Samsung Galaxy S4 – New Update: Mobile hangt in het optimaliseren van Apps

Hello!

Ben vandaag begonnen om 11u in de ochtend de nieuwe software-update voor mijn Galaxy S4. Daarvoor had ik de "Lollipop 5,0." -Update en had veel problemen, dus ik aarzelde niet en begon met het downloaden en installeren.
Als mijn telefoon wil de apps het hangt altijd van te optimaliseren en komt niet te proberen op een herstart en opnieuw afhangt ofwel van App nummer 7,8,9,10 of 11. Dat is nu rond voor een paar uur zo geweest I heb geen idee wat moet ik doen, omdat het niet meer kan worden draaien en ik kan niet stoppen met dat.
Misschien kun je me helpen wie van u, ik mezelf niet helemaal weten met de techniek van ..:(
Bedankt en de beste wensen! :)


Laat de telefoon gewoon liggen 30 minuten als het is om de apps te optimaliseren.


De waarschijnlijk niet helpen wanneer de procedure altijd opnieuw opgestart. Ik zou opnieuw proberen te knipperen nieuwe ...


Bedankt, maar het is nu rond voor de lunch naast me en wil de apps te optimaliseren, maar zal permanent hangen in dezelfde app en start vanaf nul ..


Start het herstel met Lauter&thuis&Vermogen en maak er een Factory Reset. Helaas, zo zijn uw gegevens&Instellingen gegaan. Dan reboot.


dank, draait dan volledig uit en doet niets : D als ik nogmaals in te drukken dan probierts dat opnieuw en opnieuw afhankelijk van ..


Dit is ook nauwkeuriger ;) Ik interpreteer keer dat het herstel niet zal beginnen. Je moet alle 3 knoppen te houden; toen de eerste Samsung-logo verschijnt, laat de Power-knop; houden de andere twee naar beneden totdat je het menu herstel zien.

Als het niet werkt, u uit de nieuwste firmware van sammobile.com en installeer deze beschreven Odin als op de downloadsite. Daarna opstarten in Recovery and Factory Reset. Dit moet gaan!
Hier wordt in detail uitgelegd: Sectie firmware flash (uit één stuk).


Dank aan allen, het is back! :) habs nu gedaan met de toetscombinatie and Recovery en reboot. DANK U! :)

Nog een vraag: kunt u updates doen of juist niet .. ben zeer sceptisch toen weer zo een software-update : D


In principe zou ik updates voor altijd spelen. Ik denk dat de verschillende fabrikanten zij het Samsung, Sony, LG, Motoroal, Huawei of iemand anders, niet alleen het systeem stabiel en om betere prestaties te proberen met updates, maar werken aan de bugs en gaten in de beveiliging te sluiten.

Als je er naar kijkt vanuit dit oogpunt, vooral in de huidige voortdurend probleem "Stagefright", Je moet eerst werken spelen. maar normaal gesproken komt zelfs niet in problemen als je ze had.

Uiteindelijk moet het nog steeds zelf beslissen.

Regards


Zet in ieder geval, de autom.Updates (OTA) uit. Dan kunt u een back-up van gegevens voor of wachten op feedback van andere gebruikers.


Hallo Nadine Janu,

welkom hier in het Forum (*)

Ik heb uw draad verplaatst in de juiste omgeving.