Verwijderde gegevens in Android

De situatie waarschijnlijk weet de meest: Het schrapt een aantal foto's van zijn smartphone en enkele seconden later besef je dat je de verkeerde foto hebt verwijderd. Voordat u samen in een dergelijk geval de handen boven je hoofd te slaan, maak je geen zorgen: je kunt foto op je Android-toestel te herstellen. Het belangrijkste is dat je kalm blijven en vroeg handelen.

 • De beste back-apps voor Android
 • Android-app gegevens te beveiligen met en zonder wortels

Mijn nieuwe favoriete telefoon - die u zou hebben gewild?

Kies Huawei Mate 10 of Galaxy Note. 8

VS
 • 264 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Huawei Mate 10 updaten
 • 202 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Galaxy Toelichting 8 bij te werken

Allereerst moet u de draadloze LAN en data-aansluiting van uw apparaat uit te schakelen. Want als je bestanden (muziek, foto's, video's, enz.) Verwijdert, worden ze niet daadwerkelijk verwijderd totdat dit gebied wordt overschreven in het geheugen van het apparaat van andere gegevens. Dat is waarom het zo belangrijk is om vroeg te handelen.

Springt naar sectie

 • The Hard Way mt garantie, maar herstelt alle
 • De zachte methode app, maar alleen het herstellen van foto's
 • backup en restore SMS
 • Bekijk Verborgen Meldingen vervolgens
 • Dumpster: De trash-app voor Android
 • beelden naar SD-kaarten te herstellen
 • MobiKin Doctor voor Android

Data Recovery op de harde manier met Dr. Fone

Dr. Fone kost geld rootet uw smartphone, waardoor de garantie voor het apparaat tot niets. het begint dus als je naast de gegevens op de smartphone gegevens naar uw smartphone niets gegevens te verliezen. Verwijderde contacten, foto's, sms-berichten en WhatsApp berichten kunnen worden ondersteund met een hoog slagingspercentage, zelfs als uw beeldscherm al is gebroken en de telefoon kan niet meer worden bediend.

dr fone 2Dr. Fone kost een cent, waard swich maar. / © Wondershare

De kosten voor software in de volledige versie iets minder dan 50 euro, maar kan de moeite waard zijn als de opgeslagen gegevens meer waardevol en uw verlies zou kom je duurder te zijn.

verwijderde foto's zonder wortel

Een eenvoudige, goede app te maken verwijderde verwijderen afzonderlijke beelden omgekeerd Disk Digger. Zonder root-directories te doorlopen. Met root instantie ook daadwerkelijk ontoegankelijke gebieden voor u om te zoeken. Maar dit is niet een dringende behoefte om foto's snel te herstellen.

disk diggerHerstelt verwijderde foto's te herstellen; zonder wortel. / © AndroidPit

DiskDigger is gratis en zonder reclame. We testten de app op Android 7.0 nougat. Het nadeel van de app die ze niet kunnen schrijven naar de SD-kaart back-up. Dus je moet helemaal gratis opslag in de cloud of op een FTP-server.

DiskDigger Photo RescueInstalleren op Google Play

Bewaar verwijderde foto's op de SD-kaart

Als uw foto's op de SD-kaart, je geluk hebt. Een SD-kaart kan veel gemakkelijker zijn om verwijderde foto's te onderzoeken als het interne geheugen van de smartphone. Zo kan de kaart uit de smartphone te halen en verbindt ze met je computer.

SanDisk RescuePRO undelete beeldenHier vindt u de verwijderde afbeeldingen te vinden. / © AndroidPit

Sandisk en Lexar zet op sommige SD-kaart modellen activeringscodes voor data recovery software. In Sandisk is de Extreme Extreme PRO-modellen (niet Extreme PLUS), die zijn voorzien van een code voor RescuePRO. Lexar SD-kaarten Professional Series zal een code voor Image Rescue ontvangen.

Lexar Image RescueZoals scannen duurt ongeveer één minuut per gigabyte. / © AndroidPit

verwijderde SMS op Android

Voor de restauratie van uw SMS kan ook Dr. Gebruik Fone. De stappen zijn dezelfde als voor het herstellen van verwijderde foto's, zie hierboven.

beveiligde tekstberichten permanent

Om SMS zelfs op nieuwe apparaten te herstellen, duurzame, continue back-up oplossing is de enige haalbare optie. Een eenvoudige oplossing is beschikbaar als een advertentie-ondersteunde app en het heet SMS Backup & Herstellen.

SMS backup & herstellenInstalleren op Google Play
 • Getypt wanneer u de app zekerheid te openen, om het menu te zien.
AndroidPit sms backupHet decor is snel en gemakkelijk. / © AndroidPit
 • Selecteert hier die willen beveiligen van uw SMS - U kunt ook alle SMS in een keer op te slaan.
AndroidPit sms back-up 2U kunt berichten en telefoongesprekken op te slaan. / © AndroidPit
 • Daarna kun je kiezen waar je zou willen om de kopieën op te slaan. Dit is mogelijk, behalve naar Dropbox en Google Drive.
 • Met SMS Backup & manier te herstellen, is er een hele reeks nuttige extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld instellen schema's, die automatisch een back-up van uw SMS.
AndroidPit sms backup 5Uw SMS kunnen automatisch worden opgeslagen. / © AndroidPit
 • Om een ​​back-SMS, uw het typen op het startscherm van de app te herstellen, klikt u op Herstellen.
 • dan gewoon kies hier de inhoud die u wilt herstellen en druk op Herstellen. Zelfs de gegevens terug.

herstellen Meldingen

Is het u overkomen dat u voortijdig weggevaagd een melding en u vervolgens gevraagd wat heb je er net gemist? Voor dergelijke gevallen is er een trucje dat Google heel diep is verankerd in Android.

nu launcher kennisgeving widgetEn ze was weg ... Je kunt zien per ongeluk verwijderd meldingen later. / © AndroidPit

Allereerst: Hij werkt helaas alleen op apparaten met voorraad Android, of de Google Now Launcher. Is je een van de gelukkigen, voert een lange druk op het scherm en tik op de knop widget. Er kijk je naar de link widget instellingen en trekt het naar het beginscherm. Vervolgens moet je het met een activiteit meer specifiek verband houden met het menu-item berichtenlogboek in voorraad Android, of Launcher in Google Now-meldingen.

nu launcher instellingen widgetU kunt direct doorgaan naar de melding protocol. / © AndroidPit

Nu de instellingen widget op uw home-scherm, dan op je snelkoppeling naar een praktisch overzicht van voorbije meldingen. Dus je iets gemist.

Google Now LauncherInstalleren op Google Play

Dumpster: The Trash App

verwijderde foto album en snel terug gekeken? Dumpster brengt de populaire Windows Prullenbak op Android, waardoor verwijderingen omkeerbaar. De applicatie is een integraal onderdeel van Android. Behalve voor mediabestanden ondersteunde Dumpster documenten en archieven van alle soorten, waardoor het dan ook veelzijdiger dan DiskDigger.

dumpster 1Dumpster is als een prullenbak voor Android. U kunt verwijderde bestanden op te halen. / © AndroidPit

Wie ruimt nu en directories en willen ruimte vrij te maken, waardoor het kan gebeuren voor mij, dat het een bestand verwijdert te veel. Helaas Android is relatief streng, wat dat betreft, en je hebt heel veel geluk een paar seconden om op "ongedaan maken" te typen voordat het bestand altijd wordt verwijderd.

dumpster 2Met Dumpsters betaalde cloud optie afval opslag is oneindig. / © AndroidPit

De functionaliteit van Dumpster nestelt zich diep in het Android-systeem. Alle verwijderingen van ondersteunde bestandsformaten in de toekomst onderschept door de app en met een "1 verplaatst naar prullenbak" erkend. Dit kan worden bekeken op elk moment en herstellen beetje bij beetje of in zijn geheel of permanent leeg. De elementen kunnen ook automatisch worden verwijderd na een bepaalde periode kunt.

Dumpster kan worden uitgerust met root rechten om de prestaties te verbeteren, maar de app werkt ook zonder root. Daarnaast kun je investeren 2,99 euro en verwijder banners en ontgrendelen extra functies via in-app aankoop.

dumpster TrashInstalleren op Google Play