Samsung Galaxy Tab 10.1 – Ik zou graag, maar het scherm uit te schakelen lock eruit?

Hallo, Ik heb een Samsung Galaxy Tab S2 SM - T 815 Na de aanschaf Ik heb screen lock ingeschakeld. Nu wil ik het slot weer uit te schakelen, maar ik snap het gewoon niet gaan. De gebruiker kan ik net terug fluiten, maar het is nergens beschreven als uitgeschakeld.
Iemand heeft een idee of tip?

Bij voorbaat dank


Dus vanaf de buik te komen ...

Instellingen --- Beveiliging --- screen lock --- geen


Bedankt voor het snelle antwoord, maar dat is het probleem. .De sleutel is uitgeschakeld voor die wordt weergegeven in Gesterschrift en zal niet werken. Geen idee waarom. VG. KLAUS


Hallo Klaus Peters!

Tijden verwijderen onder Instellingen - Veiligheid, opslag van referenties, dan moet het vonken.

Geüpload met Direct Upload Afbeelding Sharer


Het probleem lijkt een of andere manier om vaker te geven, wat er precies als gevolg van deze opslag van referenties? Wat precies één betekenis en waarom, want er is altijd deze fout?


image

Hoi, eerste keer Bedankt voor uw hulp. In plaats van veiligheidsuitrusting veiligheid in het menu (zie screenshot) wordt weergegeven en de Anmelededatenspeicher wordt helemaal niet genoemd. VG. Klaus P.


je moet recht naar beneden scrollen, die zelfs verder gaat


Ik hoop echt dat hij kent en zijn nich maanden NEN tray, waarin hij de helft van de instellingen alleen weet ��


... Klaus heeft gelijk, de opslag van referenties als er niet eens. En verder ook naar beneden scrollen werkt niet. Aangezien er slechts "Andere beveiligingsinstellingen", Achter de opslag van referenties, maar niet te verbergen ???


Dan keer om de gegevens van de Google Play services onder verwijderen "Apps" -> "alle apps"