Samsung Galaxy S6 – Accu gebruikt door Google-services

Dear AndroidPit'ler

Ik heb een "small" Probleem met mijn Galaxy S6 onder de batterij, de eerste plaats komt -Google Diensten- en waarvan zij: Google Services Framework, Google Account Manager, Google Backup Transport, Google Play-services en Google-contacten synchroniseren. Ik moet zeggen dat de synchronisatie is uitgegeven en de andere diensten die ik habge uitgeschakeld. Kan iemand uitleggen om welke reden de diensten nog steeds de eerste plaats komen in Battery me gebruiken?

Ik kijk uit naar uw antwoorden.

groet,
Hape


Dit is een bug in de S6-modellen.


Controleer tijden, of de diensten werkelijk worden uitgeschakeld. Voor elke dienst vóór, maar wis het cachegeheugen en de gegevens voordat u deze uitschakelen. Hoeveel batterij u de diensten te nemen? Voor mij is het 1% en ik heb al actief, waaronder Sync.


Daniel U.

Dit is een bug in de S6-modellen.

Ik denk dat meer van een probleem met 5.1.1 en dat zal alleen maar opgelost tot 6,0, als dat is wat je bedoelt. maar de normale Google-services moet niet verbruiken zo veel batterij.


Ik stond op het punt om te zeggen, meer een probleem van Android verison en niet op het apparaat zelf, lijkt het niet te komen helemaal op, want voor mij is het nog nooit zo geweest en het is niet op die manier.

we wachten op Android 6.0 :-)

Regards


Hallo,

eerst bedankt voor uw antwoorden.

Ik keek nog eens alleen op de statistieken van de batterij van de Galaxy S6, eerste, wordt gezegd dat Google-services met 18%.
@ Chris M bedankt voor de tip, de gegevens die ik nog niet eerder gewist, ik zal hetzelfde keer te proberen. 1% met u, met
geactiveerd Sync, ik ben zo jaloers ... glad :-)


Dat klinkt sterk na een volledige back-up van het personeel en app-gegevens + Sync loop van alle Google Apps-services, zoals e-mail, G +, G-Now, Hangouts ...

En zelfs als de synchronisatie-off wordt getoond in de instellingen, wordt een (gedeeltelijke) Sync altijd uitgevoerd wanneer u een app van Google te openen en er is een sync als de e-mails noemt. Een synchronisatie wordt gestart als de galerie wordt genoemd (door Samsung) - of sPlaner.

En er zijn tientallen andere apps die toegang hebben tot de Google kader Afspelen om de verschillende diensten! En al deze apps kan de juiste acties te starten. Ook mag widgets voor en met "social Media"Functies onthouden / hold - die ook functies van Google en daarmee de gespecificeerde Sync functies bellen!


Hallo Joe F.

oha dat ingewikkelder dan we dachten klinkt, wat precies zou u mij adviseren? Dus ik gebruik geen e-mails op uw telefoon, maar de S-planners al. Social media widgets of apps die ik heb geïnstalleerd. Maar het klinkt logisch dat elke app die alle Google-services zorgt ervoor dat ook al met een handicap. Misschien ben ik achter welke app verantwoordelijk is. Bedankt in ieder geval voor uw antwoord.


Ik heb onlangs hetzelfde probleem hoewel in een XPERIA Z2. Voor mij is de Google-diensten zijn altijd hoog op de lijst, zelfs vandaag de dag "alleen" tweede met 19% en gegevensverbruik ze bovenaan snijden ook zuiver. Ik vroeg me af of ik door de achtergrond gegevens voor de maand moeten wenden, want ik voel me niet zo goed op de hoogte was ik niet zeker als je gewoon kan doen zonder afbreuk te doen functioneren. Het zou leuk zijn als je me daar te helpen of kan mij een tip keer, dank je.


[[Cite hape75]]
Ik keek nog eens alleen op de statistieken van de batterij van de Galaxy S6, eerste, wordt gezegd dat Google-services met 18%.
@ Chris M bedankt voor de tip, de gegevens die ik nog niet eerder gewist, ik zal hetzelfde keer te proberen. 1% met u, met
geactiveerd Sync, ik ben zo jaloers glad ... :-)

Dus vandaag ben ik op 3% voor Google-services. Ik kan niet zeggen wat bij de toegang tot de diensten die u helaas. Wanneer niemand anders kan helpen, maar het testen. Dit is natuurlijk duur omdat je je mobiele telefoon in te stellen wijst naar fabrieksinstellingen. controleer dan de diensten, hoeveel batterij je nodig hebt. Draai vervolgens apps geleidelijk te installeren en opnieuw te testen. Ik weet niet hoe meer hies de app een dienst aanvragen is weergegeven, maar hier werd zelfs gezien keer per dienst is geroepen en niet door wie. En of op zijn beurt wortel van de problemen was hier, kan ik niet zeggen.

Ikzelf heb geen rommel installeren en alleen de nötigse op de smartphone. Als ik mal ne app die ik gebruik zeldzaamste nodig hebt, kan ik weer na de installatie, niet zo lang duren. Dus ik ga het beste met mijn batterij en S6 is het bijhouden zonder problemen 30 uur per los.


Ik heb nu verwijderd een paar apps en maakte de cache van de diensten. Battery moest hoe dan ook in rekening worden gebracht, laten we eens kijken hoe die zich gedraagt ​​nu. Je hebt gelijk, ik heb meestal om de fabrieksinstellingen te herstellen en vervolgens geleidelijk de apps geïnstalleerd om te kijken welke app is verantwoordelijk voor de toegenomen consumptie. Het punt is, ik heb de S6 tot een paar dagen, en daarvoor S5. Ik heb dezelfde apps geïnstalleerd bij S6 zoals ik had ook de S5 alleen deed zich niet voor dit hoge verbruik waarden van de Google-services in S5. Er is slechts één app op S6 dat ik meer dan de S5 en dit is de app: "Galaxy Button Light" door middel van deze app, kan ik knoppen softkey weer op "continu licht" aanpassen hoe het ging van huis in S5. Anders worden alle apps gelijk geschapen. En, het komt mij meteen dat ik gebruik jetz Google Drive, voordat ik Dropbox gebruikt. Misschien is dit de vervuiler?

edit van Mod Andy N: Onnodige volledige citaat van


Zou mooi zijn als je kon vertellen nadat u de tests omhoog :-).


Ja, ik zal proberen een beetje rond en vervolgens verslag tijden.

edit van Mod Andy N: Onnodige volledige citaat van


Het echte probleem met al deze incidenten is dat eigenlijk met behulp van de Google-framework "Google Play services" verwant. In deze app "uiteinden" in aanvulling op de authenticatie (alles wat te maken heeft met de rekeningen administraties in Android!), de locatie (alles wat te maken heeft met de locatie!) en de "mooi" Part met reclame (Smug) omvatten dergelijke zaken als "draagbaar" en "geschiktheid"! Daarnaast zijn er natuurlijk tientallen andere dingen die dit kader ondersteunen - zoals backup, InApp aankoop (en tap-and-pay-functie), diverse media functies en onderdelen van de verschillende Google Apps.
Dus de zoektocht naar de oorzaak van de consumptie van de batterij is dan (en het gebruik van netwerkverbindingen) zeer problematisch - het wordt grappig als zo "third-party software" dan functies die je krijgt van Google Apps weet uit te voeren. (Sommige zullen de geïnstalleerde Google Apps "omgeleid en dan dus deze apps verschijnen als een consument, maar nooit direct genoemd)


Joe, realiseer ik me al dat is een zeer lastige situatie die niet gemakkelijk kan worden hersteld, die. Ik begrijp dat dit juist, dat third-party software is in staat om deze Google-diensten te controleren? Zo ja, is er een manier om te beschermen tegen het?


Hallo Hape75
korte OT

Je hoeft niet altijd een volledige offerte als je direct na het beantwoorden van iets.
Aan de telefoon kunt u altijd ga naar een wolf.

many thanks


Hallo hape75!

Ik heb de vraag van Mia keer aangepast, echt hoeft niet. ;) Dank je wel.


Ok, sorry.


Joe F.

Het echte probleem met al deze incidenten is dat eigenlijk met behulp van de Google-framework "Google Play services" gerelateerde .....

Nou maar een dergelijke hoge consumptie als hem kun je echt begrijpen toen al. De Google-services zijn allemaal aan elkaar gekoppeld, zodat dat klopt, maar voor mij hoeft dit nog steeds binnen 3%. Hoogstwaarschijnlijk 1%. Want dan kun je al controleren wat hier zo vaak toegang tot het spel of normale diensten.


Joe F.
Want dan kun je al controleren wat hier zo vaak toegang tot het spel of normale diensten.

Joe, er is een app die geeft me verbruiken die veel batterij-diensten? En vertel me, je Exploit / haar eigenlijk de S6 app optimaliseren of heb je een handicap? Of brengt het wat de S6 gemakkelijk keer resetten?