Samsung Galaxy S5 is vast aan de Samsung-logo Root.

Hebben dringend hulp nodig met mijn Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) Android 5.0
Ik heb mijn mobiele telefoon was nu CF-Auto-Root-KLTE-kltexx-smg900f rerootet met de mooie en goede dan wilde ik de vloer-Rom dit heb ik uit SamMobile gedownload toen ik wilde doen het met Odin kreeg me daar later te installeren mislukken, en ik had mijn batterij uit en doe puur omdat het opgehangen.
Toen probeerde ik opnieuw en opnieuw het zelfde mislukken.
Daarna heb ik omdat er niets meer werd opnieuw geprobeerd de CF-Auto-Root-KLTE-kltexx-smg900f om het te verpakken zo gaat het helemaal wat ik deed, maar toen het werd gedaan, is mijn mobiele telefoon vast op de Samsung-logo, had ik dan is de batterij uit en opnieuw proppen.
dan probeerde ik een harde reset om de ik maakte, maar het nog steeds vast in het Samsung logo.
Ik ben bang dat als ik nog iets te doen mijn telefoon niet op alle Ik zal dringend hulp nodig hebben. !!!


Oplossingsmijnbouw je alles goed komen meer in herstel en Odin mode. Ik heb de S5 + en omdat ik had NEN cache en factory reset in recovery mode te maken voordat ik de origignal Samsung software via Odin flitste.


Hallo Nico,

Welkom op ons forum :)

Ik heb uw draad tijden een verdieping lager in het juiste apparaat verplaatst naar je root Unterforum ;)


ok dank proberen dezelfde tijdstippen.


tbox

Oplossingsmijnbouw je alles goed komen meer in herstel en Odin mode. Ik heb de S5 + en omdat ik had NEN cache en factory reset in recovery mode te maken voordat ik de origignal Samsung software via Odin flitste.

Ga ik naar veeg cache partitie in de cache?


Ja, dat je moet gaan over het.

vertaald betekent letterlijk "Clear Partition Cache"


Vervolgens hangen als ik reboot ga nu nog steeds het logo of moet ik de batterij uit en het maken van de voorraad rom nu?


Ja, nu de batterij uit opstarten in de Odin-modus en ne Stock flash!


Hallo,

Gelieve te onthouden, maar ook bij het reageren op degenen die langs mobiel lezen en kunt u afzien van de volledige citaten Als u reageert op de direct erboven bijdrage. Ik heb de overtollige Vollzitate weg tijden. ;)


tbox

Ja, nu de batterij uit opstarten in de Odin-modus en ne Stock flash!

faalde niet Odin is er ...


U bent in de recovery mode hebben veeg cache en cache Davlik gemaakt dan zo, reset alle gebruikersgegevens en vervolgens uit Factory Reset gemaakt. In de Odin Fashion opgestart en de nieuwe voorraad of geflitst? lad dan naar beneden tijden ne andere op de vloer, die lijkt op een andere manier gebrekkig te zijn


Dus, dat is een Android downgrade instructies van mij Ik duw tijden van nem andere forum hier. Echter, alleen getest met de S5 +.

Je moet met je mobiele telefoon een back-up van grind te maken, dat is de Samsung thuis eigen back-upsoftware.

Dan nodigen u uit om u Odin van het internet, heb ik op dit moment de Odin 3,09. De werken geweldig, gewoon google.

Bij de volgende stap, ik weet het niet zeker, maar ik heb het gedaan omdat ik ergens gelezen op het internet, dat moet het deze overschreden, anders krijg je in een bootloop.

Dus doe je met je mobiele telefoon en start het met de toetsencombinatie (allemaal tegelijk) tot Volume + Home-knop + Power-knop. Dus nu ben je in herstel. Gebruik de volumeknoppen, kunt u navigeren met de power-knop u dus eerst format cache te erkennen en bevestigen, dan ga je naar de fabrieksinstellingen te resetten ook Ken Hem, en gaan dan op JA wissen gebruikersgegevens Belangrijk:. De stap worden alle gegevens van uw telefoon te wissen!. Nu op naar het systeem opnieuw op te starten en te bevestigen.

Nu rijdt u weer uw telefoon. Als u eerder hebt gemaakt back-up, dan is uw computer is de USB-stuurprogramma's voor de mobiele telefoon is geïnstalleerd. Nu ga je naar de Task Manager en de afwerking van alle grind processen. Dan is uw Odin opent u als beheerder en op recht op het punt AP (in sommige versies van Odin aud PDA) en kies vervolgens de uitgepakte firmware-bestand dat u eerder hebt gedownload. De bestandsextensie moeten teer zijn.

In het vak Opties in de linkerbovenhoek u op zoek naar de vraag of er is slechts een haak aan F Reset Time.

Nu neemt u uw mobiele telefoon uitgeschakeld in de hand te drukken op dit moment de knoppen volume omlaag + Home Button + Power-knop en klik eenmaal je in "Odin mode" zijn weer de volumeknop omhoog. Nu moet je een groene Androidmännchen zien.

Sluit nu de telefoon op uw computer, kunt u contact opnemen met de originele Samsung-kabel en of alles naar behoren gemach koppelingen verlichtte de ID: doos COM in blauw. Dan onder Start en de firmware wordt geflitst. Gelieve niet de telefoon wilt verwijderen of maak de laptop voordat alles klaar is anders er ne Brick gevaar.

Heeft nu funtioniert de telefoon blijft uit. en Odin geschikt is. U start uw telefoon opnieuw in recovery mode en maak Veeg Data (dwz Factory Reset) en veeg cache. En dan ga je op Reboot Now

Wanneer mobiele telefoon heeft gewerkt allemaal opnieuw configureren en het herstel van de backup die u eerder hebt gemaakt met grind. Zo heeft u uw gegevens. Ik persoonlijk vooral verwijderd meestal nog de SD-kaart


en? hoe ziet het eruit vandaan?


Dat werkte niet voor mij. als ik begin die telefoon alleen dan is alles normaal tot die vertraging logo umkreisst wird.Dann blijft dat handige standaard en een korte tijd komt later slechts een zwart beeld.