De beste muziekspeler voor Android

Je hebt nog steeds MP3-bestanden en willen horen met uw smartphone? We waren op zoek naar de beste app voor het luisteren naar muziek. Fonograaf is de beste muziek app, want het combineert gebruiksgemak met praktische functionaliteit.

  • De beste muziek streaming diensten voor Android
  • iTunes & Android: Hoe uw synchronisatie uw muziekcollectie

Mijn nieuwe favoriete telefoon - die u zou hebben gewild?

Kies Huawei Mate 10 of Galaxy Note. 8

VS
  • 264 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Huawei Mate 10 updaten
  • 202 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Galaxy Toelichting 8 bij te werken

Springt naar sectie

  • Fonograaf: De beste muziekspeler voor Android
  • Verder populaire alternatieven

De beste muziekspeler voor Android: ze spelen muziek de hele, maar ...

Muziekspeler voor Android zijn nog steeds relevant. Wie wil naar MP3 of FLAC kopieën van niet-kopieerbeveiligde cd's op je telefoon te luisteren, heb je een goede speler. Vaak is een eenvoudige muziekspeler is vooraf geïnstalleerd op smartphones. Toch zijn er tal van gratis en betaalde alternatieven in de Play Store.

We hebben gekeken naar een aantal en zijn tot de conclusie gekomen dat fonograaf is de beste muziekspeler voor Android komen. Het combineert een prettig design, een uitstekende speellijst beheer en het biedt u zowel soort in een muziekbibliotheek, evenals naar de map te bladeren. Dus je hebt de vrijheid die je de muziek bestanden te sorteren.

Fonograaf: The Best Music Player voor Android

Zo nu en dan heb ik kijk naar Reddit en te zien wat de mensen daar te gebruiken voor apps. Toen ik vervolgens in drie onafhankelijke draden, hier, hier en daar, een rij dat de beste muziekspeler app voor Android fonograaf moet ik lees, ik had om het te proberen. Na slechts vijf minuten had ik begrepen waarom mensen naar de app op die manier.

mappen fonograaf bibliotheekFonograaf gesorteerd in de bibliotheek en het bestandssysteem. / © AndroidPit

Fonograaf heeft alles wat je zou verwachten van een muziek-app. Boven alles, het is gratis, snel, eenvoudig te gebruiken en perfect netjes. Het beste is: Het maakt niet voordat schrijf u, als u uw muziek sorteren. Veel apps te maken van een bibliotheek en de nummers op basis van de opgeslagen informatie in de labels sorteren. Dit werkt min of meer goed. Dat is waarom veel gebruikers de voorkeur om te werken met bestandsmappen. Dat is tevens mogelijk in phonograph: De volledige controle aanwezig is zowel in de bibliotheek en de map view.

fonograaf afspelen wachtrijFonograaf geeft u een goede controle over de afspeelvolgorde. / © AndroidPit

Aangezien ik kom uit Foobar2000 op Windows-computers, ik hou van een goede playlist controle. Dit deed ik met fonograaf. Ik kan de afspeellijst, titels aandeel of verknoeien de opdracht te wissen.

fonograaf afspeellijst makenMaakt een afspeellijst, selecteert u tracks en voegt deze toe aan de afspeellijst. / © AndroidPit

Voor elke titel, ik heb uitgebreide interactie: het item in de bibliotheek sprong, bestand verwijderen, te bewerken-tags. Fonograaf is meer dan een muziekspeler: Ze is een echte muziek app waarmee je kan alles doen wat de belangrijke taken om uw muziekcollectie te beheren. U kunt uw songs als ringtone te definiëren, zelfs vanuit de app.

fonograaf tag-editor song infoFonograaf leest spoor info en schrijft labels. / © AndroidPit

In de instellingen die u kunt opgeven, onder andere, dat fonograaf gaat in een energiebesparende AMOLED-modus. Zo is de huid donkerder volledig op alle niet-essentiële gebieden. Dit geeft de speler een donkere, koele uitstraling.

fonograaf instellingenKleuren Phonograph donker. Schakelt gapless playback voor concept albums. / © AndroidPit

Fonograaf is gratis. De in-app aankopen zijn alleen ter referentie voeding van de ontwikkelaar. Nieuwe functies krijg je niet waarom.

fonograaf menuopties donatonVoedt de ontwikkelaar van fonograaf. / © AndroidPit

Tot slot, dat fonograaf niet alleen inspireert met zijn functionaliteit. Het is het totale pakket dat ervan overtuigd dat de ontwikkelaar heeft plezier op het werk en dit kan aanzienlijk in het product worden opgenomen. De speler wordt ook om ernstige management tool van uw muziekcollectie en maakt het leuk om te gebruiken.

Fonograaf Music PlayerInstalleren op Google Play

Poweramp: opgericht maar duur super speler

Poweramp met meer dan 50 miljoen Play Store-downloads een van de meest gebruikte muziekspeler voor Android. Maar zijn presentatie moet dringend worden herzien. De leercurve is steil, zodat beginners moeten geleidelijk vertrouwd zijn met het oppervlak te worden.

Poweramp material dePoweramp is eindelijk chic met materiële huid. / © AndroidPit

Na een tijdje ontwikkelt hij vervolgens zijn volle Poztenzial. Aan het begin hij blij met vloeiende overgangen tussen de nummers voor een naadloze re-bezittingen. Ook concept van albums als de goede oude Homework van Daft Punk zijn intelligent herkend en consequent gereproduceerd. Daarentegen kan zelfs de spelers in de streaming-dienst niet anstinken.

Het ontwerp van de speler is een beetje muf. Maar Skins in de Play Store te verbeteren. Screenshots ik gemaakt met het ontwerp van het materiaal van de huid, die in de reacties van dit artikel werd mij aangeraden. Je kunt hem ook gebruiken in het donker stijl. Play Store link vindt u hieronder.

PowerampInstalleren op Google PlayPoweramp Full Version UnlockerInstalleren op Google PlaySkin voor Poweramp materiaalInstalleren op Google Play

Andere populaire muziekspeler voor Android

Andere populaire muziekspeler zijn extra functies die je zou kunnen missen in fonograaf. Onder hen zijn de volgende, die we al gezegd in snel vooruit:

Shuttle: geavanceerde ontwerp- en Karaoke Mode

Shuttle biedt toegang tot het bestand alleen bekijken via in-app aankoop. In de gratis versie, is er alleen de bibliotheek. Het ontwerp neergeslagen door Immersive modus, die het hele scherm in de kleuren van de tracks baadt. Karaoke vrienden de Embedded kan teksten display en zing mee.

Shuttle Music PlayerInstalleren op Google Play

VLC: kan video

De VideoLAN Client ook videobestanden af ​​te spelen. Zelfs VLC creëert een bibliotheek. hoe dan ook u kunt gewoon scannen het bestandssysteem. maar de operatie is veel ingewikkelder en niet zo netjes als fonograaf, dus maakt het minder leuk.

VLC voor AndroidInstalleren op Google Play

Black spelers: niet zo donker

The Black Player heeft mij bijna net zo goed vond als fonograaf. Hij baadt het scherm en de shuttle door Meeslepende modus volledig in de kleur van het album. Daarnaast kunt u hier snel te scannen op de tekst van het lied en voeg deze direct in de app naar het lied. De presentatie van de bibliotheek wordt beheerd en interactie met de afspeellijst is ongeveer net zo eenvoudig als fonograaf. Echter, er is een gebrek aan directe toegang tot het bestandssysteem, wat de kans op het winnen van hem geknoeid.

Black MuziekspelerInstalleren op Google Play

We hebben de lijst uw feedback dienovereenkomstig verouderde speler verwijderd en definieert fonograaf als winnaar aangevuld. Oude opmerkingen kunnen betrekking hebben op passages die niet meer zijn te vinden in de tekst.