Alles spiegelbeeld / Rechts – Lollipop 5.0.2 Update – Samsung Galaxy Alpha

Hallo mensen

Ik heb iets dat nogal last van me kreeg. Nog voor de Lollipop 5.0.2-update meerdere apps op mijn Alpha align gestart (door middel van meerdere updates door de app) Site perversiteit.

Wat werkt niet zo tragisch was op het eerste gezicht begint nu nog me te ergeren. Met de nieuwste Lollipop-update nu alles is veranderd (tijdweergave, receptie, Whatsappnachrichten op het verkeerde paginanummers van achter naar voren, etc).
Ik vang altijd de verkeerde knoppen, omdat ik natuurlijk nog steeds automatisch op te komen waar de knop eenmaal was : D

image

Ik zou heel blij om te helpen van uw kant.

groet
januari


Er zijn in de Developer opties Ik denk dat de RTL-out optie of iets dergelijks. Die maakt alles gespiegeld of van rechts naar links. Hebben laten we eens kijken of misschien geactiveerd.


U hebt waarschijnlijk gespeeld in de ontwikkelaar opties rond? ��

Kijk er eens naar een optie die iets met RTL (van rechts naar links) en ze uit te schakelen. Vul weten of het was omdat.

Edit: Heb net gezien. Dit is precies het probleem en moet worden vastgesteld. ��


Na was duidelijk : D Ja, dus ik ben eigenlijk verklickt keer in de ontwikkelaar opties. Stel, omdat de voormalige software en Appversionen deze instelling niet heeft gesteund, nu heeft mij ingehaald, stap voor stap (NERD)

Nou, maar je weet niet hoe opgelucht ik ben nu! Dank u voor de snelle antwoorden.


misschien Weet u waar u kunt vinden in de Samsung-instellingen? Heeft u een S7, net ingecheckt, niets gevonden. Ik ben echt op een verlies!


Hi Alexander,

Welkom hier in het forum (*)

non actief in de ontwikkelaar optie RTL en alles is zoals gebruikelijk - hoop ik.