Samsung Galaxy S6 – System Update hangt en niet wordt voltooid

Ik heb het volgende probleem.
Me een systeemupdate voor het laatst getoond op mijn Samsung Galaxy S6, waar ik "installeert nacht" hebt geselecteerd. Toen ik vervolgens kreeg vandaag was mobiel op 27%. Dan gereboot Hij huurde het systeem update opnieuw tot 27% en opnieuw opgestart. maar ik heb al hernieuwd mijn telefoon met de belangrijkste combo's die niets gebracht. Een harde reset is niet mogelijk, omdat mijn telefoon niet uit te gaan. Het is eigenlijk de hele tijd in een continue lus waar het zelf, het systeem te updaten tot 27% belastingen opnieuw gestart en vervolgens herstart opnieuw. Ook heb ik de batterij leeg, maar waar ik ook geen harde reset of iets dergelijks kan uitvoeren. Toen ik had verbonden de laadkabel begon hetzelfde spel vanaf het begin.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen snel.


Als uw mobiele telefoon smart switch of Odin herkend?


Sorry als ik vragen zo stom, maar ik zie het?


Hallo Nikita!
Welkom hier in het Forum. :)
Ik heb uw draad titel keer gewijzigd.
Zorg ervoor de volgende thread om een ​​meer beschrijvende titel.
dank u wel :)


Je moet ofwel "Smart Switch" Samsung of "Odin" Gebruik (Tool Neuaufspielen Firmwares voor smartphones).

Na het openen van boven gewoon aansluiten en kijken of er iets doet aan de telefoon met de pc een van de.


Want wat te installeren? Aan de telefoon kan ik geen ja toegang. Ik installeerde de Google Play op de PC in de poorten.
en wat nu?


Ik heb net geïnstalleerd Smart Switch voor de PC. Nu ben ik te horen dat ik mijn apparaat aan te sluiten om te beginnen. Wobie maar er gebeurt niets. Wat nu? (Mijn telefoon we niet door de PC alleen herkend.)

Ik heb ook een ander apparaat genomen en het begon te verbinden. Dus SmartSwitch niet herkent mijn Samsung Galaxy S6


Hallo,
Smart Switch de mobiele telefoon heeft om normaal te starten of zijn in de download-modus voor Odin in download-modus.


Ik heb nu gedaan met Smart Switch. SmartSwitch vertelt me ​​nu dat het apparaat niet wordt ondersteund en ik functioneren in een software fout: moet ramp recovery software te gebruiken. Waar kan ik deze functie te vinden?


proberen met behulp van Kies3, kan de functie te vinden in slimme schakelaar of grind


Hartelijk dank aan iedereen die me geholpen hebben of proberen te helpen. Ik heb nu links geïnstalleerd door SmartSwitch mijn telefoon door een functie van de software. Door mijn cloud Ik kon alle data etc in het einde te houden. Ik zal de volgende keer hulp zoeken of andere mensen te helpen. Ik zal je overal volgen !!!


Hallo, hallo lieverds Nikita,

Ik heb precies hetzelfde probleem als jij. Het nieuwe systeem-update van Samsung geïnstalleerd en draait nu alles. Zwart scherm, geeft u de applicaties worden geïnstalleerd en de telefoon reist altijd alleen uit omlaag en omhoog. komt maar ik ben gewoon zijn ook van toepassing SmartSwitch, zoals je gedaan hebt voor mij geen verbinding en nu heb ik de informatie had al "ramp Recovery"Maar ik heb het verbonden met mijn Mac en daarin hier niet beschreven bij Smart Switch "meer" zie knop, zodat ik daar zat een lange tijd en dit kan draaien. Kunt u mij helpen? Ik wanhoop hier. : /


Uw telefoon moet voor zover ik weet in de download-modus zijn. Om daar te komen moet je:
1. Schakel uw mobiele telefoon volledig.
2. [Power + Home + volumeafname]. Houden totdat er een waarschuwing weergegeven.
3.Um annuleren van je moest toen " volumeafname" pers.
moet 4. Om te bevestigen "Volume verhogen" pers.

Ik denk dat je moet de "meer" Knop verschijnen.


Allereerst dank. Dus het masker of de "download-modus" Ik terug ben. Ik heb dit voor mijn mobiele telefoon met Smart Switch aan te sluiten? Dus moet ik gewoon laat de hele alleen in deze omgeving en de mode dan maar met de "volume omlaag" toets annuleren? Ik probeerde het gewoon een keer met een Windows-computer, en zoals je kunt zien dat "meer" Knop in het programma SmartSwitch. Maar ik kan nog steeds niet de het programma herkent mijn S7 of de mobiele telefoon blijft, zodat er voldoende tijd overblijft dat het programma alleen maar herkennen en beide kunnen verbinden. Of moet ik heb genoemd "download-modus" bevestigen en wat dat betekent in het einde voor mijn telefoon? Zoals vast dat de "Custom OS" de ene dan bevestigd kan ernstige problemen veroorzaken, enz.? Of is het bevestigd download-modus op zich een harde reset maar slechts een "truc" om de telefoon op te houden? De Windows-pc heeft ze weer verteld dat ik kan een "ramp Recovery" te maken, maar mijn telefoon is er niet bij, dus ik kan ook niet doen.


Ten eerste, sorry ik denk dat je me verkeerd begrepen. Je moet de modus al geactiveerd downloaden (met "volume omhoog", Het enige dat dan is dat op het scherm is gebeurd zal laten zien: Downloading ... niet uit te schakelen doelwit.
Alleen dan ben je hem modus downloaden. dan denk ik dat het moet uw apparaat te herkennen. De Download Mode is geen hardware reset of etc.


Axis ok, dacht ik zo. Maar je weet ook wat voor quasi gebeurt in deze modus? Zal ik in staat om mijn recht op garantie te verliezen of moet ik de download-modus voor slechts een paar seconden voor de verbinding met de pc en kan weer verlaat de actieve download-modus door Ik denk dat de toetscombinatie [Power + Home + volumedaling] ingedrukt om start een regelmatige herstart?


Hallo,
Garanderen je niet verliest, Smart Switch is een officiële Zelles programma van Samsung


De download-modus is nodig voor Smart Switch kan een ramp recovery op het apparaat uit te voeren en de overdracht van de firmware naar het apparaat.
Alle gegevens zullen verloren gaan!
Maar het lijkt alsof je naar je telefoon anders krijg niet terugkeren naar de hal.


De Download-modus moet tijdens de installatie van de software worden gehandhaafd.


Hallo mensen,

eerst dank u voor uw bericht! Wat is dan het verschil tussen een "ramp Recovery" Smartswitch en "harde reset"toen ik "hoe dan ook" mijn gegevens kwijt? Of is het in principe hetzelfde? Had dacht dat mijn data te kunnen besparen door SmartSwitch. : /