Allview P8 Energy PRO in de test: het uithoudingsvermogen runner – Hardware Tests

Smartphones zijn iets groots. U kunt gaan surfen op het web, e-mail controleren, sturen WhatsApp berichten en ontvangen, foto's en video's en nog veel meer te nemen. Helaas, de smartphone, de energie is onder intensief gebruik op een bepaald punt, en het wordt uitgeschakeld. eigenlijk is er maar een anticiperende kopen en misschien het handvat voor Allview P8 Energy PRO, omdat deze smartphone een echte lange-afstand hardloper zal zijn. In de test voor Allview P8 Energy PRO zijn we de belofte van de Roemeense fabrikant naar de bodem.

 • Allview P8 Energie PRO: De smartphone met krachtige capaciteit van de batterij
 • De beste Android-smartphones in 2016

Naar de sectie:

 • Prijs en beschikbaarheid
 • Ontwerp en de verwerking
 • tonen
 • software
 • prestatie
 • audio
 • camera
 • accumulator
 • bestek
 • eindoordeel
Smart phone boodschap: "Niet genoeg geheugen beschikbaar" Weet je dat zelfs 50503567 deelnemers?

waardering

per

 • &# X2713; Good verwerkt Smartphone
 • &# X2713; grote batterij
 • &# X2713; Lange levensduur van de batterij

tegen

 • &# X2715, zwakke plekken in grafisch-intensieve spellen
 • &# X2715, voor sommigen te groot en zwaar

Allview P8 Energy Pro: Prijs en beschikbaarheid

De Allview P8 Energy PRO is momenteel beschikbaar via de online winkel van de fabrikant en kost 419 euro. dan moet een waarborg worden geselecteerd voor de prijs van de smartphone - ofwel de Allview Extra 2 + 1 jaar garantie op 41,90 euro, of de volledige garantie voor 50,28 euro. Afhankelijk van wat is geselecteerd, de prijs stijgt tot 460,90 of 469,28 euro. maar verzendkosten niet.

AllviewAllview P8 Energy PRO419.00 €Koop nu

Exclusief voor je krijgt nu een code om opnieuw op te slaan tot 90 euro voor de aankoop van het toestel. Omdat het snel is de moeite waard, want dit aanbod is slechts tot en met 15 mei 2016 beschikbaar.

De coupon code voor de P8 Energie PRO is: 4CN37IAE
De coupon code voor het pakket van P8 Energy PRO en VR is: 8977JLDB

Koop nu - P8 Energy PRO voor slechts 329 € in plaats van 419 €
P8 Energy PRO + VR voor slechts 369 euro in plaats van 419 euro - nu kopen

allviewmobile.deP8 Energy PRO€ 329.00koop nuallviewmobile.deP8 Energy PRO + Visual VR1369.00 €koop nu

Allview P8 Energy Pro Ontwerp en vakmanschap

Visueel is de Allview P8 Energy Pro heeft een verfijnde touch, vooral de gouden kleur variatie is opvallend. Hier, hier Allview speelt met drie verschillende tinten van goud. Het metalen frame wordt vastgehouden goud - met hoogglans randen. Het achtervel centraal geelachtige doffe glans goud en zowel de bovenste als de onderste achterzijde is gemaakt van goudkleurige kunststof.

AndroidPit Allview P8 Engergy Pro 5587In deze box is een waar mirakel batterij verborgen door de fabrikant. / © AndroidPit

Degenen die liever meer discreet, die moet halen de zilveren model met een witte voorkant. Andere minder opvallende kleuren heeft Allview op P8 Energy PRO momenteel niet.

AndroidPit Allview P8 Engergy Pro 5601Alles wat je krijgt als je de Allview P8 Energy PRO kopen. / © AndroidPit

De voorzijde van de Allview smartphone wordt beschermd door Gorilla Glass 3 2.5D randen en vormen als gevolg van het afronden van een naadloze overgang naar het huis. Dat is goed, want met een slimme telefoon van dit formaat, het is de hele hand. Scherpe randen zou omdat alleen verstoren het gevoel.

is de aan-uit schakelaar, volume rocker en de sleuf voor de MicroSD-kaart direct aan het huisframe. Voor maximaal twee SIM-kaarten, is er nog een sleuf aan de linkerzijde van de Allview P8 Energy PRO. Dat is goed, want momenteel veel fabrikanten van smartphones combineren de SIM-kaart en microSD-kaartslot. In dergelijke smartphones moet je beslissen of je het wilt gebruiken als een dual SIM smartphone of als het geheugen van te voren moet uitgebreid via MicroSD-kaart. Wanneer Allview P8 Energy PRO gaan beiden in parallel.

AndroidPit Allview p8 energie pro beoordeling 0984De rijke kleuren en diep zwart, het scherm is uitstekend. / © AndroidPit

Met 160,9 x 81,2 x 8,4 mm millimeter heeft 6-inch inrichting heeft ongeveer de afmetingen van de Huawei Mate 8 en het gewicht door 5020 mAh batterij verhoogd bijna 210 gram. Grote handen zou verplicht moeten zijn, als u kiest voor Allview P8 Energy Pro.

AndroidPit Allview P8 Engergy Pro 5614Twee SIM-kaarten plus een MicroSD-kaart neemt de Allview P8 Energy PRO op hetzelfde moment. / © AndroidPit

Allview P8 Energy Pro: Display

De Allview van P8 Engery Pro scherm is wanneer je niet weet wat er achter deze display-technologie, verrassend briljant. De levendige weergave van kleuren, diep zwart en de zeer goede kijkhoeken dankt de Allview P8 Energy Pro AMLOED het display.

AndroidPit Allview p8 energie pro beoordeling 0950In aanvulling op de batterij, de 6-inch AMOLED display is het hoogtepunt van Allview P8 Energy PRO. / © AndroidPit

Omdat de aanraking van de beeldschermeenheid direct wordt gelamineerd op het paneel - deze techniek wordt in het jargon On-Cel - valt deze slanker en bovendien het scherm dichter bij het dekglas en de gebruiker een beter idee dan conventionele displays, waarbij aanraking apparaat panel en Abdeckglass elkaar worden gebracht als afzonderlijke eenheden.

Met een afmeting van 6 inch en een resolutie van 1920 x 1080 pixels, de pixeldichtheid valt met 367 ppi op papier zeer dun, maar veel duurder smartphones zoals Huawei Mate 8 niet meer bieden.

Allview P8 Energy Pro: Software

De Allview van P8 Energy Pro software is gebaseerd op Android 5.1.1 met een eigen fabrikant essay. De wijzigingen in het besturingssysteem zijn sterk, dus de voorraad Android fan worden geen vreugde met de P8 Energy Pro hebben. Op het eerste gezicht ziet het er zelfs kijken alsof Allview heeft de App-lade, zoals bij veel China smartphones, uit het systeem verwijderd. Maar dit is niet zo. In plaats daarvan als de centrale toets van de App-lade is discreet geplaatst precies tussen apps.

Allview Software 1De software is gebaseerd op Android 5.1.1 en in de App lade moet je ook doen zonder op Allview. / © AndroidPit

Maar het is opgenomen in de fabrikant essay ook interessante kleine features. Aangezien niet alleen de mogelijkheid om de smartphone via een Double Tap en zou de standby-modus te zetten. Handig voor degenen die voortdurend heeft de smartphone naast hem en moet een kijkje op de smartphone nu en dan. Nieuw geïnstalleerde apps zijn gemarkeerd met een blauwe ster op de rechterbovenhoek van de app-pictogram. Al die kleine extra functies helpen smartphone beginners om hun weg naar de Allview software.

AndroidPit Allview p8 energie pro beoordeling 0981De vingerafdruksensor is ingebed in de home-knop. / © AndroidPit

Een vingerafdruksensor om het toestel te ontgrendelen is ook verkrijgbaar bij Energy PRO P8. Deze bevindt zich onder het scherm en kan worden gebruikt in de instellingen van de vingerafdruk van de smartphone te ontgrendelen.

Allview P8 Energy Pro: Prestaties

In Allview P8 Energy Pro, de fabrikant maakt gebruik van een octa-core processor van Mediatek. De gedoopt op de cryptische naam MT6753 bestaat uit acht ARM Cortex-A53 cores, waarvan maximaal geklokt op 1,3 GHz kan zijn. Voor de grafische uitvoer Mali T720MP2 wordt gebruikt. Daarnaast zijn er 3 GB RAM en 64 GB intern geheugen dat de reeds eerder genoemde microSD slot kan worden uitgebreid door maximaal 128 GB.

In onze benchmarksuite de Allview P8 Engery PRO afgesneden ter hoogte van Eer 5X of Huawei GX8. Net als deze twee vertegenwoordigers ook de prestaties van de Allview P8 Energy PRO is perfect geschikt voor normale dagelijkse smartphone. Surf, video's, e-mails schrijven en verzenden WhatsApp berichten, ga dan naar de P8 Energy PRO zeer goed en soepel. Zo nu en dan maakt het systeem Hoewel een kleine pauze na te denken, maar dit is te verduren.

Allview P8 Energy Pro ijkpuntPerformancewaarden corresponderen met de één of 5X eer Huawei GX8. / © AndroidPit

In grafisch hoge intensiteit spelen, wordt de hardware overbelast en de presentatie begint in de hoogste instellingen te stotteren. Maar om eerlijk te zijn: Als u een smartphone op overmatige mobiele gaming, die niet van toepassing zijn op Allview P8 Energy PRO willen. Er zijn betere smartphones.

Allview P8 Energy Pro Audio

Bel kwaliteit is goed in Allview P8 Energy Pro en zelfs in een rumoerige omgeving kan zijn gesprekspartner goed en duidelijk te begrijpen. Helaas, de smartphone ontbreekt ondersteuning voor de 800 MHz LTE-band, om zo een beperkte toegang tot de LTE-netwerk in de grote netwerken buiten de grote steden te verkrijgen. Dit is niet voor iedereen een belangrijke tekortkoming, maar voor de gebruiker groepen, zoals verkopers of zelfs smartphonegebruikers die in stedelijke rand of landelijke gebieden wonen, het ontbreken van de 800 MHz-band is ernstig.

AndroidPit Allview P8 Engergy Pro 5606Het geluid is voor een smartphone in orde is, maar de plaatsing niet optimaal is, zoals in veel andere smartphones. / © AndroidPit

Het geluid van de bebouwde kom op de rug spreker is prima, maar voor permanente openbare adres van een kantoor of woonkamer, de smartphone is te zwak. De positionering op de rug ongunstig geselecteerd. Toch moet men zeggen dat de Allview P8 Energy PRO voornamelijk werd opgericht als een entertainment medium, maar als een slimme langlopende hier weer.

Allview P8 Energy Pro Camera

De camera registreert voldoende kleuren en sterke één, als u een rustige hand en de autofocus kan een beetje tijd, want niet veel sneller de focus van de objecten, maar vergelijkbaar middenklasse smartphones.

AndroidPit Allview P8 Engergy Pro 5604Foto's maakt Allview P8 Energy PRO met 13 megapixels. / © AndroidPit

In de camera-app van Allview P8 Energy Pro, zijn er tal van modes, programma's of filters die u kunt experimenteren in de fotografie. Er is, bijvoorbeeld, de modus "Super Photo"In die combineert de camera vijf series afbeeldingen om er een te maken. Het resultaat van vijf 13-megapixel foto's, een 65-megapixel foto. Maar let op: De smartphone zou moeten zijn op het op een statief, anders is het beeld wazig.

AndroidPit Allview p8 energie pro beoordeling 0977kunt u verschillende modes op de camera te selecteren. Een handmatige modus beschikbaar. / © AndroidPit

Leuk is ook de mogelijkheid om geanimeerde GIF's maken met de camera app. Daarom neemt de camera een korte video clip in GIF-modus en dan zet dit om in een overeenkomstige geanimeerde afbeelding. Hiervan om de bestandsgrootte lage slechts een resolutie van 640 x 480 pixels houden. Over het algemeen, de camera is meer dan voldoende en gelijk in kwaliteit aan de standaard middenklasse smartphones.

 • Alle testopnamen in volledige resolutie is hier beschikbaar

Allview P8 Energy Pro: Batterij

Het belangrijkste kenmerk van de Allview P8 Energy PRO is de lange levensduur van de batterij. De batterij is erg groot, met 5.020 mAh. In battery benchmark AnTuTu Tester gewoon erin slaagt om 17.267 punten een geweldige prijs en duwt daarmee op de bovenste plaatsen in deze benchmark voor de smartphones die we hebben getest. Maar als een zuivere maatstaf niet de werkelijkheid weer te geven, hebben we ook gezien, natuurlijk, hoe lang de Allview P8 Energy PRO door te oordelen in de harde dagelijkse redactionele.

Allview P8 Energy ProDe economische hardware en grote batterij leiden tot een lange levensduur van de batterij. / © AndroidPit

Na een drukke dag werken een uur spelletjes spelen, kijken naar een uur video, schrijf nog een uur van telefoongesprekken en e-mails en intensieve WhatsApp berichten, plus surfen op het web, aan het eind van de dag was de batterij op 39 procent. Kortom, we kwamen met een tijd van iets meer dan 8 uur op het scherm.

AndroidPit Allview p8 energie pro beoordeling 0992De batterij wordt opgeladen via een USB Type-C connector / © AndroidPit

Als de batterij dan toch maal leeg is, wordt volledig opgeladen met de meegeleverde voeding binnen 3 uur.

Allview P8 Energy Pro: Specificaties

afmetingen:gewicht:Capaciteit van de batterij:Scherm Afmetingen:Display Technology:screen:Camera vooraan:Achter de camera:flash:Android:RAM:Intern geheugen:Verwijderbare opslag:chipset:Aantal aders:Max. Frequentie:connectiviteit:
160.9 x 81.2 x 8.4 mm
209 g
5020 mAh
6 inches
AMOLED
1920 x 1080 pixels (367 ppi)
5 megapixels
13 megapixels
LED
5.1 - Lollipop
3 GB
64 GB
microSD
MediaTek MT
8
1.3 GHz
HSPA, LTE, Bluetooth 4.0

eindoordeel

Allview houdt zijn belofte dat ze de P8 Energy PRO gegeven. Dankzij de zeer grote batterij en aangepast aan de lange levensduur van de batterij Hardware smartphone houdt met maximaal drie dagen bij normaal gebruik.

Zelfs de display kan overtuigen. De 6-inch AMOLED-display geeft de kleuren moe en ook van vlakke hoeken. Omdat het nauwelijks verontrustend dat slechts een volledige HD-resolutie is beschikbaar in het display grootte.

De rest van de apparatuur is solide en vormt een goede middenklasse, evenals de kwaliteit van de beelden. Dus wie op zoek is naar een slimme telefoon met een lange levensduur van de batterij, die de Allview Energy PRO blik zou moeten zijn.

Allview P8 Energy Pro

Device Database