Dus u kunt verwijderen en verwijderen van uw-vooraf geïnstalleerde apps

Niet alle vooraf geïnstalleerde apps op uw smartphone zijn voor u van belang. Met onze tips vooraf geïnstalleerde apps kunt verwijderen, verwijderen, uit te schakelen, of op zijn minst te verbergen. Update: Onze jongste Tip Uw vermijdt dat een eerder verwijderde app automatisch geïnstalleerd tijdens een renovatie van de smartphone. Hoe beoordeelt u de automatische installatie te voorkomen, kun je leren in de sectie "te voorkomen dat het opnieuw installeren van apps",

 • Android geheugen vol? Dus je kunt legen
 • Chaos in het telefoonboek? Zo kunt u dubbele contacten in Android verwijderen
Smart phone boodschap: "Niet genoeg geheugen beschikbaar" Weet je dat zelfs 50503566 deelnemers?

Springt naar de sectie:

 • bloatware te schakelen: Algemene richtlijnen
 • Clear Samsung's vooraf geïnstalleerde apps of uitschakelen
 • Verwijder vooraf geïnstalleerde apps
 • verwijderen vooraf geïnstalleerde apps
 • Verwijdert u standaard Google Apps en uitschakelen
 • Uninstall Apps Galore
 • te voorkomen dat het opnieuw installeren van apps

bloatware te schakelen: Algemene richtlijnen

Apps verbruiken soms zelfs in rust middelen en kan de batterij van de smartphone verbruikt. Zij hebben de App-lade te vullen ook. Helaas kunnen niet alle verwijderen en het van uw smartphone volledig te verwijderen. Immers, er is de mogelijkheid om uit te schakelen voor velen van hen.

appinstellingenStap 1 en 2: de menu-instellingen aan de linkerkant en de app lijst aan de rechterkant. / © AndroidPit

Hiervoor heeft u gewoon naar de instellingen van uw smartphone en open het menu apps (sommige fabrikanten zeggen dat zelfs toepassingen). Daar heb je drie lijsten in de meeste gevallen: Downloads, actieve en al. Laat u de lijst van alle apps. Nu, als u tikt op verschillende apps, zult u merken dat sommige apps verwijderen kan zijn.

In andere gevallen is het alleen Uitschakelen. Dat klinkt minder nuttig dan het is. Bij het uitschakelen van de updates van de app zal worden verwijderd, verwijderde gebruikersgegevens en verder geen updates downloaden. Dat is beter dan niets.

Anderen zijn niet te verwijderen of uit te schakelen (in het voorbeeld van de app-instellingen). Dit zijn bij uitstek toepassingen die nodig zijn voor de goede uitvoering van het systeem. Onder valt helaas vaak koppig bloatware.

app info deStap 3: het uitschakelen (indien mogelijk). / © AndroidPit

Het voorbeeld van de app fit, laten we u zien hoe u dit kunt uitschakelen: Zoals je kunt zien in de screenshot, kan de app teruggezet naar de fabrieksinstellingen door het verwijderen van de vorige updates wanneer u dat wilt. Soms waarschuwt u Android is dat dit kan leiden tot onvoorspelbare fouten. Dat is geen reden om zich zorgen te maken, omdat je de app op elk gewenst moment kunt activeren.

app store infoVoorbeelden van toepassingen die kunnen worden uitgeschakeld. / © AndroidPit

Lichamelijke Apps krijgen dan een aparte lijst in toepassingen. Van daaruit kunt u opnieuw activeren indien nodig. Als u meerdere apps te installeren, moet u: onderaan onze Tip van de massa te verwijderen.

Clear Samsung's vooraf geïnstalleerde apps of uitschakelen

Ga naar de App Launcher door uw tikken op de knop scherm in de rechter benedenhoek van het startscherm. Getypt in de rechterbovenhoek Uninstall / apps uitschakelen, en zelfs op het volgende apps minus pictogrammen:

 • dropbox
 • Facebook
 • Flipboard
 • memo
 • Microsoft Onedrive
 • OneNote
 • Peel Smart Remote
 • computer
 • S Health
 • S Voice
 • Skype
 • Bijna alle Google-apps
 • Sommige providers apps
Samsung Galaxy S5 bloatware deactiverenStappen op de min bloatware te schakelen. / © AndroidPit

Verwijder vooraf geïnstalleerde apps

Sommige apps kunnen niet verwijderen of uit te schakelen. maar u kunt in staat zijn om te verwijderen uit de app launcher. Ga naar het overzicht en typ in het menu om apps te verbergen. Zo kunt u uw e-mail app en andere bloatware begint te voorkomen door vergissing. Natuurlijk, door uw tonen de verborgen apps, selecteren en te laten zien weer in het overzicht van dit proces is ook omkeerbaar.

Samsung Galaxy S5 hide appsVerbergt de resterende bloatware apps en voorkomt onbedoeld starten. / © AndroidPit

Sommige Launcher deze optie niet aan te bieden. U zult dan zeker nodig om een ​​alternatieve launcher installeren. De Go Launcher biedt de mogelijkheid om apps te verbergen.

GO Launcher Theme&behangInstalleren op Google Play

verwijderen vooraf geïnstalleerde apps

Als je niet bang bent voor een garantie en willen opgeven Samsung betalen, kunt u ook beworteling uw Galaxy S6. Dan kunt u volledig alle apps te verwijderen; maar met de waarschuwing dat dit niet zal stoppen met werken een aantal andere apps goed. Het systeem app remover (ROOT) helpt dat ook te doen. De afbeeldingen werden met een Nexus 5, wordt het proces maar wanneer verankerd S6 hetzelfde.

 • [How To] Galaxy S6 wortel instructies
 • Android rooten: De uiteindelijke gids
systemApps remover deHet systeem app remover verwijdert voorgeïnstalleerde Samsung Apps eigenlijk volkomen veilig. / © AndroidPitsystemApps remover DE2Dankzij de Prullenbak kunt u de Samsung Apps te herstellen in geval van fouten. / © AndroidPitSysteem app remover (ROOT)Installeren op Google Play

Ook kunt u ongedaan maken

Als u te veel apps hebt verwijderd, moet je opnieuw spelen van de originele firmware op uw Galaxy Nexus of Xperia. Hoe doe je het doet, zullen wij u vertellen een voorbeeld op de Galaxy S6. Net als dit is om de Nexus gebruiken en Xperias ook eenvoudige manieren om software te repareren zijn ons bekend.

Verwijdert u standaard Google Apps en uitschakelen

Google geeft Android gratis Samsung, Sony en Co, op voorwaarde dat ze veilig vooraf installeren specifieke Google Apps. In de zomer van 2015 had de geheime lijst van gedwongen Apps iets korter geworden, volgens Android Central, dat is verheugend. Toch willen we het liefst alle Google-apps te verwijderen; behalve misschien de Play Store.

AndroidPit CyanogenMod Hero 2Met een alternatieve firmware zoals CyanogenMod Je gaat Google. / © AndroidPit

De rabiate methode die u installeert op uw smartphone CyanogenMod zonder Google Apps zou echter. Dan ontwijkt je een repository op F-Droid, Aptoide of Amazon Underground. Dit alles gaat gepaard met smart phones van de meeste fabrikanten met een verlies van aanspraken op garantie.

Uninstall Apps Galore

met de gratis ES File Explorer kunt u ze meerdere applicaties tegelijk verwijderen. Dit bespaart in vergelijking met de bovengenoemde werkwijze veel tijd. In de eerste stap moet u het installeren van de gratis ES File Explorer uit de Google Play Store.

ES File ExplorerInstalleren op Google Play
 • Start de applicatie. De eerste keer dat de bewerking die u zal binnenkort worden gepresenteerd. Na drie tikken op het scherm, de handleiding is voorbij en ziet u het bestand index.
 • het geselecteerde pictogram aan de bovenkant van de linker naar de pagina te openen.
Het bestand explorer menu deIn het menu aan de zijkant kiest u het punt van toepassing. / © AndroidPit
 • Onder de post tools die u kiezen uit de App Manager.
 • De ES File Explorer geeft nu een overzicht van de geïnstalleerde apps. Een lange druk op een knop kan je een toepassing te selecteren, en de app te verwijderen.
Het bestand explorer massa verwijderen deDe vakjes meervoudige selectie mogelijk comfortabel. / © AndroidPit
 • De vakjes meervoudige selectie is mogelijk. Zo kunt u alles te selecteren om apps tegelijkertijd te verwijderen.
 • Bent u klaar met het selecteren welke applicaties op de knop Verwijderen kunt gebruiken (de prullenbak kunnen) worden in de linkerbenedenhoek verwijderd.
 • Voor de veiligheid, moet u elke app bevestig met OK.

Wanneer de software is verwijderd, kunt u via de map App of de Google Play Store de ES File Explorer te verwijderen zelf - of uw gebruik hem blijven om uw bestanden en applicaties te beheren.

voorkomen dat de automatische installatie van de oude apps

Zelfs als apps zijn verwijderd van uw telefoon of tablet, zullen ze doorgaan opgemerkt in de Google Play Store als uw apps. Bij het opzetten van de volgende apparaat, is het mogelijk dat al die apps vervolgens opnieuw worden geïnstalleerd. Om te voorkomen dat dit gebeurt, moet u de oude applicaties permanent verwijderen uit de lijst met uw apps. Het werkt als volgt:

 • Op de Android-apparaat opent u de Google Play Store.
 • In het menu aan de zijkant u het item uit de My Apps te selecteren.
 • In het volgende overzicht op het tabblad selecteert u allen om niet alleen de huidige toepassingen op het apparaat, maar ook eerder geïnstalleerde apps te zien.
 • Heeft u de app (s) niet zoals beschreven in de eerste stap verwijderd van het apparaat, kunt u ook in deze lijst om elke toepassing en verwijder het dan apart.
Google Play Store te verwijderen oude appsVerwijdert verouderde gegevens inAlle apps. / © AndroidPit
 • Een kleine grijze X in de rechterbovenhoek van een app tegel geeft aan dat de aanvraag niet is geïnstalleerd, zal worden geteld vanaf de Google Play Store, maar nog steeds je apps. Tik op de X-knop om de apps te verwijderen.
 • De verwijdering moet opnieuw worden bevestigd.

Nu kunt u er zeker van zijn dat deze oude apps niet opnieuw worden geïnstalleerd.

Het artikel is bijgewerkt in het licht van Android marshmallow vergemakkelijkt verouderde passages en rond de sectie "voorkomen dat de automatische installatie van de oude apps" verlengd.