3.333 gratis boeken in ePub-formaat

Maand en een half geleden had ik al gemeld: Er is een eBook-server met tal van Duitse ePub Boeken die je direct geïntegreerd in uw Reader (OPDS) - of u kunt ook bladeren door een browser.

Mijn nieuwe favoriete telefoon - die u zou hebben gewild?

Selecteer Galaxy S8 of iPhone. 8

VS
  • 677 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet helfen.Galaxy S8 updaten
  • 349 StimmenOoops! Er is iets misgegaan. moet worden aangepast helfen.iPhone 8

Sindsdien is er veel gebeurd: het aantal boeken is meer dan verdrievoudigd (meer dan 3.000 zijn nu), en een zoekfunctie, is er ook ...

eBook server

Informatie (ook beschikbaar voor gebruik en exploitatie) U vindt er ook op de (gekoppelde) website - maar de reden waarom ik schrijf dit blog? Dus hier kort de informatie in een oogopslag:

Er zijn vrij beschikbaar eBooks op de server. Dat wil zeggen, deze zijn ofwel "publieke domein" (Geen auteursrecht, auteur voor 70 jaar of meer overleden), de auteur heeft zijn werk gezet onder een passende vrije licentie (Public Domain, Creative Commons), of ik heb uitdrukkelijk door de auteurs verkregen toestemming dat de hierboven genoemde boek over Server mag niet als gratis download aangeboden. Mocht iemand vinden er een boek dat past in geen van de bovenstaande categorieën, vertelt me ​​please - dan moet ik onmiddellijk te verwijderen indien nodig!

Nu alleen voor gebruik met de webbrowser:

3.333 gratis boeken in ePub-formaatZoals te zien is in de afbeelding, kunt u de voorraad over de auteur,-tags (ook bekend als "Categorieën" BROWSE bekend) of de titellijst. "boekenreeks" aangewezen "Multi-Volume" (Ie werken, die bestaan ​​uit meerdere delen) uitgaven. Ook deze hebben hun eigen index.

Wie heeft een beter idee van de boeken zijn op zoek naar de zoekfunctie (zie links) kan gebruiken.

Spreken van de zoekfunctie. Wie wil er nu niet een extra schakelaar naar links weergegeven pagina om een ​​zoekopdracht te starten, dan kunt u (op zijn minst in Firefox) direct toe te voegen aan de catalogus om de ingebouwde zoekfunctie: Simple catalogus in de browser, en vervolgens de lijst van zoekmachines (links veld) geopend. Dan is er de optie om het zoeken vondsten toe te voegen.

3.333 gratis boeken in ePub-formaatIn de toekomst, typt u de gewenste zoekterm er - en hier ook de commentaren bij het zoeken worden vervolgens rekening gehouden!

Gevonden Book? De gegevens worden vervolgens rondgeleid zoals hieronder weergegeven - in het bezit van alle informatie op de server beschikbaar voor dit boek. Deze zijn soms heel weinig - maar vaak zo veel dat ze niet alle opgenomen: Meer informatie is beschikbaar via links zijn. Dit treft ongeveer Wikipedia pagina's - maar ook het Book Search in "boekhandel" over het ISBN-links, die vervolgens wordt verwezen naar Amazon, Bookzilla, en anderen.

Zoals gemeld in het vorige blok, kunt u deze catalogus direct in uw eBook reader te integreren. Hiervoor heeft u een van de volgende URL's - afhankelijk van welke categorie uw lezing app valt:

OPDS staat (Moon + Reader / Moon + Reader Pro, FBReader): http :: //ebooks.qumran.org/opds/ lang = de voor de Duitse catalogus (lang = nl voor de kleine Engels?).

Aldiko: //ebooks.qumran.org/opds/ http :: lang = nl?&page format = html (Aldiko wordt geleverd met OPDS niet echt duidelijk - maar de geïntegreerde HTML / webversie best).

Wees voorzichtig bij het invoeren van de URL - de automatische correctie functie van androids maakt "OPDS" veel meer een "Posaunenchor"...

U kunt nu direct vanuit de Reader voor toegang tot de catalogus en downloaden boeken direct in hetzelfde en lezen - zonder pardon!

En hier is een punt waar ik uw hulp nodig: Natuurlijk kon ik niet alle boeken zelf in de korte tijd te lezen. En ook niet allemaal weten. Er zijn dus nog veel zonder toegewezen categorie. Natuurlijk zijn er van je een paar belezen vrijwilligers die verder gaan dan de lijst van niet-ingedeelde boeken en kon categorieën toe te wijzen? Ik zou in staat zijn om die een eenvoudige interface voor dit doel te maken. Gelieve alleen verslag uitbrengen aan mij!

3.333 gratis boeken in ePub-formaat

bron:Izzy Publiek Domein Bibliotheek