installeren apps voor smartphone en tablet van de PC: Google Play

Om een ​​nieuwe app op de smartphone of tablet te installeren, hebt u het apparaat niet per se nemen het in de hand. Alle applicaties die u de Google Play Store kunt vinden, kunt u gemakkelijk installeren vanaf de PC op je Android. Hoe gemakkelijk het is, laten we u hier.

Wat je liever als een back-up? Externe particuliere opslag cloud of op het internet?

Kies Extern geheugen of internet cloud.

VS
  • 2741 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Externer geheugen bij te werken
  • 943 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Internet-Cloud te werken
android voor anfaenger© AndroidPit

Doe mee aan de Play Store

Om apps uit de Play Store van uw pc te installeren, moet je in principe voldoen aan slechts één eis. Dient u zich op de website van Google Play aangemeld met dezelfde Google-account die u gebruikt voor uw smartphone of tablet. Rechtsboven in het browservenster dat u kunt zien of u al bent ingelogd. Zo niet, klik op de blauwe "inschrijven"Button en geven een van uw gegevens.

Een klik op de zwarte wielen onder uw accountgegevens opent de volgende opties: Mijn bestellingen toont alle geïnstalleerde apps en op de Play Store gekochte apparatuur (bijvoorbeeld Nexus 5). Instellingen worden alle apparaten die zijn gekoppeld aan uw account, evenals de datum van het laatste gebruik. U kunt uw smartphone zoeken met behulp van Android Device Manager.

Toep.installatie: drie klikken naar het doel

apps installeren is dan precies zoals je het kent van de mobiele versie van de Play Store. U zoekt een app en klik op de bijbehorende vermelding. Er zijn verschillende opties in het nieuw geopende venster. Als de app al is geïnstalleerd, die wordt aangegeven door de groene knop Installeren. Door te klikken op het u de machtigingen zal laten zien, kunt u ook onder andere apparaten te selecteren als dat nodig is in het drop-down menu.

apps PlayStore 4In aanvulling op de machtigingen ziet u alle compatibele apparaten in een oogopslag. / © AndroidPit

Als u wilt een app voor het eerst installeert, kunt u dit doen via de groene knop Installeren. Als je je nog steeds niet zeker grijpt ze ooit de wishlist. Onder de knop Install kunt u leren of de app met uw toestel compatibel is. Een klik op het logo opent een lijst met beschikbare apparaten.

apps PlayStore 1Een lijst met compatibele apparaten wanneer u op de letters onder deInstalleer knop klikken. / © AndroidPit

Klik op Installeren en selecteer het apparaat. Een nieuw dialoogvenster toont nu aan dat de app is geïnstalleerd. Als je een Anwedung dezelfde op meerdere apparaten nodig hebben, herhaalt u de laatste stap gemakkelijk. U niets anders te doen nu nodig hebben, is de installatie op uw smartphone of tablet automatisch wordt gestart!