Samsung Galaxy S5 – Android 5.0 Facebook start niet

Hey guys,

Sindsdien heb ik 3 dagen, de Poolse versie van Android 5.0 naar mijn Samsung Galaxy S5. Ik heb deze gespeeld met Odin naar de telefoon. Onmiddellijk na de eerste boot met 5,0, merkte ik dat de Facebook-app niet werkt en altijd de boodschap dat Facebook is gestopt te krijgen.
Ik ben dan ook een geïsoleerd incident of heeft u dit probleem?

Zo niet, dan heb je een idee hoe ik de hele zaak kan oplossen? Ik overgestapt naar Android onlangs en weet niet de hele truc. Heb al verschillende APK-bestanden geladen me uit het net, maar met alle problemen. Zelfs onder degenen die specifiek zijn uitgebracht voor Android 5.0.

Ik zou dankbaar zijn voor alle nuttige reacties te kunnen plaatsen.

groeten


Heeft u al cache en app-gegevens worden gewist?


Hallo Kai!

Welkom hier in het Forum.

Merk op dat de discussies die meestal worden verwijderd in overeenstemming met geen zinvolle titel met ons de regels. Ik verzoek u daarom om uw onderwerp titel te maken op uw volgende bezoek, doch uiterlijk binnen de komende 24 uur iets zinvols (dus, net onder je eerste post op "uitgeven" klik, dan kun je weer boven de titel aan te passen)

dank u wel :)


Hebben de app al verwijderd, verwijderde de app gegevens en cache. Hebben al uit de file manager enige overgebleven mappen verwijderd had te maken met Facebook.

Zal aarzelen om de fabrieksinstellingen te herstellen in de instellingen te doen, alleen te vinden dat het dan misschien niet te gaan.


En nu hebben we zojuist begrepen dat er zo al een thread over dit onderwerp, daar ga je dan kunt u verder:
http://www.androidpit.de/forum/629770/samsung-galaxy-s5-facebook-unter-android-5-0-lollipop