Interview met Eva Wimmers: “Smartphones zijn verre van het einde”

Het bouwen van een tweede onafhankelijk merk en, vooral, om hen te vestigen op de binnenlandse markt en internationaal succesvol in de markt: With Honor, heeft Huawei iets in een mum van tijd, dat is nauwelijks een andere Chinese fabrikanten van smartphones gelukt bereikt. Voor meer informatie over het succesvolle model Honor leren, gingen we naar Dusseldorf en mochten Eva Wimmers, President Huawei Honor Europa, voeren een interview.

  • Eer 8 Pro: interview met de Duitse baas
  • Honor 9: Alles over de komende top smartphone of Honor

Voor een Chinees bedrijf was het op zijn minst ongebruikelijke stap, de positie van President Europe en VP Global ter ere bezet door een vrouw. Aan de andere kant, het vervoer van Eva Wimmers ongeveer tien maanden, maar toont ook aan dat Honor zelf is gewoon een ongebruikelijke bedrijf.

Eer en Eva Wimmers degene die het doet een aantal dingen gemeen: beide hebben komeet-achtige gestegen en is momenteel het berijden van een golf van succes samen. In Düsseldorf, hadden we de kans om te zitten bij ons Eva voor een interview.

Wat maakt Honor zo speciaal? Waar moet de reis nog te gaan? En de zaken met smartphones heeft de neiging om niet te vertragen het einde? zie je in onze video-interview, de antwoorden op deze vragen en meer vragen.

Opmerking: Het interview werd uitgevoerd in het Engels, aangezien het merk Honor International relevant is voor onze lezers AndroidPit.