Dus u de com.android.systemui fout op te lossen “oppervlak onderbroken”

Sommige eigenaren van oudere Samsung smartphones komen voor een update van de Google-app op de verlammende fout "com.android.systemui werd gestopt", De app crash stuurt ze terug naar het slot scherm. Deze fout kan worden opgelost om geluk.

  • Google Play Store werkt niet: Dat helpt
  • Google Play fout: er is een oplossing voor elke foutmelding

Mijn nieuwe favoriete telefoon - die u zou hebben gewild?

Kies iPhone X of Huawei Mate 10

VS
  • 148 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet worden aangepast helfen.iPhone X
  • 379 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Huawei Mate 10 updaten

Samsung gebruikers van smartphones met de oude versie van Android 4.4 KitKat gelanceerd na het updaten van de Google-app meer op een vervelende fout. De service com.android.systemui, onder andere verantwoordelijk voor het beginscherm, crasht wanneer u herhaaldelijk op de Home-knop. De Google Search kan niet worden bediend.

Roman oplost in het AndroidPit Forum:

"Lieve mensen, nieuwste update van Google het probleem veroorzaakt. Play Store -> Google typen in het zoeken -> Verwijderen. Is de meest recente update gegaan, moet de home-knop werkt weer en zoals gewoonlijk het display van de recente apps op langdurige druk. Good luck!"

Dus de app worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen en probeer de update opnieuw doen in een paar dagen. U kunt de app downloaden in de beta-versie en te gebruiken. Dit laatste doet u door uw rollen in de Play Store-pagina voor de app naar beneden en één projecten die je voor het bètaprogramma.

ui systeemcrash uninstall google app deWeg met de updates of zuiver met de beta. / © AndroidPit

De installatie van de update komt aan je vorhergen versie van de Google-app die zonder crashes loopt. Het resetten van de volledige smartphone naar de fabrieksinstellingen is dus zeker niet nodig om de crashes van com.android.systemui vermijden.

GoogleInstalleren op Google Play