Helpers in geval van nood: De AppMonster – Android-apps in de test

Soms wordt een app-update is een Verschlimmbesserung: Iets is niet meer, of zelfs ze niet aan de hele app hun service. De vorige versie was zo goed! een complete wipe (factory reset) is een andere dag ineens nodig - en je hebt al je apps opnieuw te installeren. Reden tot paniek? Angst voor het monster? Hier komt een lieve Monster: belooft AppMonster precies af te steken in deze gevallen te helpen.

AppMonster

Naar de sectie:

  • features & voordeel
  • scherm & operatie
  • snelheid & stabiliteit
  • Prijs /

Vandaag kocht een smartphone? Waarom niet?

Kies 50 € zijn nog steeds vermist. of ben ik het eens ..

VS
  • 436 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.50 € werken nog steeds vermist.
  • 365 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet updaten helfen.Ich eens.

waardering

geteste versiehuidige versie
0.7.63.6.1.google
AppMonster Gratis BackupRestoreInstalleren op Google Play

features & voordeel

Test apparaat: HTC Wildvuur
Android-versie: 2.1
vereist ten minste: 1.6
machtigingen: absoluut schoon

De hierboven beschreven situaties heeft zeker ervaren elk Android-gebruikers voor - hetzij zelf, of op zijn minst indirect. Je kunt je voor te bereiden? AppMonster niet zeker helpt om deze situaties te voorkomen. Maar het oplossen van de problemen beschreven is zijn specialiteit!

Na het starten out AppMonster een lijst van alle geïnstalleerde apps. De redactie van de lijst duurt een paar seconden, omdat in eerste instantie alle gegevens moeten worden verzameld uit het systeem: Welke apps zijn in welke versie is geïnstalleerd, hoeveel ruimte ze innemen (met inbegrip van hun gegevens), toen ze werden geïnstalleerd. Standaard wordt de lijst na de datum van installatie in aflopende volgorde (de meest recent geïnstalleerde app eerste / bovenste) - U kunt sorteren, echter over het menu (op maat, in alfabetische volgorde). Zo heeft u een overzicht eerste.

Acties bereikt u via het contextmenu van de app toegang. Zo kun je de app start, verwijderen, back-up, zoek in de markt, bekijken geavanceerde informatietechnologie (zie details over de toepassing van Android's "Toepassingen beheren") - of aan te bevelen ze naar je vrienden (afhankelijk van uw Phone Apps doet dat met behulp van de kalender, e-mail geïnstalleerd / GMail, SMS, Twitter, ...). Heb dus een app is geïnstalleerd, zet je je best hier over eens een backup van de * .apk-bestand op je SD-kaart.

Op de eerste gesprek dat u wilt het menu-item "assurance" zijn een help - Je hebt geen enkele back-up van een app, zodat je een keer laat het allemaal een back-up! Kijk naar een keer via het menu-item "... Meer" om te helpen - kort en krachtig, maar helaas alleen in het Engels.

Misschien heb je ook gemerkt dat de punt in het menu "installeren?" een oudere versie van de break-geupdateten app installeren Eben tijden: maar waarschijnlijk in het begin beschreven probleemgevallen - die u misschien nu niet nodig? Geen onderwerp, AppMonster ze opgeheven - zodat u een back-up. Gewoon alles schoongemaakt leeg? Hier vindt u alle .apk terugvinden * zonder lange Market te zoeken, en ze een voor een kunnen installeren. In beide gevallen vereisen dat u de bestanden tijdens backup - zijn beveiligd en niet de markt schakels. Anders wordt de installatie altijd gedaan op de Markt - dan is er niets met de vorige versie.

Dus de "Install" knop verandert in de installatie modus. Hier scant AppMonster de back-up map op de SD-kaart voor bestaande * .apk-bestanden of Market-Links, en biedt u deze voor de installatie.

By the way: Weet niet in de war laten door het feit dat de screenshots van de Pro-versie komt - er waren ze gewoon stroom, zoals ik onlangs "opgewaardeerd" hebben.

conclusie: AppMonster is dat je een grote hulp in beide situaties begin.

Let op: Als uw AppMonster leuk vinden, moet u ook een kijkje nemen op de Pro-versie toss nemen - dit biedt een aantal voordelen: Voor een automatische back-up (na elke installatie). of, in de installatie-modus: reeds geïnstalleerde apps zijn de kenmerken, de installatie in batch mode (minder Click) Eenvoudig zoeken (eerste letter wordt weergegeven).

scherm & operatie

Moeite om het hoofd te bieden, zult u niet op AppMonster. De structuur is logisch en goed doordacht, alle functies zijn gemakkelijk te bereiken.

De configuratie is eenvoudig: U kunt aangeven of AppMonster om de bestelling voor het volgende gesprek herinneren als App of Installer pictogrammen worden verborgen (dat maakt de hele zaak een beetje sneller) of de bestaande back-upbestanden al worden overschreven - evenals de map waarin de back-ups worden opgeslagen (standaard is dit de directory "voor Android" op je SD-kaart).

snelheid & stabiliteit

Voor een beetje duurde lijst bouw AppMonster niets kan - het systeem zet de informatie die gewoon niet sneller. Gevoeld, maar ze zijn sneller er dan aan de "home-adres", genaamd "Toepassingen beheren" nog steeds. Zelfs anders, de app loopt zeer soepel en stabiel - crashes zijn niet opgenomen in de huidige versie (ik had een single met een proef een paar dagen geleden - en ik gebruik AppMonster enkele maanden).

Prijs /

AppMonster kunt u gratis downloaden in de Market. De app zal regelmatig worden bijgewerkt en heeft een goede ondersteuning - dus even dronken!

screenshots

Helpers in geval van nood: De AppMonsterHelpers in geval van nood: De AppMonsterHelpers in geval van nood: De AppMonsterHelpers in geval van nood: De AppMonsterHelpers in geval van nood: De AppMonsterAppMonster Gratis BackupRestoreInstalleren op Google Play