Samsung Galaxy Note 4 nodigt niet meer, ondanks een volle batterij. [Boots niet]

Hello!

Mijn Grade 4 ik kan gebruiken nichz meer voor een week. Het begon met het feit dat ik wilde, omdat de batterij leeg was, op te laden, maar het werkte niet! Een nieuwe batterij (origineel Samsung) Ik heb al gekocht. Het was nog niet. Hebben gesuggereerd is het aan het opladen aansluitpunt op de telefoon, dus kocht ik een batterij laadstation, ook origineel van Samsung. niet te gaan met het! Dus batterij vol was (LED van het laadstation was groen).
Mijn oplaadkabel werkt met andere apparaten. In andere laadkabels het niet goed te werken.

Postscriptum Toen ik weer op mijn telefoon, het trilt en het komt de Samsung Galaxy Note 4 logo, dan dooft.

Hoop dat iemand mij kan helpen hier.


Hallo Philipp,

welkom op AndroidPit! :)

Ik heb uw draad keer verplaatst in de juiste omgeving.


Clear Cache en Dalvik Cache en als het dan nog niet te gaan met Odin re-flitser van de Rom.

mfg


Hallo, je zou kunnen dat in detail beschrijven? Want ik heb het volgende probleem. Vanaf vandaag, zal mijn batterij niet meer redelijk zijn, dat wil zeggen:
Wanneer ingeschakeld, helemaal niet, als hij is uitgeschakeld, laadt zeer langzaam trilt elke 13 seconden en de lading knippert kort op het. Hebben veel andere forums keek door, komen met de code x # 0808 # in de specifieke records in te stellen en kan ook wijzen twee select. Ik druk dan ok toont me "gered" en dus moet het goed zijn. maar werkte niet! Ingevoerde code weer en ziedaar, opnieuw instelling 1 "MTP" meerdere malen geprobeerd zonder succes. Hoe kan ik precies uit te proberen je voorgestelde oplossing? Ik heb ook nog een update over de lijn waarin er iets van het oplossen van problemen van de batterij. Helaas, ik kan dit niet uitvoeren.