Foto’s van de Nokia C1: ziet er zo uit de grote Android comeback?

Hoe lang Nokia fans van het vroege uur en Android Vrienden van de Lumia-serie hebben een Nokia smartphone met Android gevraagd? Ze hebben nooit werden beantwoord. suggesties doen voor nieuwe foto's, dat er de C1 in een Windows en een Android-versie zou moeten zijn.

  • Nokia comeback 2016: slagen een tweede markt veroveren?
  • Nokia N1 in de test: Goedkoper iPad Mini kloon

markeren recente wijzigingenjageen

Smart phone boodschap: "Niet genoeg geheugen beschikbaar" Weet je dat zelfs 50503568 deelnemers?

Velen zullen het met mij eens als ik zeg dat Lumia modellen Nokia's zijn eigenlijk heel goed smartphone, zowel op het gebied van de camera of de verwerking. Maar wie zij kiest, bindt aan een besturingssysteem dat het best kan worden omschreven als een marginaal fenomeen met een onzekere toekomst.

De Nokia X was ongeveer net zo veel te maken met Android, zoals de Galaxy S6 met een iPhone. Hoewel de software op basis van Android, maar in tegenstelling tot S6, het besturingssysteem van de Nokia X niet eens uitzien als die waarop het gebaseerd was. Met andere woorden, de Nokia X was niet echt een Android-smartphone.

nokia c1 lekken HERO2Zon ziet de Nokia C1 uit? / © Weibo, mobilissimo, AndroidPit

Maar we weten Nokia komt terug. De zeer volgend jaar zal het weer aan Nokia smartphones, zelfs als ze alleen zijn ontworpen door de Finnen en voorzien van het bedrijfslogo, omdat de Microsoft-deal, het hen nog steeds verbiedt momenteel smartphones volledig gebouwd is in eigen huis. Maar het is een begin. Het beste van alles, Windows Phone is het verleden, nu je inzet op Android.

Aangezien deze comeback zou kijken, niemand wist tevoren. Dankzij het Chinese netwerk Weibo en de site mobilissimo, maar we hebben nu de eerste visuele indrukken. Als deze beelden blijken authentiek te zijn, Nokia zou weinig wonder dat de Nokia N1 op stijl oriënteren. Zelfs de naam C1 lijkt plausibel in het licht van de genoemde Nokia tabletten.

usb nokia n1 2De Nokia N1 is een ongelooflijk effectief, krachtig iPad kloon. / © Nokia

We moet worden vermeld dat we niet zelfstandig kunnen controleren of de authenticiteit van deze beelden. Mede gelet op de linker gelekte foto, wordt de indruk dat de camera niet is uit het midden geplaatst gemaakt. Dat kan een optische illusie, of misschien het apparaat niet volledig plat op de tafel op (die kunnen linksboven en theoretisch verklaren de decentrale camera de schaduw). Maar slecht Photoshop taak kan niet worden uitgesloten.

De recente lek maakt het zelfs pittig. Volgens een anonieme tip van iemand die nooit als bron gediend, zal Nokia Power User hebben nu nieuwe informatie over de software van de Nokia C1. Het beeld, te oordelen er is om in een Android-versie en een Windows-versie, de Nokia C1. De nieuwe weergave (onder) toont op de voorgrond een variant met de Z launcher.

Nokia's overeenkomst met Microsoft verbiedt niet dat Nokia Android-smartphones vervaardigd. Dat was al duidelijk in Nokia X. Maar tot nu toe niet bewezen dat Nokia domineert zo. Echter, de tablet N1 maakt een veelbelovende indruk, zodat u kunnen zich verheugen op een succesvolle Android comeback van de Finnen.

nokia c1 maken ramen androidHet nieuwe lek toont de Nokia C1 met Windows (rechts) of Android (voor). / © Nokia Power User

Helaas, wij hebben nog geen informatie over de prijs en release van de Nokia C1, maar als de N1 is een indicator, dan beginnen we onze waanzinnig geprijsd smartphone met top hardware. Maar volgende beschikbaarheid reactie van Nokia op onze hernieuwde vraag:

"Zoals afgesproken met Microsoft, [kan een smartphone zijn) optreden op zijn vroegst in Q4 2016 - we kunnen met zekerheid zeggen dat Nokia, althans in smartphone vorm) is tot nu toe niet comeback vieren (...."

Of dit betekent dat er een nieuwe Nokia tablet volgend jaar zal zijn, we moeten nog uit te plagen van Nokia.

Wat is je eerste indruk?

via: Phone Arenabron:Nokia Power User