Micro Job Apps: Streetspotr en AppJobber in Test

een aanvulling op de begroting van de smartphone is een kwestie weer de laatste tijd. Maar welke opties beschikbaar om de euro mobiele rollen te brengen zijn? Bijvoorbeeld, presenteerden we u de Abalo app waar u een aantal kleine verandering op de consumptie van reclame kan krijgen. Met een beetje meer activiteit verdient u met de Apps AppJobber en Streetspotr het. Hoe dit maakt in de praktijk, heb ik overwogen nauwkeuriger voor u.

Wat je liever als een back-up? Externe particuliere opslag cloud of op het internet?

Kies Extern geheugen of internet cloud.

VS
  • 2741 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Externer geheugen bij te werken
  • 943 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Internet-Cloud te werken
teaser appjobber streetspotrIs het de moeite waard jobbing met de apps? / © AndroidPit

Hoe micro baan Apps?

Het werkingsprincipe is zeer eenvoudig: je geregistreerd bent in de apps en krijg verschillende plekken verschijnen waar kun je kleine taken te vervullen, zoals nieuwe restaurants register, check straatnamen en huisnummers, reclame en product placement op een interactieve kaart.

appjobber streetspotr kaartVergelijking van de dichtheid van de contracten, wordt meteen duidelijk dat er is om meer te doen op Streetspotr in Berlijn. / © AndroidPit

Afhankelijk van het soort werk, is er een kleine beloning die je kunt uitbetalen je na het werk. Ik begin in Neukölln en controleer of er zijn nog steeds de Elsenbar op de geadverteerde adres. De verzamelde gegevens worden incidenteel gebruikt voor marktonderzoek gegevens, de voltooiing van de stad portals of catering zoekmachines dienen.

Vaste vlekken en zoek vacatures

Zijn in de buurt weergegeven in uw kaart gewoon geen werk, het is aan jou om werk te vinden. In beide apps zijn er zoek vacatures of regionaal plekken. Hier helpt het om gemakkelijk verkennen met je ogen hun eigen stad te openen, en om nieuwe openingen, gebroken neonreclames melden, taxistandplaatsen of nieuwe hotel bouwprojecten.

appjobber streetspotr werkzoekendenAppJobber laat me aan het begin van de zeven banen te zoeken in Streetspotr Ik kan drie regionale plekken doen. / © AndroidPit

Als u met AppJobber of Streetspotr hebben ingeschreven voor een baan zoeken, kunt u "teken taxistandplaatsen" in sommige categorieën, zoals in Streetspotr aanvankelijk slechts eenmaal om een ​​rapport te maken. Om extra taxistandplaatsen te geven, je moet wachten, werd getest op uw resultaat. Andere banen, zoals "Verslag van een onafhankelijke elektrische winkels" U kunt direct na de andere een paar keer te doen. In AppJobber U moet wachten voor alle opdrachten zoeken tot de vorige is genomen in dezelfde categorie.

De test met de micro job Apps

Beginnend in Neukölln maakte ik een rondreis door Kreuzberg en kon worden aangeboord met Streetspotr veel goede banen. AppJobber helaas op dit moment geen banen die rechtstreeks in Berlijn en dus ik kon niet worden gespaard om er een ritje naar de luchthaven Schoenefeld doe een paar one-euro banen - en er zijn nog steeds de zoekopdracht voor jobs. In een nieuwe verklaring van een bedrijf of gebouwen is het echter moeilijk te voorspellen of het bericht is al beschikbaar. In het ergste geval, krijg je de feedback die de desbetreffende baan is al gemaakt en hebben uw gegevens waren tevergeefs.

Mijn eerste AppJobber Job "window Reporter" door de manier waarop werkte niet. Hier hoeft u alleen de inheemse raam van binnen en buiten te fotograferen, en de beelden in AppJobber uploaden (Serves volgens AppJobber "voor het detecteren van Fensterwelt"). Nadat ik de baan nam, was er echter in de toepassing vereist geen actie die ik kon lopen. Het was niet mogelijk om een ​​foto te maken, noch om de bestelling op de website te verwerken. Hij was gewoon niet vermeld. Echter, kreeg ik een bericht reactie van ondersteuning met het opsporen van het probleem - tot dusver zonder succes. Andere banen kunnen worden uitgevoerd, maar gedurende de dag. Overigens was het niet alleen in deze volgorde te crashes dat mijn smartphone hebben verlamd voor een korte tijd, zelfs wanneer andere banen crashte de app van tijd tot tijd.

Streetspotr werkte meteen en ik was in staat om schuren drie restaurants in het eerste half uur in Kreuzberg, waar de foto's van de menu's - elk voor 1,50 euro. Mijn eerste baan was Streetspotr die na een paar minuten met de status "betaling" - een gevoel van voldoening dat stimuleert om door te gaan.

appjobber streetspotr pruefungbanen AppJobber kunt u boekt, zelfs als je je niet al op de baan, op Streetspotr U moet gelijk zijn aan de plek. / © AndroidPit

Wie overigens zal haar datavolume deklaag en de foto's die willen alleen het draadloze thuisnetwerk te uploaden, heeft in Streetspotr gedurende 24 uur bij AppJobber contrast, slechts drie. Met een grotere tour dus het kort op de laatste zou zijn.

Maar ik moet zeggen dat het werk dichtheid verschilt drastisch in beide apps. In Berlijn zijn weinig tot geen opdrachten weergegeven voor de AppJobber. Dat kan zijn omdat andere regio's hebben de voorkeur, maar kan ook betekenen dat de Berlijnse AppJobber zijn zeer snel en veilig bestellingen kort na ontvangst.

appjobber streetspotr orderHoeveel foto's en beschrijvingen moet je leveren, zie je altijd in de gedetailleerde beschrijving job. / © AndroidPit

Achter Streetspotr overigens, zet een grote community waar je je kunt delen met andere jobbers. Een ranking systeem spoort hier om verder te gaan. Sterker nog, er zijn ook banen (bijvoorbeeld bezienswaardigheden, foto), maar waarvoor er geen geld is, maar zijn punten echter. Hoe hoger de score, hoe meer je stijgt in de rangschikking en kan uw profiel met trofeeën te versieren.

Streetspotr en AppJobber zal u de tijd geef veeleisende banen om wat extra geld te verdienen. Stands door mij Streetspotr al een andere baan met vijf euro compensatie beschikbaar.

Aan het eind van de dag ga ik in Streetspotr met ongeveer 13 euro naar huis van AppJobber misschien krijg ik als gevolg van de lage orde situatie 5 euro - en dan alleen als mijn resultaten opgeleverd worden geaccepteerd. Als alles echt werkt en ik krijg mijn geld, ik zal je nog steeds later vertellen.

Streetspotr en AppJobber Overzicht

AppJobberStreetspotr
Doorlooptijd voor Jobs3 uur24 uur
check tijd2-4 Weken1-7 dagen, in uitzonderlijke gevallen tot 30 dagen
gemeenschapgeenja
Crashes in Testjageen
intrekking Methodfactuur en bankrekeningPayPal
vergoeding1 - 10 euro per baan1 - 10 euro per baan of Straat Points, in sommige gevallen zelfs meer dan 10 euro
Job dichtheid (Berlijn)laaghoog

Micro Jobbing: Veel plezier en weinig geld

"Verdien een paar euro aan de kant." - So apps zoals Streetspotr en AppJobber lokken natuurlijk graag. Echter, men moet niet vergeten dat het betekent een zekere inspanning om oude hotel badkamers te fotograferen, om een ​​korte beschrijving te maken of prijsvergelijkingen in bouwmarkten. Voor al deze voorbeelden van toepassingen moet u zeker een beetje langer, maar niet te spreken van de toegang tot de weg, als de taak is niet precies op de weg naar huis.

dan krijgen we voor deze inspanning 1-5 euro, wordt het al snel duidelijk dat dit niet een passende vergoeding. Het leven kan niet van de micro-jobbing natuurlijk. De apps moet meer met humor en atletische worden gezien. Ik heb een afspraak, bijvoorbeeld, voor de test met een vriend en we hadden veel plezier, maken de rondes van de orders en de groeiende "rekening" om naar te kijken. Ook hebben we nog niet ontdekt de een of andere locatie die we nog niet wist.

alternatieven

Het model hebben nu ontdekt andere leveranciers. De app scan Miles lokmiddelen bijvoorbeeld punten te scannen op producten die vervolgens kunnen worden ingewisseld voor bonnen. Een soortgelijk model voort te zetten ook de apps Qnips en PremioCent. Een innovatief idee komt ook uit de peopleAG Germany GmbH: Iedereen die hier registreert kan de zogenaamde "slimme banen", die via de app worden gedistribueerd nemen. Dit gaat over banen waarvoor je andere mensen kunnen helpen, bijvoorbeeld, lopen de hond of het maaien van het gazon.

conclusie

Eén ding is duidelijk: Empire zul je niet beide apps helaas. Het aantal banen hangt ook sterk af van de vraag of je liever wonen in een landelijk gebied of in een grote stad - en zelfs dan is de baan dichtheid kan sterk variëren, zoals ik tijdens mijn Berlin-testen hebben gemerkt. Voor mij Streetspotr is de duidelijke winnaar - mooi design, veel banen, leuke gemeenschap. Al met al is het concept van de micro-banen is een goed idee en ik hoop dat er nog meer apps in de toekomst, waarmee je geld kunt verdienen op de weg - maar neem het beste met een hogere vergoeding.

Heeft u reeds ervaring met micro baan Apps?

bron:Google Play Store