Sla chatten op PC – – WhatsApp converteren naar PDF of JPG

Hallo,

Ik heb zelfs geprobeerd er weer en de gids zal correct worden uitgevoerd. De foto moet in de oorspronkelijke Whatapp directory waar WhatsApp altijd de beelden opslaat, is er niets te veranderen. Ik heb echter de html-bestand "Backup Tekst voor Whats" niet langer met gecreeerde "Laten we Print PDF" op de smartphone afgedrukt (want er zijn emojis ontbreekt), maar de html-bestand op mijn laptop gekopieerd, opende daar met Firefox en met de "Foxit Reader PDF Printer" afgedrukt (alleen het installeren van Foxit Reader). Opgericht in Firefox onderzijde > marges & Koptekst / voettekst > Selecteer --leer-- op alle terreinen.

Hier heb ik de handleiding met de juiste links:
links

Hier zijn mijn instellingen "Backup Tekst voor Whats":

imageimageimage


Hallo,
De beeldweergave in de HTML datum werkt gewoon niet. De foto's zijn precies waar moet worden si, maar niet gevonden. dan heb ik gekopieerd van de hele map Whatsapp media in dezelfde map als het HTML-bestand, is het niet veranderen.
Hier is een voorbeeld:
Door gebruikers geüploade foto

Maar net zoals er is het beeld !!
Het is verkeerd om te gaan wanneer het genereren van de html-bestand iets.

Alleen de eerste drie foto's van de HTML-bestand moet worden weergegeven als een miniatuur. Deze worden gemaakt wanneer het genereren van de HTML-bestand en dezelfde map als dit onder de bestandsnaam " wachat_Datum_Bildnummer.jpg toegepast.

Ik ben verbaasd en zou echt heel dankbaar en blij zijn als iemand die je kan helpen uit mij, omdat Kerstmis komt eraan .....:'(:'(

LG
Hans


Hallo,
Ik denk dat ik het antwoord, dat een nieuw probleem creëert gevonden:
oen ik geschiedenis veilig chatten, dan is het genereren van het een html-bestand met backuptotextforwhatsaap, dan is het missen van de beelden, omdat het niet in de lokale back-up, die kunnen worden geïdentificeerd door de grootte van het back-upbestand dat is in feite veel te klein worden opgeslagen.
Nu heb ik een back-up Whatsapp inclusief afbeeldingen op GoogelDrive gemaakt (293mB) en dacht te hebben dus het probleem opgelost.
Maar als gevolg van!
BackuptotextforWhatsapp kan alleen toegang tot de opgeslagen op de lokale back-up apparaat bestand, niet op GoogelDrive, kan ik niet aan te passen! En het lokale bestand net bevat alleen de chatgeschiedenis zonder media!
Is er een oplossing?
:(:'(:(

LG
Hans


zijn uw foto's misschien op een extra geheugenkaart? Mijn foto's waren in het interne geheugen van de S5, heb ik niet een extra geheugenkaart. Of de beelden worden opgeslagen in WhatsApp back-up, ik weet het niet, misschien zijn de enige ooit in de betreffende map opslaan, die u afzonderlijk een back-up, die zou hebben. Als alternatief kun je natuurlijk met een html-editor om de beelden te omvatten, zodat de html-bestand aufn laptop, altijd de afbeeldingen te wijzigen naar dezelfde directory en met een HTML-editor om het pad van de beelden jeweilen. natuurlijk chic oorlogen of alles "Backup Tekst voor Whats" werkt.


Hallo Karsten,

de beelden in de erfzonde van spullen map Whatsapp op het interne geheugen, niet op een aparte geheugenkaart. Er is ook geen mogelijkheid mitzusichern de beelden afzonderlijk.
De integratie met eienem HTML-editor is in feite een manier, maar helaas niet praktisch voor een periode van één jaar en meer dan honderd beelden in de resterende tijd.
Ik denk dat het probleem is dat de slash is voor de relatieve koppeling, die zou zijn gegaan.
Ook begrijp ik niet waarom backuptotext van de eerste drie beelden miniaturen gegenereerd die inderdaad zullen worden betrokken, van alle andere foto's is het niet.
Ik zou graag willen weten of het werkte voor andere mensen met dezelfde grote beeldbestanden.

Bedankt voor je tip
Hans


wat in je opkomt als een mogelijkheid: maak html-bestand + foto's in dezelfde map te verbeteren met een HTML-editor of normale tekst editor, een beeld lijn, dus Slash + directory kijken obs werken en vervolgens met "vervangen" Laat alle lijnen automatisch verbeteren


Hallo,

geprobeerd om mijn oude chatgeschiedenis veilig op mijn oude telefoon S3 mini. Helaas werkte niet. Na de compatibele te WhatsAppKeyExtract.bat de uitgepakte Ordenr was leeg. De drie dossiers msgstore.db, wa.db, whatsapp.key werden niet gemaakt.

Voor een tip zou ik zeer dankbaar zijn

LG
Hans


Ja. De enige vraag is hoeveel moeite het nodig heeft.


Thanks Karsten,
dus ik heb het gedaan en het werkte.

groet
Hans


top !!! :)


Hallo,

hebben geprobeerd om de chatgeschiedenis te beveiligen op mijn oude telefoon S3 mini. Helaas werkte niet. Na de compatibele te WhatsAppKeyExtract.bat de uitgepakte Ordenr was leeg. De drie dossiers msgstore.db, wa.db, whatsapp.key werden niet gemaakt.

Ik heb nog een S5 alles werkt soepel mini met een verschillend aantal is sindsdien.

Voor een tip zou ik zeer dankbaar zijn

LG
Hans


geen idee. Nieuwe poging mijn instructies stap voor stap van de top, dus kan er een fout ergens zijn gebeurd.

Een volledige back-up van S3 tot mini, dan RESTOREn mini op S5 maken: anders zou nog steeds een mogelijkheid. Het zou dan toch te gaan, denk ik. maar met de complete back-up methoden van telefoon naar telefoon, ik weet het niet genoeg.


Alles helpt niets,
Bij het uitvoeren van de batch-bestand, zijn er foutmeldingen in het DOS-venster. maar die worden uitgevoerd door zo snel dat ik niet kan schrijven (paden zijn niet gevonden). En tot slot het DOS-venster inderdaad weer op zichzelf


Hi,

Ik volgde de instructies Karstens, maar helaas deed op mijn telefoon nadat ik verbonden aan de PC geen reactie. Is het niet zo slecht, het was gewoon een poging. Maar ik wil de ADB Installer v1.4.2 nu verwijderen, maar hem niet vinden. Hoe kan ik weer gebruik maken van dit instrument / programma te verwijderen? En wat gebeurt er als je niet kan verwijderen? Ik heb niet echt weten wat de oorzaak van tool: /

Om u te helpen, zou ik zeer dankbaar zijn.

groet
Thomas


Hallo iedereen,

Ik ben nu geschoven op het forum me hebt gelezen.
Volgend probleem dat ik heb: ik had een lange relatie die is nu voorbij. Helaas kan ik niet los van WA chatten me en wilt opslaan, met foto's smileys en alles.
Ik ben begonnen als rumzupfuschen, maar te veel angst voor verlies van het chat om welke reden.

Kan iemand omdat men waarschijnlijk een beetje hulp kunnen veroorloven?

Verder heb ik een probleem heb nog steeds, ik hoop dat dit niet valt aan een ernstige :(

Wanneer ik probeer om te chatten via e-mail te sturen (zonder aanvullend programma, als txt) Ik kan de bestanden toe te voegen, omdat sommige van hen moest ik uiteindelijk verwijderen van de mobiele telefoon, simpelweg omdat er te veel geheugen nodig was. Ik schrapte toen de minder belangrijke, zoals foto's van het voedsel of iets dergelijks.
maar als het me lukt om te uploaden chatten met een programma dat ik wil in ieder geval de resterende beelden daar; omdat iemand heeft ervaring? Ik hoop dat het goed gaat :(

Het zou wel heel belangrijk voor mij zijn. De persoon was erg belangrijk voor mij en ik heb geen contact meer met hem, het kan niet vragen ook en bovendien, hij heeft de meeste van de beelden niet meer zichzelf, omdat hij zijn mobiele telefoon had verloren.

Ik hoop oprecht dat ik hier kan helpen en één waarschijnlijk zelfs in geval van nood hulp via online-instructies (zoals het gesprek via Hangouts od. Anders) te krijgen.

Als dat mogelijk is hier kunt u mij ook te sturen, zoals ne PN over mijn probleem.

Kan alleen maar herhalen dat het zeer belangrijk voor mij.

Postscriptum De foto's die ik wil op een dag als ik de chatgeschiedenis kunnen opslaan, verwijderen uit de telefoon, dus ik heb een beetje haast ...

LG Viola

Extra: Als dit niet mogelijk is, zou ik chatten met smileys in een noodsituatie zo en zonder beelden; omdat ik besefte Wurd mate dat ik waarschijnlijk verwijderd, maar meer worden aanvaard, de mate Zoals voor wat beelden ook verzonden.
Bin grad een beetje depressief over dit: - /
Ik had de chat is net als de manier waarop hij vertegenwoordigde in whatsapp, deed dat op het programma (Backup Tekst voor Whats), maar niet alleen durven


Volgende opties:

  1. Mijn instructies vanaf pagina 3 uit te voeren (anderen hebben ook gekregen) of
  2. Chat Verzend per post of
  3. maken het compleet chatscherm shorts en achter elkaar in een foto programma dat in een lange dag hard werken Chat bepaald, maar dan heb je het over met

Hallo Karsten,

Ik begon werk uit begeleiding, maar kreeg koude voeten. Ik heb nog maar net deze (schriftelijke) herinnering aan hem, en zal (nu) dit niet verliezen.

E-mail, zodat je bedoelt de normale chatten zonder emoticons, foto's etc?

Screenshots, weet niet hoe dit werkt met mijn G3 LG, hebben tot nu toe de functie nog niet ontdekt ...

Ik heb een backup (ZIP) van de chatgeschiedenis gemaakt gisteren en deze back-up op de PC, maar ik weet niet of dat werkelijk nog funktioneren en wat als er iets mis gaat en alles is verdwenen? End : - /

Wat als ik WA gebruikt op de PC, had ik geen tot nu toe; maar als er dan ook een manier om van de chat veilig?

Postscriptum Kan niet per e-mail met bijlagen zoals zelfs enkele foto's van de cursus permanent zijn verwijderd van de chat ...


  • U kunt om veiligheidsredenen maken een volledige back-up van uw telefoon, maar ik heb nog niet eens gemaakt
  • ja, per post, kunt u uw chatgeschiedenis op te slaan, dan in ieder geval moet je iets
  • Screen Shorts met je smartphone je tijd hebt nachgucken hoe dat te doen is ontworpen heel eenvoudig, knijp de S5 met home knop + power-knop

Juhu hebben probeert grad naar de screenshot te maken en gaat gemakkelijk (Smug)
Ben op vakantie snel, ik think'll neem dan een heleboel screenshots, uitgesneden alles en achter elkaar ...

Als mijn oplossing vervolgens vond het niet leuk zal ik waarschijnlijk het opnieuw doen zetten hier en probeer het met uw methode of als ik om het even welke questions've ook ...

Hoewel sommige zal tijd vergen, maar met de chat is inderdaad niets meer. Foto's die ik zal een extra insert proberen als nodig ... Dus de beelden die ik nog steeds gewoon ...

Bedankt voor de hulp :)


Maar wat komt naar mijn grad ...

Vervolgens wilde achter elkaar in een Word-document, de chat om zo te zeggen, mag die niet goed werken.

maar zeker Ik kan dit niet eens zo in de nabije toekomst met nieuwere versies van Word? (Denken)

Dat brengt mij mate het weer een beetje te twijfelen ..

wat dacht je van uw vermogen, dat is "duurzamer"? :)