Verwijder Android-Virus: Om uw malware of adware verwijderen

In Android bent u niet veilig voor malware. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kunt u hun smartphones te infecteren met malware. Dan reclame wordt voortdurend weergegeven en de batterij snel leeg. Bovendien kunnen buitenlanders langs uw wachtwoorden en SMS te lezen. Hier leer je hoe je malware herkennen in Android, verwijdert en hoe u ze kunt vermijden.

 • De beste anti-virus apps voor Android
 • Vijf belangrijke tips om uw smartphone te houden beschermd blijft

Vandaag kocht een smartphone? Waarom niet?

Kies 50 € zijn nog steeds vermist. of ben ik het eens ..

VS
 • 435 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.50 € werken nog steeds vermist.
 • 365 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet updaten helfen.Ich eens.

1. Start in de veilige / veilige modus nieuwe

Android-smartphones hebben een kluisje of veilige modus. In deze apps worden gestart wanneer het apparaat wordt alleen gestart die reeds geïnstalleerd bij levering. Omdat de malware zeker niet behoren. Helaas werkt dit anders op elke smartphone. Kijk in onze aanvullende artikelen aan de instructies voor uw apparaat.

 • problemen op te lossen als een professional: Veilige modus in Android
nexus veilige modus te activeren deHoud de uitknop wordt ingedrukt, de vraag naar de veilige modus verschijnt. / © AndroidPit

In de veilige modus, kan je meteen het verschil herkennen. Als de commercials nu zijn verdwenen, dat is een goed teken. Dit betekent dat het mogelijk is de lastige app verwijderen. Maar laten we eerst eens uitzoeken wat app het is.

2. Geeft de verdachte app

Top end apps

Er zijn duidelijke aanwijzingen dat de apps zijn die verantwoordelijk is voor de storende indrukken. Sinds Android 6.0 Heemst kan de controle van uw precies welke applicaties zijn toegestaan ​​om andere apps te verbergen. In de instellingen vindt u de toegang tot andere apps onder Apps of toepassingen om dit te doen.

trekken ten opzichte van andere appsMet Android Marshmallow is zwaarder adware. / © AndroidPit

In de daarin opgenomen programma's kunnen Apps is, die u vindt met permanente banners op mijn zenuwen. U kunt de bijbehorende app of in te trekken of te verwijderen hetzelfde. Klik op van de app alleen maar om de cirkel met de i.

verwijderen beheerdersrechten

Sommige Android-malware apps vragen u tijdens de installatie van de rechten op de beheerder van het apparaat. Dergelijke apps kunnen niet gedeïnstalleerd eenvoudig worden gevonden. Als de app heeft uitgegeven als anti-diefstal of anti-malware app, die toestemming op het eerste gezicht gerechtvaardigd. de app dan blijkt malware te zijn, deze toestemming is een obstakel.

android beveiligingsinstellingen adminstrator deDe Android Device Manager is een wenselijke Geräteadminstrator, öminöse third-party apps niet. / © AndroidPit

Dus ga naar de Instellingen (General) > veiligheid > Apparaatbeheerders en verwijderde de haak in het verdachte app. Dan kunt u de malware app te verwijderen.

3. Verwijder de verdachte app

Ga naar de instellingen in Apps of Application Manager en vind de app door U gelooft dat zij de oorzaak is. Desinstalleerde de vermeende malware app.

nexus uninstall app deIn de meeste gevallen kan de malware app gemakkelijk te verwijderen. / © AndroidPit

4. Test het succes in de normale modus

Nu de pest waarschijnlijk werd verwijderd, heb je nog steeds te controleren of de reclame echt is verdwenen. Schakelt over naar uw telefoon uit en weer in, zodat het begint in de normale modus. Samsung heeft een beetje meer elegante dan Google vrijgegeven en biedt een permanente melding. Als je erop te tikken, je Galaxy begint weer in de normale modus.

samsung veilige modus te deactiveren deIn Samsung Galaxy S5 gemakkelijker weer uit de veilige modus te krijgen. / © AndroidPit

Uninstall alleen is niet genoeg

Helaas, je lost alleen de symptomen het verwijderen van de pest app. Thomas Uhlemann van antivirusleverancier Eset heeft ons verteld meer gevaren. Men moet in gedachten houden dat "het was de app al mogelijk om persoonlijke gegevens over te dragen aan derde smartphone Server, waaronder logins en ga zo maar door. Het is ook mogelijk dat zelfs een provider SMS is ontvangen, waardoor de toegang tot het netwerk is veranderd en dus niet langer de mobiele radio toegang tot mijn werkelijke provider gebruikt zijn. Zo is het onder meer mogelijk dat verdere reclame wordt weergegeven, ook al heb ik al de malware app verwijderd. Dit kan echter ook dit op te lossen door te kijken naar de APN zijn apparaat (Settings > (Netwerkverbindingen) > Overige instellingen > mobiele netwerken > Toegangspunten) en eventueel vraagt ​​om een ​​nieuwe opstelling SMS van de provider."

Als een app, maar root-rechten hebben bereikt dat ze kon "maken diep in het systeem verandert. Sinds serieuze bescherming apps wortel noch vraag moet opzetten, zijn ze onderworpen aan de officiële Android beperkingen hier en kan dus tegen een dergelijke Rootkit / MBR-gerelateerde infecties niet veel te doen. Maar hier een factory reset en back-up kan helpen." De factory reset heeft helaas betekent dat je je apps opnieuw te installeren en het opzetten van. Het proces dat we uitleggen in een apart artikel.

 • Dus je hebt een harde reset en soft reset uit te voeren op Android-smartphones door

Het voorkomen van Android malware

Er zijn een aantal sink poorten voor schadelijke of vervelende software. Wat zijn ze, en hoe je ze te vermijden, zullen we in een apart artikel uit te leggen. Daarnaast kunt u hier meer leren over de kwestie van de anti-malware-apps:

 • Waar komt Android malware?

je ervaringen

Wat zijn uw ervaringen met Android malware? Is uw smartphone ooit besmet? Was u in staat om opnieuw zich te ontdoen van de plaag te krijgen? Zo ja, hoe kan het verwijderen?

Is uw smartphone ooit besmet met malware?
 • Nooit.
 • Ja, en ik kon zelfs de dreiging weg te nemen.
 • Ja, en de service moest zorgen voor het.
 • Ja, en de schade was hersteld.
(Alleen mogelijk een selectie)Toon resultatenSTEM!

Dit item is geherstructureerd en uitgebreid met het aspect van de plaag diagnose alsook aan het onderzoek zijn.