Star Wars: Commander – Tips, Help en Cheats

Clash of Clans is een van de meest populaire games in de Play Store en waarschijnlijk vele strategie fans zijn een begrip. Disney wil met Star Wars: Commander nu abhaben een stukje van deze taart. Natuurlijk heeft het wiel niet opnieuw uitgevonden en ervaren spelers niet hebben om te wennen aan groot. Toch een tips en trucs om u te helpen vele malen.

image

Cheats

Gelijke eerste moet men er rekening mee dat er geen cheats voor dit spel. Hoeveel gratis apps van deze soort is ook Disney op in-app aankopen als je wilt om wachttijden te verkorten. Omdat de bypass is een juridisch grijs gebied, wil ik niet ingaan op hier. Maar vergeet niet, is dat apps gebruik van hacks en dergelijke zijn vaak niet erg schoon en soms dure abonnementen kunnen landen op uw mobiele telefoonrekening.

introductie

In Star Wars: Commander is een klassiek strategie-bouwspel. Het doel is om een ​​stad te bouwen en ze te laten groeien. Hier moet je verdedigen tegen andere spelers en ook hen aan te vallen om het spel te bevorderen. Het begin is zeer licht en elke stap wordt toegelicht in de handleiding. Het bijzondere aan Star Wars: Commander is dat je naar een kant van de Force te kiezen. Wilt u om te vechten voor de Empire of sluit je je liever de opstand? Verander je kan niet langer deze beslissing. Maar dit heeft verschillende troepen en personages, geen invloed op het spel. Voor beginners en is erg handig bescherming periode van 72 uur. In het begin, kunnen andere spelers niet aanvallen en u kunt deze tijd gebruiken om u kennis in vrede met het spel en uw stad te verhogen. Waarschuwing: Als u een andere speler aan te vallen, zal deze bescherming te vervallen!

image

tips & trucs

Gratis kristallen:

Kristallen zijn belangrijk voor het spel, omdat je kunt overslaan hen wachten. Voor degenen die ongeduldig is er dit ook als een in-app aankoop, we willen hier, maar reageren op verschillende manieren waarop we de kristallen ook belast te verkrijgen.
Een manier is om het gebied rond de basis te reinigen. Hier verschijnen kristallen af ​​en toe dat je moet gewoon halen. Natuurlijk kunt u ook gewoon voltooien de missies, zoals het altijd laten vallen kristallen.

troepen

Om vooruit te komen in het spel, moet je troepen. Dit krijg je door het doen van missies of training. Troepen die worden gebruikt om aan te vallen, niet terug te komen, dus zorgt ervoor weg te zenden niet al te veel.
Een voordeel in gevechten kunnen de held zijn. Zoals troepen je dit krijgen door middel van missies. Heroes kan het beschermende schild van vijandelijke basissen te vernietigen en hebben een hoger aanval macht dan gewone troepen.

image

allianties

Om in Star Wars: Commander zijn om allianties met andere spelers vooruitgang. Dus sluit je samen met vrienden of bekenden van elkaar en wisselen troepen te voeden.

Aanval en verdediging

Wat zou zo'n spel zonder een goede offensieve en defensieve strategie? Uw eerste aanval moet goed worden gepland en je kazerne moet ten minste op het niveau van tweede Let op bij het kiezen van de vijand die hij heeft een zwakke verdediging en zo veel middelen. Als je de vijand hebt verslagen, kun je de middelen te stelen en gebruiken ze voor u.
Bij de verdediging van uw muren moeten verstandig te gebruiken, want er zijn velen van hen niet in het spel. Maakt gebruik van deze beste voor belangrijke gebouwen, zoals de basis of resource-producerende gebouwen en natuurlijk je torentjes.

image

In deze thread kun je natuurlijk switch spelers naam en vorm allianties. We kijken ook uit naar meer tips en trucs om de bijdrage te leveren kan worden aangepast.


Dank je Sophia ;)


U kunt ook het spel te gebruiken zonder PvP offline?


niet Hm, ik denk het wel. Daarom is het niet echt ontworpen.


art vogel

U kunt ook het spel te gebruiken zonder PvP offline?

bijvoorbeeld, is er onmogelijk acht, - helaas volledig online zwaar, waardoor het eveneens moeilijk Kristallen 'verhogen'.


Hallo,
Als u op zoek bent want ik kan u een nieuwe rebellengroep geven;
Duitslands Attack
Aanbevolen!

U kunt overschakelen naar ons met een aantal, als er te veel met u "spel lijken" zijn.
We zijn zeer actief en helpen elkaar elke dag.
Beginners zijn ook welkom, maar ook professionals met maximaal 14 duizend euro!

PS.
Onze Facebook-groep wordt genoemd;
Star Wars Commander: Duitsland


Zoeken spelers voor onze Engels sprekende Squat!

Hallo mensen :) Wij, de "DLH1" Rebel Squat op zoek naar nieuwe of als ervaren collega's!

We zijn momenteel ongeveer 8 neuzen en staan ​​te popelen om opnieuw te spelen ... SW. Dus, ondertekend door "DLH1" wilde hallo en in de strijd te zeggen : D : D

Iedereen is welkom!


Zoeken spelers voor onze Engels sprekende Squat!

Hallo mensen :) Wij, de "DLH1" Rebel Squat op zoek naar nieuwe of als ervaren collega's!

We zijn momenteel ongeveer 8 neuzen en staan ​​te popelen om opnieuw te spelen ... SW. Dus, ondertekend door "DLH1" wilde hallo en in de strijd te zeggen : D : D

Iedereen is welkom!


Berlin-Imperials werven in de strijd tegen de rebellen.