EHBO app de Malteser – Android-apps in de test

Indien, op de weg, in het huis of op de weg in een ongeval, dus is het verplicht eerste hulp moet worden betaald. echter beangstigend het feit dat de meerderheid van de burgers ofwel betrekking heeft of niet durft om eerste hulp te maken of liever wacht tot een andere voorbijganger neemt deze taak over. Hier werd een goede tijd uitgevoerd eerste hulp vaak levens redden. Om kennis stoffige weer vernieuwen of in staat zijn om snel opzoeken weer in geval van nood, zijn er apps zoals de EHBO-app van de Maltese.

Naar de sectie:

  • features & voordeel
  • scherm & operatie
  • snelheid & stabiliteit
  • Prijs /

Vandaag kocht een smartphone? Waarom niet?

Kies 50 € zijn nog steeds vermist. of ben ik het eens ..

VS
  • 436 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.50 € werken nog steeds vermist.
  • 366 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet updaten helfen.Ich eens.

waardering

geteste versiehuidige versie
1.2.21.2.3
EHBO appInstalleren op Google Play

features & voordeel

Test apparaat: Samsung Galaxy Nexus
Android-versie: 4.2.2
Root: Nee
Wijzigingen: Nee

De EHBO app, de Maltese is 3.3 MB en vereist geen onveilige machtigingen. De enige rechtvaardiging is de toegang tot alle netwerken.

De ene of de andere misschien wel eens gehoord van de zogenaamde gouden uur. In de geneeskunde, zodat de tijd wordt genoemd na een ongeval waarbij een snelle medische zorg aan het leven van een patiënt op te slaan of kan een groot verschil in termen van blijvende beperkingen te maken. Door middel van een goede tijd werd gemaakt kunnen eerste hulp van zijn kant om het leven van een medemens te redden, of om de latere levering door paramedici vergemakkelijken spelen. Maar velen helaas weet alleen een raadsel, hoe uit te voeren, bijvoorbeeld een revival of bloeden kan worden gestopt. Dit is waar de EHBO-app kan helpen.

Zo is de EHBO-app biedt een uitgebreid overzicht van de hulpdiensten keten. Wat gebeurt er als ik pas een ongeluk? vindt u een korte maar volledige lijst van dingen die moeten kort gebeuren na het bereiken van een ongeval onder "noodsituatie keten." In aanvulling op het afdekken van het ongeval, is het natuurlijk vooral voor de behandeling van slachtoffers. Opnieuw wordt de app vrij systematisch aangebracht. De gebruiker kan eerst kiezen of gewond bij bewustzijn is en dan zien hoe verwondingen worden behandeld. Volgens het motto "een foto zegt meer dan 1000 woorden" de instructies zijn voornamelijk gebaseerd op beelden, die een quick reference mogelijk in geval van nood maakt. Daarnaast vindt men hier en daar, maar ook herhaaldelijk korte maar duidelijke beschrijvingen, zoals de stabiele zijligging of te doen herleven.

Daarnaast is de app biedt eerste tips hulp. Verdeeld in verschillende categorieën vindt men tips voor de meer dan kwesties van veiligheid, acute ziekten, verwondingen / wonden, warmte / koude, vergiftiging / insecten en ziel zorg. Voor elk van deze thema via gebruiker vindt verder geïllustreerd beschrijvingen van mogelijke gevallen en hun behandeling. Elke beschrijving is verdeeld in "erkenning" en "actie", dus het moet niet raar moeilijk, zelfs een leek om goed te reageren.

Bovendien kan een noodoproep worden afgetrokken van de app. Wie houdt er niet wit kwestie de vijf W's vinden dit ook in noodsituaties, dus het moet voor iedereen mogelijk zijn om alle relevante informatie aan de hulpdiensten te sturen.

Maar natuurlijk deze app zou moeten helpen alleen in de herhaling van reeds geleerd en niet worden gezien als Lernapp voor de eerste nieuwkomers hulp. Die ofwel een cursus hebben afgerond of opgemerkt dat hun kennis, maar niet meer toereikend zijn veruit, dat kan heel gemakkelijk een EHBO-cursus in de buurt Zoek de app en ook direct inschrijven. Daarnaast kan ook worden gedoneerd via de app.

conclusie:

Iedere persoon moet de belangrijkste en meest elementaire eerste stappen hulp domineren, volledig onafhankelijk van leeftijd, geslacht of afkomst. Dat dit maar helaas lang niet het geval te onthullen vele statistieken. De EHBO app ziet er goed uit, zowel qua inhoud en structureel. De inhoud van de app komt ook overeen met de inhoud van de opleidingen "eerste hulp" van de Malteser E.V, zodat de gebruiker geen zorgen hoeft te maken dat de gevallen ontbrekende of onjuiste procedures worden beschreven. Al met al is deze applicatie is echt heel handig, kan nog steeds elke refresh iemands kennis en controleren.

scherm & operatie

Helaas kon de EHBO app niet echt overtuigen in deze categorie. Zoals reeds vermeld de app is overzichtelijk en goed gestructureerd, maar de app ook meer weten smet op. Dus overlappen altijd anders belettering, dat is echt vervelend en storend op de lange termijn. Bovendien is de overgang tussen de verschillende klassen heeft de app zo nu en dan een beetje hobbelig. Bovendien, de ontwikkelaars lijken meer aandacht te hebben voor de iPhone richtlijnen in het ontwerp van de app en niet de Google. Zeer positief, maar het ontwerp van de verklaringen is opvallend. Vooral in "noodketting" Dit zijn zeer gebaseerd op beelden, die mogelijk een snelle referentie en verzekeren in geval van nood maakt. Anders beschrijvingen zijn kort en krachtig en ook duidelijk gestructureerd gehouden. Zo kan drie sterren worden toegekend in deze categorie.

snelheid & stabiliteit

Over het algemeen, de EHBO app loopt soepel en stabiel. Echter, verschillende overgangen handelen altijd wiedermal hobbelig en een beetje onrein.

Prijs /

De EHBO app van de Maltese is gratis en ad-free beschikbaar in de Play Store.

screenshots

EHBO app de MalteserEHBO app de MalteserEHBO app de MalteserEHBO app de MalteserEHBO app de MalteserEHBO app de MalteserEHBO app de MalteserEHBO appInstalleren op Google Play