Samsung Galaxy S5 – felhende menu-toets ingedrukt terwijl galaxy s5

Hallo Christian,

Ook van mij een warm welkom bij AndroidPit!

Om uw vraag: de instellingen die u normaal kan met behulp van de drie-punt-pictogram in de rechterbovenhoek oproep, omdat het in het normale geval. Echter, er zijn apps die de instellingen op andere wijze te integreren, maar dit is bijna altijd duidelijk zichtbaar zijn.


Dy

gewoon houd de knop op te blijven ...

Dank je wel! Dank je wel! Dank je wel!

Ik vond de oude opdracht veel nuttiger; met de "blijven langer op" Ik mis het niet zo pijnlijk.In de handleiding, maar dat is niet wilde?


Ik weet zeker dat dit is terug te schakelen met een Xposed module in de nabije toekomst of reeds. :)Natuurlijk, alleen voor degenen die hun toestel voorzien van root-toegang.

groet,Marcus


Ik vind dit helemaal corrosief, waarom kan het niet zo toe te voegen of voeg een instelling?

Kan het zijn dat Samsung de Home-knop zal vrijgeven, omdat ze kunnen breken op garantiekosten, of misschien omdat het gevoeliger omdat dem.Fingerscanner?

Ik denk dus dat is helemaal dom ook is de vertraging in ingedrukt te houden te lang.

Dus ik liever naar beneden gaan de oude home-knop en de Menütasze echt een menuknop.

Is er nog iets tegen?


Google heeft geregeld in m LG G2 bepaald en daarvoor was ook een menu-knop van de modellen na een recente knop Apps.


In feite heeft Google gezien het feit dat er geen menu knoppen meer moeten worden geïnstalleerd. Ze willen het uniform dat in alle apps "drie punten) zijn beschikbaar.

De meeste fabrikanten de voorkeur geven alsook met (ik denk dat slechts een paar Chinezen niet).

Samsung heeft de goede vrijgegeven, omdat de laatste drukte op de "recente apps"Button is ook een "menuopdracht" presteert.


Echt dom, worden de telefoons steeds groter en Google wil dat we hebben in de hoeken gelijkmatig een knop, echt dom.
Vinden dat er iets van de onhandige ...

Dus de Bediedung met de S5 vind ik echt iets ernstig, is duidelijk langzamer dan met een Puuren Menu-knop, vond ik het goed zoals het was. ):

Google will'd beter het verbeteren van de multitasking.
Zelfs als het is oud, de N900 (zie video) was de echte multitasking, ook al is het al heel oud en het kleine scherm nu is er niets, multitasking was geweldig, je kon in kleine windows live te zien lopen alle toepassingen.
Dat was in ieder geval goed gebruik.
Nokia zou dus kunnen vrij groot nu.
Eigenlijk was het Nokia's masterplan precies Maemo was superieur o2 huis hoog in alle opzichten elkaars huizen. Vooral de snelheid desondanks hardware (1GHz CPU, 1 GB RAM) was UTLRA snel. Toen kwam Microsoft als ik denk dat om te stoppen met Maemo, zodat het niet een groot ecosysteem is geworden. Tough het hele bord en de ontwikkelingsafdeling uitgewisseld en hun hype Os geduwd door Nokia en geruïneerd.

In tegenstelling tot de Android, Apple, Nokia kon de gebruikers daar te stoppen en je alle vrijheid en privacy hadden. Dit was officieel de vervanging van Symbian, Nokia op het moment dus dat de software was zeer technisch opzicht, alle van de volgende Nokia vlaggenschepen zou moeten hebben. Microsoft heeft er bewust gestopt. Toen ik van N900 verplaatst naar s1 was dit een extreme stap achteruit omdat android was totaal inferieur en onderbelicht. Zelfs nu mis ik veel.


Goede oplossing zou zijn als er een optie zou zijn, zodat de gebruiker kan nog steeds voor zichzelf beslissen. In plaats van te proberen om de gebruikers voor te dicteren ...


Het is zelfs te veel gevraagd om twee seconden de recente Apps-knop drukt :? Mijn hemel ...


Waarom mijn god? Je hebt te vinden omdat alles onberispelijk goed wat Google kloppt door middel van?

Wat mij stoort is de vertraging vrij.
Is niet zo liquide als voorheen om te gebruiken in ieder geval.

Nou ik hoop dat dit de tijd om een ​​Xposed Module.

Als ik bijvoorbeeld de Firefox-update zal zurrück voor of ik moet ofwel een volledig invalide aap handvat of wacht 2 seconden, bij normaal bedrijf, heeft al op.

Ik heb zelf de voorkeur aan 2 seconden te wachten voor de open apps.