Samsung Galaxy S6 Edge – S6 rand extern geheugen uitbreiding te gebruiken?

Als ik het goed lees, is er in de S6 en S6 rand geen intern geheugen expansie. Als alternatief kunt u een extern geheugen aansluiten hebben (bijvoorbeeld de 32 GB aan Hama) op USB_Anschlusss (als je moet beheren zo veel foto's).
Mijn vraag: Is het mogelijk om de bestaande foto's van de inter nernen geheugen te verplaatsen naar de extern aangesloten storage? Is er een mogelijkheid?

Franz-J.


Ik ben bekend met deze USB Hoewel niet redden, denk maar dat gedraagt ​​zich zoals een externe SD-kaart. Wat betekent dat u kunt de foto's verplaatsen van de file manager door de interne SD extern geheugen, natuurlijk. Indien de door Samsung die niet zouden moeten ondersteunen, om welke reden dan ook, natuurlijk heb je de mogelijkheid om een ​​ander uit de PlayStore down loaden.

Regards


Ja Niklas als een externe SD-kaart. Ik heb echter niet een manier om bestanden in S6 verplaatsen met een manager gezien. Moet ik nog steeds opnieuw weer te geven me meer in detail in het weekend.
Als ik niet een weg te vinden, weet je een fatsoenlijke file manager in het spel doelen?

MfG Franz-J.


Dus ik dan altijd graag het werkte op mijn Nexus-apparaten met de File Explorer. maar kan me niet voorstellen dat niet de Samsung me mitliefert eigenlijk. Wanneer het geheugen er in zit en je vervolgens op de File Manager van Samsung dus ga "mijn documenten", Je hebt het overzicht, waar onder andere actuele bestanden zijn te vinden op en koers kreeg "Categorieën", Een ander deel onder de naam Lokale opslag, is er dan geen andere voor het externe geheugen te vinden?

Regards


Door het aansluiten van een geheugen via OTG zelfs opent automatisch de My Documents app. maar ik gebruik de ES File Explorer en kan ook ten zeerste het.


Jup Es File Explorer is echt goed. Ik heb het ook, maar niet de nieuwste versie, maar ne heel oud. Vind de beter.


Zoals ik al zei goed ik heb dit altijd gebruikt, nou ik vond de file manager CyanogenMod, die u ook PlayStore kan de bron, of via de CyanogenMod app uit de winkel.

Regards


Dus door het OTG moet geen probleem zijn.

Bestandsbeheer cyanogeen Ik kan echt zeggen dat is goed, maar kreeg hij verwijderd omdat het heeft veroorzaakt nogal wat de laatste tijd wakelocks met mij.

ES File Explorer is, maar, naar mijn mening, de beste file manager in de winkel. Dus het zou moeten gaan zonder problemen.


Ik installeerde enkel de ES Explorer. Hebben om rond in eerst te kijken wat, waar dergelijke.

Bedankt voor alle hints en tips. (*)

Franz-J.

supplement
Intussen is de ES Explorer is mij bekend voor. Het komt allemaal als gesünscht. Alleen moest ik eerst de ervaring dat een bewegende foto's naar een aangesloten USB flash drive werkt alleen als je de thumbnails verminderd te maken. Alleen dan zal het menu HOm Move te openen. Hoe dan ook, als alles in orde is man wit. :)


Op mijn Moto G derde generatie doe ik het met Total Commander en de USB-plug-in app. Toen rende de USB OTG-kabel en er plug in USB-stick of harde schijf.

Doet het erg goed

groet Jürgen


Hi!
Hoewel ik heb geen Samsung, maar een Z1, maar ik kan geen problemen met het aansluiten van een USB-stick aan op de USB-ingang van de telefoon (wanneer de USB stick 3.0 met een adapter kabel die kunnen worden gekocht bij elektronicawinkels). Na een korte leestijd van de USB-stick me wordt dan automatisch weergegeven en ik kan op je stok te gaan met een file manager, bestanden. Ik vind dit erg handig wanneer zelfs een collega zou graag een aantal bestanden op zijn computer.
Ik denk dat dat ook werkt met Samsung.


Dus met mijn s6 rand dit werkt zonder problemen. Met deze kabels die in januari zei de Steek de USB-stick op de telefoon en je kunt verplaatsen over het huis file manager bestanden van de telefoon naar de USB-stick en vice versa. Gaat zonder problemen. Mijn s6 rand detecteert de USB-stick en onmiddellijk.