Google pixel 2 in de test: het wezenlijke is onzichtbaar voor het oog – Hardware Tests

Begin oktober introduceerde Google zijn twee nieuwe high-end smartphones voor: de pixel 2 en de pixel 2 XL. We hadden de kans om het te onderwerpen aan een volledige test en laten u hier onze ervaring met de nieuwe smartphone. Kan het te vervullen wat het belooft op het eerste gezicht?

 • Google pixel 2 XL in de test: De extra portie pixels
 • Pixel Event 2017: Google Startpagina Mini & Max en Pixel Book gepresenteerd

Naar de sectie:

 • Prijs en beschikbaarheid
 • Ontwerp en de verwerking
 • tonen
 • Bijzonderheden
 • software
 • prestatie
 • audio
 • camera
 • accumulator
 • bestek
 • eindoordeel
 • Waar te koop?
Smart phone boodschap: "Niet genoeg geheugen beschikbaar" Weet je dat zelfs 50503566 deelnemers?

waardering

per

 • &# X2713; Beschermd tegen water
 • &# X2713, de meest recente versie van Android
 • &# X2713; Continue updates
 • &# X2713; Uitstekende Camera
 • &# X2713, Groot-functies (Google Lense, films, enz.)

tegen

 • &# X2715; Gedateerd Ontwerp
 • &# X2715; Een paar fouten in de software

Goedkoopste aanbod: Google Pixel 2

beste prijseBay677,00 €Naar winkelT-Mobile.de799,95 €Naar winkelvergelijk de prijzen

Google pixel 2: Prijs en beschikbaarheid

De Google pixel 2 is om een ​​aantal manieren te kopen: Als Google zich in de online winkel, op de open markt of van Deutsche Telekom en Vodafone. Met een prijs van 799 euro met 64 GB geheugen en 909 euro met dubbel zoveel geheugen, de Google pixel 2 is allesbehalve een koopje en het leiden van de trend naar steeds meer dure luxe smartphones blijven. Sinds 17 oktober de smartphone wordt geleverd.

Goedkoopste aanbod: Google Pixel 2

beste prijseBay677,00 €Naar winkelT-Mobile.de799,95 €Naar winkelvergelijk de prijzen Google pixel front 2Google pixel 2 / © AndroidPit

Google pixel 2: Ontwerp en vakmanschap

De eerste pixel smartphone had met een verrassing met haar terug te komen, omdat het gemengd glas en metaal. De pixel 2 zet deze momentum, handelt in werkelijkheid maar een beetje vreemd: Wij hebben de indruk dat als we een plastic smartphone in de hand houden. Als voor de sfeer, het is een echte reis terug in de tijd, want we hadden een lange tijd niet zo gemakkelijk high-end smartphone meer in zijn handen.

Google pixel 2 side1Het ontwerp van het beeldelement 2 een niet-direct vanuit de sokken. / © AndroidPit

De tendens is nu, smartphones met een 18: 9 scherm formaat (of 2: 1, als de fabrikanten willen zeggen) bieden. Het beeldelement 2 XL volgt deze manier, maar de kleine pixels 2 blijft 16: 9 met grote marges op en neer, net als zijn voorganger. Uitdrukkelijke wil van de ontwerper, de symmetrie, de stereo geluid - er zijn verschillende verklaringen voor deze beslissing mogelijk is, maar het resultaat is visueel zeker een beetje teleurstellend. Ook aan de zijkanten er geen randloze randen.

Natuurlijk, Google behoudt de zuivere scheiding op het achterpaneel. Kijken en voelen, kunnen we een duidelijk verschil tussen de stam en de bovenkant van de camera te voelen. Het witte model heeft een licht grijs top, zwart een diep zwart glas insert en de lichtblauwe is iets donkerder aan de top.

Google pixel camera 2De camera aan de achterkant een uitbreiding van de Google pixel 2 naar buiten wordt geduwd. / © AndroidPit

De aansluitingen, Google heeft afgescheiden van de mini-jack als zodanig. Zoals Apple heeft gedaan op zijn iPhone 8 en Huawei Mate op zijn 10e Wilt u er zeker van zijn om een ​​headset te gebruiken met aansluiting, kunt u goed gebruik maken van de diensten Google adapter in de doos te maken.

Een rustige en vrij subjectieve kritiek heeft betrekking op de positie van de volumeregelaar, als er een is gebruikt, het volume (links of rechts, dat wil zeggen met de wijsvinger of duim) te reguleren, je moet wennen aan de knop op de pixel 2 in het midden om de smartphone te vinden. Daarom is het noodzakelijk om ofwel de duim te zetten of om de telefoon dieper in zijn hand te houden.

Vanwege de kleine afmetingen, dikte (7,8 mm) en gewicht (143 gram) is de kleine pixel prettig hanteren. De achterkant van het apparaat zorgt voor een aangenaam gevoel en is bestand tegen vingerafdrukken. Echter, het lage gewicht geeft ook de indruk van kwetsbaarheid.

De vingerafdruklezer is nog in dezelfde plaats als zijn voorganger, de USB-poort C. De nano SIM kaartsleuf bevindt zich aan de rechterkant, maar er is geen ruimte voor een microSD-kaart of een tweede SIM. De pixel 2 wordt beschermd tegen water en stof en voorzien van een IP67 certificering.

Google pixel 2: Display

Op dit punt is er geen grote revolutie. De Google pixel 2 heeft een full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels) en geen quad-HD als we verblijven in het vlaggenschip. 16: zou wensen 9 De inhoud van het scherm neemt 67,9 procent van het totaal één - dat is niet erg veel, maar niet verwonderlijk, gezien het feit dat een deel van het scherm, die reeds is niet erg groot, wordt ook gebruikt voor de navigatiebalk.

In de praktijk is echter het scherm maakt een goede indruk. Dit is een OLED-scherm van Samsung, in tegenstelling tot de LG paneel in zijn grote broer, en er is een zeer zichtbaar verschil tussen de twee apparaten in termen van kleurweergave. Het grote model ze zijn behoorlijk saai, ook al is dat elke klant niet zal toeslaan.

Zoals zo vaak OLED schermen het scherm in sommige bochten iets blauwachtig, maar over het algemeen het scherm van de pixel 2 is volledig bevredigend. Wanneer pixels 2 XL dat anders. Het beeldelement 2 heeft een altijd ingeschakelde display, dat desgewenst kan worden uitgeschakeld.

AndroidPit voorzien schermpixel 2De pixel 2 is een altijd tentoongesteld. / © AndroidPit

Google pixel 2: Kenmerken

Active Edge

Iedereen die de huidige smartphones heeft gevolgd, is het waarschijnlijk te hebben gehoord van de Edge Sense kenmerk van HTC. Net als Google biedt op zijn twee pixels smartphones: Active Edge. Dit is een squeeze functie, die eenvoudig de Google-assistent kan worden gestart door het indrukken van de slimme telefoon in de hand iets. Het drukniveau kan in de instellingen worden geconfigureerd. Active Edge werkt niet met Google Now on Tap.

Esim

Google biedt gebruikers twee soorten SIM-kaarten: de ene is de nano-SIM-kaart die iedereen waarschijnlijk weet, aan de andere kant ESIM kaart.

 • Waar is de ESIM als het zo goed?

Ten eerste biedt Google de ESIM alleen in de VS en samen met de Project Fi. Echter, de industrie te ontwikkelen in de richting verder te bevorderen deze ingebed SIM. In Duitsland, de pixel 2 is alleen beschikbaar met een normale SIM.

Google pixel 2: Software

De twee nieuwe pixel gebruik Android 8.0 Oreo. Al het andere zou verrassend zijn geweest, aangezien de bijzonderheid van de pixel (en Nexus voor hen) om de nieuwste Android-updates te krijgen voordat iemand anders. In de praktijk hebben we onlangs ontdekt dat dit niet noodzakelijk het geval is, zoals sommige smart phones (Sony Xperia XZ1 en XZ1 Compact, Samsung Galaxy A5 etc.) oktober beveiligingspatch voordat Google pixel tweede hebben ontvangen De beveiligingspatch op de pixel 2 september.

google pixel 2 heldGoogle pixel 2: De nieuwe startscherm / © AndroidPit

We kunnen een aantal nieuwe features te vinden ten opzichte van de vorige pixel. De zoekbalk van Google is verplaatst naar de onderkant van het scherm, dus dat is ruimte voor een widget met datum, temperatuur en het weer symbool. Google App (voorheen Google Now) aan de rechterzijde kan eenvoudig worden uitgeschakeld in de instellingen van het startscherm. zie de geanimeerde wallpapers mooi.

Natuurlijk vinden we in de Google smartphones Google Assistant. Zoals hierboven beschreven, kunt u deze starten door het raken van het apparaat, de Home-knop of houd "OK Google" zegt. De knop microfoon naast de zoekresultaten werkt ook. Google Assistant werkt offline zolang hij niet hoeft te zoeken op het internet naar een antwoord.

AndroidPit huis pixel 2U kunt de Google-app uit te schakelen. De geanimeerde achtergronden kijk naar rechts "Living Universe", / © AndroidPit

Google pixel 2: Prestaties

Net als de meeste high-end smartphones maakt ook gebruik van de pixel 2 de Qualcomm Snapdragon 835. Dit octacore processor heeft vier cryogene cores met 2.35 GHz en vier cores op 1,9 GHz. De grafische chip is natuurlijk de Adreno 540. In tegenstelling tot zijn concurrenten, Google heeft een perfecte software en hardware management, en dat betekent uitstekende prestaties.

Aan de RAM kant vinden we "alleen" 4 Gbyte, maar los genoeg in wat voor een bepaalde vloeistof multitasking. Het interne geheugen is, afhankelijk van het model 64 of 128 GB.

De indruk is enigszins vertroebeld door de onvolwassenheid van de software. Het is mij overkomen een paar keer dat de aanvragen zijn neergestort, maar niet vaak genoeg om echt een probleem. Android-updates zal dit probleem zeer waarschijnlijk snel op te lossen.

We hebben de pixel onderworpen aan de typische benchmarktests 2 theoretische resultaten die ons in staat stellen om het te vergelijken met andere vlaggenschepen van het moment te verkrijgen. maar dat deze resultaten het hele verhaal in het achterhoofd nooit vertellen.

Google pixel 2: Benchmark Resultaten

Samsung Galaxy S8Google Pixel 23DMark Slingshot ES 3.13DMark Slingshot ES 3.03DMark Ice Storm UnlimitedGeekbench Single CoreGeekbench multicorePCMark prestaties op het werkPCMark Storage
31743681
32174922
2733038271
19831916
64026372
61357385
46444535

Google pixel 2: Audio

De pixel 2 biedt stereogeluid. De sprekers op de boven- en onderkant van het front in de brede marges dat het ontwerp zo kenmerkend maken. In de test, de kwaliteit is goed, en zelfs bij maximaal volume stemt in het resultaat. In dit nummer bespreken we in de laatste test in meer detail.

De aansluiting is gegaan, dus we hebben om een ​​alternatief te vinden. Hetzij door de meegeleverde adapter of via een Bluetooth-headset. De codecs in de pixel 2 toestaan ​​dat deze hoge kwaliteit: LDAC, APTX HD enz. Al pratend het geluid is zeer correct, kon mijn gesprekspartners en ik ons ​​gemakkelijk te begrijpen.

Zoals hierboven vermeld, permanent Google pixel 2 luisteren naar muziek te tonen u de juiste titel en artiest. De functie is niet ingeschakeld door huis en kan niet alle nummers te herkennen. De database die voor dit doel bevindt zich lokaal op de smartphone en omvat momenteel ongeveer 10.000 liedjes. Als de smartphone een lied detecteert, wordt deze direct op het lockscreen weergegeven.

Telefoongesprekken zijn niet een probleem met de pixel tweede Mijn tegenstander was altijd goed te begrijpen en mijn stem was luid en duidelijk uit te zenden.

Google pixel 2: Camera

De camera's van de nieuwe pixel telefoons werden verwacht met een hoog voltage - en hoe de eerste tests laten zien een goede reden. De pixel 2 Guns minst nuttig om in het algemeen meer fantastische foto's onder alle lichtomstandigheden. Wanneer ik op mijn weg door de fotogalerij, de foto's lijken mij meer als een full-blown camera en minder als een smartphone.

Hardware en de resultaten

De hardware-eisen zijn niet zo buitengewoon. Onder de kap geïnfecteerd met Sony IMX362 dezelfde chip als de HTC U11 12,2 megapixels, 1,4 micron pixelgrootte en 1 / 2,55 inch - standaard tarief voor een superklasse smartphone. In tegenstelling tot de oude pixel is dus nu een optische beeldstabilisator aan boord.

Waar Google werkt echt wonderen, is in de software. De pixel 2 Guns tien onderbelichte foto's elke keer dat u op de sluiterknop drukt en combineert het beste van het dan om een ​​goed belichte foto. Dit + gedoopt door Google HDR-functie breidt het dynamisch bereik van de beruchte kleine smartphone sensor enorm en zorgt ervoor dat zelfs in extreem hoog contrast details zijn nog te zien in lichte en donkere delen van het beeld.

AndroidPit google pixel fotosteekproef 2Nights en kleuren de voorbereiding van de pixels minder problemen dan de concurrentie. © AndroidPit

Wanneer Google maakt het mogelijk de acht-core co-processor genaamd Core Visual in de komende weken, moet er bij Prestaties van de Camera weer een boost. In ieder geval in de recente Android 8.1 Voorbeeld (met ingang van 2017/10/30), de Visual Core in de ontwikkelaar opties nog niet geactiveerd.

Ook uit de vaart, de camera heeft een geweldige service. Op enkele uitzonderingen na, de witbalans is het mogelijk ook onder moeilijke omstandigheden betrouwbaar, en de kleuren zijn zeer dicht bij de werkelijkheid. Bij het blootstellen van de camera suggereert ook uitstekend. Ik hou van de resultaten die hier zijn een beetje beter dan de laatste pixel generatie, waar de zwarten als een keer iets leek verdronken.

Zelfs bij weinig licht, de pixels 2 voorstelt uitstekend. Door het combineren van meerdere foto's smartphone schiet met relatief korte sluitertijden en lagere ISO gevoeligheden, die zorgt voor scherpe en ruisvrije foto's - met Google's algoritme magie komt aan het einde van een juiste belichting it out. De nachtscènes zijn zeker indrukwekkend en bieden een goede, in tegenstelling tot de overgrote meerderheid van de concurrenten nog steeds stabiel kleuren. We laten de pixel 2 camera zeker concurreren in een systematische test tegen het huidige vlaggenschip team en zal afzonderlijk verslag te doen.

 • Galerij van de test afbeeldingen van Google Pixel 2

portret-modus

Laten we praten over het portret modus. Het punt hier is om foto's van een persoon en de kunstmatige intelligentie neem dan zorgt ervoor dat de achtergrond is wazig. Hieronder vindt u een voorbeeld te vinden, lijkt ons model Pierre in het midden van een grote onscherpte. Opgemerkt dient te worden dat het portret modus is ook beschikbaar op de camera aan de voorkant. De technologie achter het is heel complex.

Om schematiseren mogelijk te maken, het portret modus werkt als volgt: We moeten een nauwkeurig beeld mogelijk te maken, dat is opgenomen HDR + technologie. Zodra dit is gebeurd, hebben we een foto van hoge kwaliteit, rijk aan details, die alleen moet worden vervaagd. Hier komt de kunstmatige intelligentie in het spel: Een neuraal netwerk kijkt naar de foto en begrijpen wat het is om te veranderen en waar op grond van de vele afbeeldingen waarmee zij ervaring. Dit wordt gedaan met behulp van machine learning. In de praktijk voor de gebruiker, de portretmodus, een foto wordt eenvoudig geactiveerd, beet, en aan het einde twee verschillende afbeeldingen komen.

AndroidPit Google pixel 2 portretmodusPortret-modus zorgt voor een onscherpe achtergrond. © AndroidPit

Motion Pictures

Ook op de software kant, er is veel te ontdekken. Allereerst, een functie genaamd "bewegende beelden"De camera legt niet alleen een eenvoudige foto, maar ook een mini video, die is tot 4 seconden. De toegevoegde waarde is de vraag, kan de optie worden uitgeschakeld.

Google Lens

Ook interessant: Google Lens. Als u een foto met de camera binnenkrijgt, kunt u zien wat je ziet met Google Lens. In theorie, het is over wat er gefotografeerd, in staat zijn om veel detail te identificeren als mogelijk te maken. Bijvoorbeeld als je een foto van de beroemde tv-toren te nemen, zou Google Lens beseffen dat dit de tv-toren.

AndroidPit Google pixel 2 Google lensGoogle Lens kan herkennen wat er wordt getoond in de afbeelding. / © AndroidPit

Google pixel 2: Batterij

De Google pixel 2 heeft een 2700 mAh batterij. Aangezien de processor zeer krachtig en de batterij is niet groot, is het legitiem zich af te vragen of de smartphone door te oordelen, als je het veel te gebruiken. Het antwoord is "ja", Zonder problemen creëert de batterij in de pixel 2 tot en met de dag door te komen zonder enige problemen. ziet er niet zo vaak afhankelijk van uw smartphone met 1,5 dagen zijn ook heel goed mogelijk. Dit toont aan hoe goed Google hardware en software compatibel. De laadsnelheid is netjes, 39-100 procent, duurt 01:15 uur.

Aan de software kant, vinden we de veranderingen van Android Oreo menu, met name de gebruikstijd van het scherm sinds de laatste volledige lading. In de test, zullen we doorgaan om de batterij te controleren.

AndroidPit batterij pixel 2De levensduur van de batterij van 2 pixels is goed. © AndroidPit

Google pixel 2: Specificaties

afmetingen:gewicht:Capaciteit van de batterij:Scherm Afmetingen:Display Technology:screen:Camera vooraan:Achter de camera:flash:Android:gebruikersinterface:RAM:Intern geheugen:chipset:Aantal aders:Max. Frequentie:connectiviteit:
145,7 x 69,7 x 7,8 mm
143 g
2700 mAh
5 inches
AMOLED
1920 x 1080 pixels (441 ppi)
8 megapixels
12,3 megapixels
Dual-LED
8.0 - Oreo
stock Android
4 GB
64 GB
Qualcomm Snapdragon 835
8
2,45 GHz
HSPA, LTE, NFC, Bluetooth 5.0

eindoordeel

Probeer een pixel 2 slechts een keer, het is moeilijk om niet te vallen in enthousiasme. De software is een echt plezier, ondanks een paar bugs en de camera is werkelijk uitstekend. De prestaties zijn zeer goed.

Antoine de Saint-Exupéry placht te zeggen: "Wat essentieel is onzichtbaar voor het oog"En als we niet weten wat de Kleine Prins, konden we bijna geloven dat het de pixel tweede Zoals voor de schapen, kan de pixel 2 niet weten hoe ze te tekenen, maar met Google Lens zult snel merken ze kunnen.

Dit artikel is volledig herzien op 7 november 2017, werden de opmerkingen niet verwijderd en kan daarom op niet meer bestaande passages toe te passen.

Waar kun je de Google Pixel kopen 2

beste prijseBay Google pixel 2 - 64GB - Net Black (unlocked) smartphone nieuw contract OVP!677,00 €677,00 € TotaalNaar winkeleBay Google pixel 2 - 64GB - Duidelijk Wit (Sealed) Smartphone679.00 €679.00 € TotaalNaar winkelT-Mobile.deLevertijd:1-4 dagenGoogle pixel 2 64 GB Black799,95 €799,95 € TotaalLevertijd:1-4 dagenNaar winkelMedia Markt Online Shop (1580)Levertijd:Levering binnen 9-10 werkdagenPixel 2 64GB JustBlack799,00 €Verzendkosten vanaf 1,99 €800,99 € TotaalLevertijd:Levering binnen 9-10 werkdagenNaar winkelMedia Markt Online Shop (1580)Levertijd:beschikbaarPixel 2 64 GB Duidelijk White799,00 €Verzendkosten vanaf 1,99 €800,99 € TotaalLevertijd:beschikbaarNaar winkelvergelijk de prijzen

Google Pixel 2

Device Database