Werkwijze l’-& apos android.process.acore; voltooid

H I I I L F L F E!

Ik heb de boodschap sinds gisteren "Helaas is het proces 'android.process.acore' beëindigd" elke 10 seconden op het display.

Dat heeft waarschijnlijk iets te maken met de Kobtakten ...
Ik heb deze 'gedwongen' worden gesloten en verwijderd van de gegevens. De foutmelding kwam gisteravond niet meer te geven, nu is ze terug.

Iemand enig idee?


Resete uw mobiele telefoon en voila è het foutbericht niet meer optreedt. Maar voordat je dat doet, lieve wachten nog steeds op een ander antwoord die nuttig men waarschijnlijk zou zijn zonder een mobiele telefoon, hoeven deze te resetten.


Hallo Bodo!

Ik heb uw draad keer verhuisd in de algemene ruimte, want het heeft niets te maken met onze steun.

@Falvius: Als u direct reageren op een bericht, dan moet je niet citeren. dank u wel


@ Klaus, Quote Ik verwijderd, bedankt voor de tip.


Bedankt voor de tip, Flavius.

De renovatie van mijn 'oppervlak' Ik wil me te redden ... Ik denk dat andere potentieel permanente oplossingen zijn nog steeds mogelijk hier.


Hallo Klaus,
Ik heb hier niet reingestellt zonder doel.

Sterker nog, ik had verwacht mijn steun van jullie experts. De sch ... bericht doet mijn telefoon bijna onbruikbaar. En ik denk dat er een fundamentele fout in Googgle hier kan zijn.


Ja Bodo, maar door u gekozen eerste gebied heeft betrekking op de AndroidPit support, zodat alle AndroidPit zorgen en niet uw apparaat. ;)


Voordat we hier gaan nu van het onderwerp, hier is iemand anders tips en trucs om het probleem?


Ik zou mijn Dalvik cache verwijderen, als ik het probleem had.
Wat is een Kobtakten app?


Clear Cache + Dalvik cache.

anders de fabrieksinstellingen.


Contacten was bedoeld.


Wis ik mijn geld vuilnis regelmatig. Maar hoe kan ik de DVM te krijgen? Ik heb geprobeerd meerdere file manager. Vind geen Dalvic.


het herstel je nodig hebt om op te starten.


Begrepen. Veel dank aan de vrijwilligers!

Maar ik heb geen toegang tot het menu te krijgen op mijn LG G3. Ik blindelings een paar keer op en neer Volume Start-knop en het werkte ������


HIIILLFFE!

Ik paar maanden geleden mijn HTC One M8 de fabrieksinstellingen te herstellen, omdat ik de boodschap "Het proces android.process.acore'wurde onverwacht gestopt / afgewerkte" om de paar seconden op het scherm ...

Dat heeft waarschijnlijk iets te maken met de contacten ...
Ik heb deze 'gedwongen' is gesloten en de stappen van de vele Google-pagina's bv chip.de gevolgd, behalve de wip met de Dalvik cache omdat de optie niet beschikbaar op mijn HTC One m8 ... maar helaas is de boodschap nog komt behalve wanneer ik de dezelfde stap als de hierboven genoemde pagina met Google services Framework en Gmail mach..da valt plotseling alles terug, maar zodra ik bijvoorbeeld de contacten "app" gaan of telefoon of Whatsapp boodschap is terug
Heeft iemand een idee?


Hi Justin,

Welkom op ons forum :)

Ik heb uw draad bevestigd aan malen deze bestaan ​​op het onderwerp thread ;)