Intern geheugen: .thumbnails

Kan iemand mij vertellen een tijd verklaren erg dom. kreeg de info dat Sony Xperia Z1 Compact


Verwijderen (spatiebalk ->) Androidforums. com / threads / gids-stop-giant-thumbnail-files-being-gered-on-your-sdcard-by-the-gallery.693521 /
Op deze pagina is hoe het zou moeten werken. Hoewel het is in het Engels en niet langer die van de nieuwste items, maar beter dan niets. Ik heb het nog niet geprobeerd omdat ik wil eerst een back-up van mijn mobiele telefoon te maken. mfg Anrolfi :)


ok ik er hetzelfde uitzien tijden


Whatsapp creëert deze bestanden
Tenminste, dat merkte ik nadat ik een foto in whatsapp dat de nieuw miniatuur-bestand gemaakt gestuurd


Niet WhatsApp maakt het bestand (s), maar de Androidfunktion, die verantwoordelijk is voor de selectie van de beelden. Of dat heet nu van WhatsApp, Hangouts of elders.


Hallo,

Ik heb hetzelfde probleem als Walt. Folder (.thumbnails) verwijderd en opnieuw. De bestanden worden niet herbelegd, maar zeggen dat zowel het systeem als FileCommander dat ik niet meer geheugen hebben dan voorheen. :(

Weet iemand het fenomeen?

groeten
Kay


Je moet blijven kijken waar de herinnering wordt verspild. Als het niet op de foto's, is het elders. Gereedschap want er is genoeg .... bijv. Disk Usage of de SD-analyse in ES Explorer.


Voor het verwijderen van goede 2GB werden getoond in FileCommander voor .thumbnails. Gebruikt geheugen 8,5 GB. Weglating nog 8,5 GB vrije ruimte. .thumbnails is nu 0 bytes. Anders is er niets veranderd. De tweede grootste directory is Android 1.5 GB, maar dit is niet veranderd.

In FileCommander kunnen alle mappen op grootte sorteren.

Supplement: reboot heeft niets gebracht.

Supplement 2: Ik zie net dat in de I aangemaakte map nu .thumbnails toch weer een bestand genaamd .thumbdata3 -..... met 766 MB is gemaakt (voorheen waren er twee bestanden, elk met meer dan 1 GB). Dus helemaal de oplossing niet werkt.

groeten
Kay