App ook iRadio, podcast u. ä. via DLNA / UPnP renderers over het thuisnetwerk? BubbleUPnP ++

Dear androids

Ik gebruik al enige tijd BubbleUPnP te streamen, maar echt blij dat ik ben insbesonder niet met de Pro-versie. Wanneer SurfTab (4.1.1) spelen bevat om de paar minuten. Wanneer S4mini (4.4.2) Ik heb de gratis versie, omdat het veel beter läufft, met uitzondering van de beperkingen te stoppen. Het werkt tot nu toe heel goed en de bediening is eenvoudig: selecteer de bron (Library) en afspeelapparaat (renderer), komt ook met hetzelfde apparaat ... We hebben een cocktail X10 groot als Micro HiFi-systeem met internet radio in werking is en op de HDD is een centrale muziek server nu opgeslagen al onze cd's en opnames.

Maar wat ik mis in het bijzonder dat een, zodat geen internet radio, podcasts en andere online bronnen. Ook kan streamen naar DLNA / UPnP-afspeelapparaten als YouTube.

Ik heb het internet en veel hier gezocht in het forum en lees maar niets geignetes het gevonden. Is er echt geen Android app die de toegang tot vrije en legale bronnen op het internet en stuurt deze naar DLNA / UPnP Empänger in-home netwerk voor het afspelen?

Heel erg bedankt voor uw advies en hulp bij het vinden van een werkbare oplossing

Pauline


Ik ben nog steeds tevergeefs op zoek naar ...: confused: Heeft iemand een idee ???


Een ander idee als BubbleUPnP heb ik helaas niet, maar als je de licentie voor de Pro-versie voor uw project, kunt u ook de installatie van het nog en dus volledig profiteren van de S4mini. Met dezelfde Google-account vereist.
Verschillen in Pro en Lite van de uitvoering punt zal er niet zijn, want het is dezelfde app en alleen de Pro-functies met de aanvraag voor een vergunning moet worden vrijgegeven.

YouTube-video's over BubbleUPnP streamen via DLNA, moet je semperVidLinks (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.sempervidlinksFree) waaraan u vervolgens het videogedeelte en vervolgens verder BubbleUPnP.

Voor andere bronnen, helaas, ik heb geen idee.