rollen door de buis. De rode en blauwe blok kan niet worden verplaatst. Alle andere blokken, of met of zonder buisstuk kan worden bewogen. Houd er rekening mee dat het soms niet elke buis sectie moet worden gebruikt. Dus wees creatief en de weg naar het doel te vinden.

Met de succesvolle voltooiing van elk niveau, het aantal blokken toeneemt. Na verloop van tijd, kunt u verschillende tips die kunnen blijven om u in momenten van verwarring te brengen met de hulp van de bonus games te openen. Dit kan ook worden verkregen wanneer je kijkt naar promotionele video's. Enige punt van kritiek: Als u niet de pro-versie te kopen, verschijnt er een promotionele pop-up na elke derde niveau.

AndroidPit beste Android games 1Rolt de bal vereist een vooruitziende blik en planning. / © AndroidPit
 • Rol de bal in het spel doelen

Andere populaire puzzels

Cut the Rope 2

Een ander Editor's favoriete: Cut the Rope 2. In dit spel moet je om hen te voeden met snoepjes een beestje genaamd Om Nom. Door het scheiden van het op het juiste moment het koord - in het Engels: Cut the Rope.

Deze free-to-play game toont kleurrijk en speels. Maar de puzzels zijn heel slim en uitdagend. Na verloop van tijd wordt het spel moeilijker. De eerste stap is eenvoudig opnieuw en opnieuw, zodat het geschikt is als een casual game.

AndroidPit snijd het touw 2 spel 1Cut the Rope 2 is een grotere uitdaging dan het eerste gezicht lijkt. / © AndroidPitCut the Rope 2Installeren op Google Play

stack

Een andere puzzel game die weet hoe om indruk te maken, is stack. In dit spel moet je een toren te bouwen door uw individuele blokken bij elkaar te stapelen. Goede timing en hard zenuwen zijn de sleutel tot succes hier. de timing past niet, je verliest een deel van de toren. kan het uiterlijk van het spel aan te passen, omdat je nieuwe ontwerpen voor de blokken kunt verdienen met de tijd. Deze variëren van retro op zigzag naar platina. Ook in dit spel is er de mogelijkheid om promotionele video's te bekijken om in-game items te ontgrendelen.

AndroidPit beste Android games 3In Stapel je snelle vingers en een perfecte timing nodig heeft. / © AndroidPitstackInstalleren op Google Play

De beste tower defense games

Plants vs. zombies 2

Plants vs. Zombies is een van de oudste tower defense games voor Android en zijn opvolger is de superster van deze categorie Games. In Plants vs. Zombies gebruikt uw gekozen groen in de strijd tegen een leger van zombies.

Popcap biedt een kleurrijke, verslavend maken, evenwichtige strategie spel dat je bijna oneindig kan spelen. Het spel vordert van niveau naar niveau ooit en roept u met nieuwe taken. Verveling kan dus niet ontstaan.

Voor een free-to-play spel krijg je een veel inhoud zonder te betalen. En brengt een hoop plezier ook ongelooflijk.

AndroidPit beste Android games 1Plants vs. Zombies 2 is de koning van tower defense games. / © AndroidPitPlants vs. Zombies® 2Installeren op Google Play

Defensie Zone 2 HD

Defensie Zone 2 HD is een tower defense game in realistische militaire kledij. Er is duidelijk een diep gemeen dan de bovengenoemde concurrentie en biedt ook een moeilijke start. Het spel kost momenteel 3,19 euro in de Play Store. Er is ook een gratis light versie beschikbaar is om het spel te testen voor nu.

AndroidPit beste Android games 6Defensie Zone 2 HD brengt een geweldige graphics, maar goede gameplay mit./ © AndroidPitDefensie Zone 2 HD LiteInstalleren op Google Play

Castle Defense

Castle Defense is een van de oudste free-to-play games in de tower defense games. Daarom is het geen verrassing dat de graphics en het geluid zijn een beetje stoffig. Zelfs anders het spel is niets meer spannend. Echter, het spel maakt de principes van tower defense games op de kop en is daarom vooral geschikt voor toegang tot het genre.

De ruiters bewegen in dit spel op een voorafbepaalde baan die moet met torentjes te snijden. Het spel bevat meer dan 100 levels, drie moeilijkheidsniveaus en een motiverende upgrade systeem.

AndroidPit beste Android games 5Jammer dat de graphics van Castle Defenders ondertussen, is verouderd. / © AndroidPitCastle DefenseInstalleren op Google Play
 • Meer tips: tower defense games voor Android

De beste RPG's voor Android

Helden van de draak: Shooter RPG

Helden van de draak: Shooter RPG is een verticaal loopt shooter met RPG-elementen. Deze combinatie van twee genres brengt momentum in de vervelen shooter genre. Bij elk level kun je je andere helden verdienen en de mogelijkheden aanzienlijk uitbreiden. Het doel van het spel vrij te Dragonia van de draak. Dus de laatste bazen van elk level zijn natuurlijk draken.

De gameplay is eenvoudig en kleurrijk en er wordt gevoeld een oneindig aantal knoppen op de menu's. Verontrustend zijn de onbegrijpelijke lange laadtijden, vooral als je het spel start. Maar je zult snel vergeten die vervelende wachttijd wanneer je je moet zorgen voor de draak. Maar als je wilt gewoon snel een paar rondes te spelen, kan het een frustrerend.

AndroidPit beste Android games RPG's 8Dragon chaos in Dragon Heroes: Shooter + RPG. / © AndroidPitHelden van de draak: Shooter RPGInstalleren op Google Play

The Walking Dead: Road to Survival

Zoals de naam al doet vermoeden, stond voor The Walking Dead: Road to Survival, de strips met dezelfde naam, de serie sponsor. In dit spel moet je een nieuwe beschaving op te bouwen door het bouwen van uw nieuwe workshops, trainingskampen en boerderijen.

Buiten uw basis, zijn er verschillende missies en expedities te bestaan. De voormalige bestaan ​​uit vaste, stijl vergelijkbaar met het verhaal taken. In de invallen vecht je tegen andere spelers online om erkenning en voorraden.

Het grootste nadeel van het spel is zeker de pay-to-win karakter, maar toch zeer merkbaar na de eerste uren van het spel. maar het spel is al genoeg plezier een aanbeveling te doen.

AndroidPit beste Android games RPG's 2Walking Dead heeft een veelzijdige gameplay. / © AndroidPitWalking Dead: Road to SurvivalInstalleren op Google Play

Marvel Future Fight

Marvel Future Fight is een aantrekkelijke en monopoliseren uitbreiding van het Marvel Universum. Je begint met één Black Widow, Captain America en Iron om de wereld te redden. De controller kan kiezen voor je eigen en dus U loopt door elk level op weg naar elke eindbaas.

Na verloop van tijd, je andere personages speelt zich vrij tussen die u kunt dan vrij heen en weer te schakelen. Ook in dit spel kunt u dit zelf eenvoudig doen via in-app aankoop, maar het spel motiveert je genoeg om vooruit te komen, zonder deze steun.

AndroidPit beste Android games RPG's 6In Marvel Future Fight verzamelen ronduit heroïsch. / © AndroidPitMARVEL Future FightInstalleren op Google Play
 • Meer tips: RPG voor Android

De beste Endless Runner Games

Alto's Adventure

Onder de eindeloze lopers Alto's Adventure is een van de meest invloedrijke spellen van de afgelopen jaren. De gameplay is inherent eenvoudig: Alto bewaakt sommige lama's in de Andes, maar breken. Uw nastreeft op je snowboard over een altijd nieuw gegenereerde spoor. Echter, de bediening is zeer eenvoudig: u hebt getypt te springen op het scherm en houd de contactpersoon aan een achterwaartse salto uit te voeren. De snowboard run is voorbij, als je niet goed na een sprong weet komen of je zal worden gestopt door een steen of een ravijn.

Grote invloed uitgeoefend Alto's of Adventure, omdat je altijd drie missies die nodig hebt om je te vervullen tot een niveau stijgen. Keer moet je 50 munten te verzamelen, soms tot een bepaalde afstand afleggen. Alle tien levels ontsluit uw nieuwe snowboarders die verschilt van hun rijstijl te voorschijn. Dan kun je niet zomaar Alto, maar ook met Maya, Izel en wat meer de jacht op de piste.

Als je van Endless Runner moet Alto's Adventure hebben gespeeld. De app is gratis, maar biedt een unieke in-app aankoop, met je verzamelt altijd twee keer zoveel munten. Daarnaast kunt u kijken on demand kijken naar een video naar Alto, Maya, Izel & om Co. doen herleven en voortzetting van de run.

alto fotoAdventure Alto: Een grafisch gevarieerd Endless Runner / © Screenshot: AndroidPitAlto's AdventureInstalleren op Google Play

vector

Vector die doet denken aan Mirror's Edge uit het jaar 2008. Het karakter beweegt in parkour stijl door middel van een wereld die wordt gerund door een totalitaire staat; In dit geval echter, in 2D. De animaties zijn nog steeds geweldig en de bewegingen van het personage er realistisch uitzien. De focus ligt meer op het pure survival Op het verzamelen van zeldzame items. Springen van richel naar richel is zelden zo goed gevoeld.

AndroidPit beste Android games endles lopers 4Animaties in Vector er goed uitzien en realistisch. / © AndroidPitvectorInstalleren op Google Play
 • Meer tips: Endless Runner voor Android

Beste Actie Games

Implosion - verliezen nooit Hoop

Implosion - verliezen nooit Hoop is grafisch en speels een uitstekende actie spel voor Android. Ik wil dat je door middel van massa's vijanden te verslaan in de stijl van Devil May Cry of God of War.

Je speelt een uitgerust met zwaarden en vuurwapens vechter die zich moet bewijzen in verschillende werelden tegen mutanten. De controller en de sfeer geven weinig reden tot kritiek. Of u nu wilt gewoon te verslaan alleen het gebeuren of wilt u specifiek het gebruik van combinaties van aanvallen: Implosie plezier.

De graphics zijn vrij veel het beste dat je je Android zal vinden en de boss fights zijn gewoonweg verbluffend. Alleen de eerste levels zijn gratis. Daarna is de game met 9,99 euro stelt voor om beuken, dat is zeker het spel de moeite waard.

AndroidPit beste games 20Graphics en controles van implosie - Verlies nooit de hoop te verdienen toppunten / © AndroidPitImplosion - verliezen nooit HoopInstalleren op Google Play

Into the Dead

Hoewel Into the Dead is niet een nieuw spel in de Play Store, maar het behoort nog steeds tot de beste actiegames. Het spel combineert een eindeloze Runner met een shooter game en moet je hun weg te vechten door kuddes zombies.

Op de manier waarop u een aantal vakken die je wapens om de zombies abzuwähren te vinden. Onder andere een bekend wapen tegen zombies: de kettingzaag. Het spel is gratis beschikbaar in de Play Store, maar biedt ook in-game aankopen.

AndroidPit beste games 23Into grandioze presentatie the Dead speelt een grote rol in het succes van Spiels./ © AndroidPitInto the DeadInstalleren op Google Play

Hitman: Sniper

Square Enix's Hitman-serie was een groot succes op de PC en de console en nu de games zijn geland op de smartphones en tablets. In Hitman: Sniper vind je jezelf achter de sniper rifle van de hoofdpersoon weer, met de noodzaak om uw orders uit te voeren. Er zijn ongeveer 150 missies voor de prijs van 0,99 euro, biedt momenteel een echt solide prestaties voor de prijs. Met in-app aankopen, zijn er betere wapens die u in staat een snellere vooruitgang in het spel.

AndroidPit beste games 26Hitman Sniper spanning eet vaak weg bij de zenuwen. / © AndroidPitHitman SniperInstalleren op Google Play

De beste racegames

Reckless Racing 3

Reckless Racing 3 is een miniaturen spel, waarin je kijkt vanaf de top van de racewagens. Om het gebruik van vier toetsen bedienen: links en rechts sturen en gas geven en remmen. Met name de self-versnelling in mobiele racegames ongebruikelijk, maar het werkt bijna perfect. Dit betekent niet dat de voertuigen gemakkelijk te controleren zou zijn, omdat het de neiging te glijden en het kan een echte strijd om het op het juiste spoor te houden. De controller kan zelfs te overtuigen duidelijk, maar alleen de 3D-graphics maakt het een echt hoogtepunt.

Het doet sterk denken aan de oude race-games uit de jaren '90 en is een van de beste race-games voor Android.

AndroidPit beste Android racing games 4Met 3D-graphics en een grote controle Reckless Racing 3 is een echt hoogtepunt. / © AndroidPit
 • Reckless Racing 3 in PlayStore

Angry Birds Go!

Angry Birds Go! is een gratis racespel van Rovio, de ontwikkelaar van Angry Birds.

Het is enigszins denken aan Mario Kart en omvat verschillende modi. Er zijn verschillende voertuigen om uit te kiezen en meer tekens kan worden ontgrendeld. Al snel merken dat achter het spel, een grote ontwikkelaar vijanden: De animaties en graphics zijn de hoogste normen. De eerste stap is makkelijk en als je eenmaal achter zijn gehuisvest de entry-level, maakt het spel erg leuk.

AndroidPit beste Android racing games 6Angry Birds Go! voelt een beetje als Mario Kart. / © AndroidPitAngry Birds Go!Installeren op Google Play

Riptide GP: Renegade

Riptide GP Renegade is een jetski racer waarin uw geïnjecteerd door een futuristisch tintje verlaten industrieterreinen en natuurparken - uiteraard op het water. Zelfs de twee voorgaande gevraagd veel rijplezier, maar nog steeds Riptide GP Renegade is een betere: De gameplay is hetzelfde, maar er is een klein verhaal, zelfs betere graphics en nieuwe uitdagende tracks. Tijdens een race kun je je verschillende stunts die u meer boost macht te tonen - de standaard trucs zijn vrij eenvoudig, later combo's vereisen een veel tact.

In de single player mode kun je vele uren gameplay einrechnen, het gaat op in de multi-player modus waar je kan concurreren tegen vrienden. Het spel kost 2,99 euro. Iets goedkoper is nog steeds aanbevolen voorganger - Riptide GP2.

AndroidPit riptide pg renegadeRiptide GP: Renegade is een perfecte voortzetting van Riptide Serie / © AndroidPitRiptide GP: RenegadeInstalleren op Google PlayRiptide GP2Installeren op Google Play

De beste vechtspellen

Marvel Contest of Champions

Marvel Contest of Champions bevat alle bekende Marvel helden. Vochten voor u de weg naar de top en schakelde daarmee meer en meer helden vrijgegeven. De precieze besturing maken het spel de beste fighting game voor Android. Gewoon vegen het scherm activeert een hele reeks verschillende aanvallen; aanzienlijk aangenamer dan vervelend knoppen op het scherm.

Het spel vereist een bepaalde hardware te zorgen voor een soepele gameplay plezier. Maar zelfs op oudere hardware, het is heel speelbaar. Het spel is gratis beschikbaar in de Play Store, maar omvat in-game aankopen.

AndroidPit wonder spel held 4Games Uw favoriete held in Marvel Contest of Champions. / © AndroidPitMARVEL Contest of ChampionsInstalleren op Google Play

WWE Immortals

WWE Immortals mengt de cast van onrecht: goden Among Us with pro-worstelaars van de WWE scene voor een beetje gek, maar fun fun. De graphics en animaties zijn top-level, en je kunt spelen met maximaal drie deelnemers.

AndroidPit wwe onsterfelijken spel held 1WWE Immortals heeft behoorlijk druk met ons op. / © AndroidPitWWE ImmortalsInstalleren op Google Play

SOULCALIBUR

SOULCALIBUR is een klassieker uit 1998, en nog veel is niet veranderd, die vrij voor de kwaliteit van het spel is te spreken. Verrassingen niet stoppen met het spel klaar is, maar het is solide en heeft spannende gevechten. SOULCALIBUR omvat een verscheidenheid van strijders en verschillende wapens en aanvallen, maar helaas is er geen multiplayer-modus. Het is een van de duurdere games in de Play Store momenteel 10,24 euro, maar het biedt een van de beste vechtspellen uit.

AndroidPit Soulcalibur spel hero 3SOULCALIBURs goede controle maakt het een van de beste vechtspellen. / © AndroidPitSOULCALIBURInstalleren op Google Play

De beste strategie games

RollerCoaster Tycoon Classic

Een eerste: Rollercoaster Tyconn Classic is niet gratis, maar op 6,99 euro nog relatief duur. Maar de klassieke Atari te bieden als een spannend bouwspel ook veel plezier heeft. Bouw je eigen pretpark met enorme achtbanen, en vergeet niet om het publiek te verrassen met nieuwe attracties. De app is gedownload honderdduizenden. Een klein nadeel: Hoewel de prijs van 6,99 euro meer in-app aankopen zal nodig zijn voor sommige dingen die kosten 2,19-6,49 euro. Maar zelfs zonder deze RollerCoaster Tycoon Classic is leuk - niet alleen voor vrienden van retro look.

rctBouw je eigen pretpark en houden het publiek te vermaken. / © Google PlayRollerCoaster Tycoon® ClassicInstalleren op Google Play

XCOM: Enemy binnen

XCOM: Enemy binnen is een van de beste strategie games voor Android. In tegenstelling tot vele games in de Play Store, het is niet een free-to-play game. De strategie hit kwam enige tijd geleden op de PC die er zijn en genoten van enig succes. Op Android, brengt hij goede graphics, maar ook een bijpassende prijs van eenmaal rond elf euro mee.

andrdoidpit XCOM vijand binnen teaser 2XCOM: Enemy binnen is een van de beste strategie games in de Play Store. / © AndroidPitXCOM®: Enemy WithinInstalleren op Google Play

overheersingen

Overheersingen is een van de nieuwere games in de Android scène, maar nu is al meer dan 1 miljoen downloads bereikt. Je bouwt je eigen basis in het spel en leid je volk uit het stenen tijdperk in de moderne tijd en in de Space Age. Het niveau van de strategie is hoger dan men gewend is van Android games. Elke minuut moet je een beslissing die de hele verdere verloop van invloed kunnen zijn.

AndroidPit overheersingen spel teaser drieOverheersingen: ontwikkeld van een voormalig ontwikkelaar van Civilization II. / © AndroidPitoverheersingenInstalleren op Google Play
 • Meer tips: strategie games voor Android

best Adventures

Machinarium

Machinarium is een van die games die je opzij nauwelijks kan zetten: The Adventure wordt gekenmerkt door een gedetailleerde cartoon graphics. Je bestuurt de robot Josef en moet je ontvoerde vriendin Berta bevrijden. Het spel afgezien gesproken dialoog, maar in plaats daarvan zie je gedachteballonnen aangeeft mogelijke acties.

Het spel boeit dankzij zijn eigen sfeer en je zeker vermaken een paar uur. Met 4,99 euro, het is niet het beste spel in deze lijst, maar ook andere kosten niet.

Screenshot 20160415 151605Machinarium / © AndroidPitMachinariumInstalleren op Google Play
 • Meer tips: Adventures for Android

De beste arcade games

pinout

alleen beschikbaar voor kort, maar het heeft de klasse voor de lijst van de beste games. Het is een nieuwe draai aan de klassieke flipperkast genre. Na een paar minuten van het spel is duidelijk: Een oude flipperkast spel dat je niet wilt zo snel te raken. Je moet eerst een tijd quotum van 60 seconden. Is dit uit, is het spel afgelopen. De truc is: Uw flippert de bal omhoog nieuwe (Pinball) -Welten te bereiken en kan de tijd bonussen te krijgen. De replay factor is dus zeer hoog. Het spel wordt gehouden neon kleuren, die puur voor arcade sfeer zorgt. Na een Game Over Je moet opnieuw beginnen op het eerste niveau - slechts een in-app aankoop voor 1,99 euro checkpoints gratis.

AndroidPit screenshot pinoutPinout: Rethinking / © AndroidPit PinballpinoutInstalleren op Google Play

De beste puzzelspellen

The Room Three

The Room is een serie van games die je gevangen in een kamer en moet u de weg te vinden. Dit wordt je bereikt door lost verschillende puzzels - Ontsnappen spelletjes heet het genre. Reeds de eerste twee titels van The-Room serie hebben geïnspireerd met uw intense sfeer. Bij het instellen van de weg, altijd serveert een moderne alchemist milieu, waar de huidige en fotografie bestaan ​​in vroege vormen - state of the art in games: de meeste rond 1900, in combinatie met bovennatuurlijke elementen.

Terug naar de kamer drie: A "mysterieuze Meester" (Beschrijving) daagt je uit om in zijn voetsporen. Om dit moet u uw verschillende circuits te repareren bereiken, het aangaan van andere dimensies (die wordt gedaan met behulp van een speciale visuele hulp) en moet je verschillende objecten gecombineerd. Wat klinkt heel abstract hier dus snel en geeft een goed gevoel. Het nadeel wordt goed ondersteund door de Kamer Drie dat sommige puzzels zijn een beetje verborgen, zodat de speler niet weet waar hij heen gaat. Dan helpt het soms de ingebouwde Help, de tips zijn. Enkele uren van gameplay wachten op The Room Drie op je. Ben je klaar met het spel, dus er is om alternatieve eindes optie te ontdekken.

De Kamer Drie kost momenteel 4,59 euro, maar ook de goedkopere voorganger zijn een echte aanrader.

AndroidPit de kamer drieThe Room Three - uitdagende puzzels en spannende sfeer zijn gegarandeerd / © AndroidPitThe Room ThreeInstalleren op Google PlayThe Room TwoInstalleren op Google Play

De lijst is volledig vervangen. Sommige opmerkingen werden uit uw verbinding.