Samsung s3 Hoe kan ik alleen maar de automatische back-up picasa verwijderen

Hallo Andy,

Ik heb precies hetzelfde probleem als Werner.Ich ben nu volgde ook uw e-mail, maar wat ik heb in de galerie onder Settings en druk op? Melden vergeet haast.;-) gegevens wissen, of wat je er op drukt, zodat de automatische back-ups Picasa verdwijnen?;-) omdat krijgen heb enkele foto's die niet kunnen krijgen om mijn kind te zien, maar kan niet worden verwijderd. ;-( Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

Lg Kathi.


Hallo Kathi,

Welkom op ons forum :)

in de instellingen van de galerie die u nodig hebt om niets te doen, in plaats van wat je nodig hebt in de instellingen van uw telefoons en er zijn op zoek naar uw galerie in de applicatiebeheerder en er vervolgens Cache wissen en de gegevens van de app.


Hi Andy.
Ook hebben uw bestellingen gevolgd, ze waren geweldig. Ben al ouder semester en zijn aangewezen op de hulp van deze professionals als jij. Dank u voor uw bijdrage.
LG Georg


Hallo Andy,

Ik heb nog een laatste vraag, als ik gegevens ,, schrappen" alsjeblieft, doe ik eigenlijk alleen de beelden die worden gesynchroniseerd te schrappen? Ik ben bang dat ik alle beelden te wissen ��.

veronika


Eigenlijk heb je GAR alle afbeeldingen verwijderen als u de gegevens van de Galerij-app te verwijderen. Zelfs de Synchronized. Integendeel, de herinnering aan de Gallery app in gedachten dat zij gesynchroniseerde afbeeldingen moeten worden weergegeven verwijderen.

Men kan corrigeer me als ik zeg het helemaal fout. ;)

Beelden zijn zeker niet verwijderd. Maak je geen zorgen.


Correct, net zoals het is, Anna (Cool)