Samsung Galaxy Note 4 – factory reset werkt niet

hello,

in de hoop dat deze keer ik hulp krijgen, schrijf ik voor een lange tijd weer ... helaas heb ik een aantal draden die nooit werden beantwoord, maar we moeten helaas niet opnieuw vragen al geruime tijd.

helaas mijn toelichting 4 klachten meer en meer. sinds een week voortdurend mobiele telefoon is 17% batterij en schokkerig zonder end of gewoon niet kan worden ontgrendeld. iets is altijd :-( en reboots momenteel niet helpen.

het heeft 5.0.1 en is niet geworteld. vandaag heb ik kon niet naar mijn camera en plotseling de groene figuur was op het scherm en het was wat er op englich Ik wil iets doen in geen geval. linksboven waren meerdere kleine lijnen met kleine lettertype en pay. van angst, dat is mijn mobiele telefoon schroot, ik ben snel in een mobiele belasting. ze zeiden dat het normaal en goed en moet nu en dan zo te zijn. ze leek niet te veel idee te hebben, want ze keek naar de terug en vroeg of de accu permanent zou worden geïnstalleerd. ze zou inderdaad zien en leren kennen als een professionele vrouw eigenlijk. materie. batterij uit en weer in en het nog steeds schokkerig. zei ze, dat is indicator verkleurd en het zou hebben in aanraking komen met water. Maar dat is niet waar zeker !!! Dus ik moet het niet meer verzenden want dan ze altijd weigeren te garanderen. Ze zeiden ook dat mijn besturingssysteem zou worden overbelast. maar ook onlangs geleegd alle tussen herinnering en alles. zijn dus weer 15 GB gratis geworden. want het kan niet echt zijn.
nu ik dacht dat ik een reset doen en dan krijg ik android 6, in de hoop dat mijn mobiele telefoon dan vlot te trekken me.

Dus sd-kaart uit, fabrieksinstellingen geactiveerd. telefoon is zwart, lichte belasting en is niet, het zwart blijft. een half uur of langer. kan ook niet draaien. wat heb ik verkeerd ??? zo heeft een proces dat niet alleen een paar seconden of minuten? ergens na tig keer de batterij naar buiten en in, het ging toen. is alles wat er nog en niets verdwenen.

moet ik nu de voorkeur aan het te laten als dat of wat je mij adviseren ??? dank voor uw problemen in de aanloop ooit.


Hallo sterretje!

Samsung en waterschade geschiedenis, geeft me alleen maar schudden hun hoofd ...

Kijk af en toe in deze thread, misschien helpt het u op. In de tweede paal beschreven u een volledige vegen:
https://www.androidpit.de/forum/626387/how-to-einteilige-stock-rom-via-odin-flashen-mit-anschliessenden-full-wipe


Dank claus, maar aangezien ik dit nog nooit gedaan, vertrouw ik niet liep me daar. kan ik schroot mijn telefoon het? is gemakkelijk voor een Leien? dit is niet hetzelfde als een wortel recht? Sorry dat ik zo stom om te vragen.


Voor vocht indicator: De telefoon mag niet worden ondergedompeld, zodat de bochten. de waterdamp in de badkamer, zwembad, keuken of zelfs bij regenachtig weer is het misschien al voldoende zijn. Sterker nog, wanneer het vaak in een vochtige omgeving.

Deze reset duurt slechts een paar seconden eigenlijk. De langste deel is de reboot.

In de winkel hadden ze ooit bedoeld om een ​​andere batterij te plaatsen. Als het apparaat is 17% daarvan is een indicatie dat de batterij heeft.

Als een andere batterij niet helpt, zou ik defect tik na uw beschrijving.

Besturingssysteem overbelast afval. Dan zou het nog op te starten, maar een vertraagde reactie op inputs. Je zou het bericht "xy is afgelopen" waarschijnlijk vaker zien.

maar investeren het geld in een nieuwe batterij. Zelfs als hij niet helpt, zijn de kosten voor nog een draagbaar.


Dus omdat eerder na de poging tot factory reset kwam plotseling twee apps de berichten "werd gestopt", was niet eerder. deze vertragingen Ik heb zeer gisteren.


want het is nog steeds de later geïnstalleerde apps?
Wanneer de factory reset moet werken, dient te worden in de staat als na de aankoop. Alleen een eventueel later geïnstalleerd Android-versie wordt behouden.


ja, het is nog steeds helemaal er allemaal. er was absoluut niets reset :?


Probeer het dan opnieuw. Maar ervoor zorgen dat de batterij vol is en, indien mogelijk, dan verhuurd aan de lader hangen resetten.


oke zodra ik heb het op. pas weer grad wordt niet opgeladen wanneer het licht niet wordt verlicht en ik denk niet bekomm aan :'( Het was op 20% en toen ging het weer niet te ontgrendelen en nu is het weer dood.

Gebeurtenissen na balansdatum: nu de batterij uit en in, nu Samsung Galaxy Note 4 is eeuwig daar, maar het gaat niet verder en dat blijkt nog steeds niet aan te geven dat het laadt.

addendum 2: nu het werkt. Ik probeer op.

dank u !!!


Gaan kopen een nieuwe batterij. Amazon krijg je origineel voor 15 euro. Oogjes over wie de aanbieder.


net terug van "anker" besteld, komt morgenavond. Ik zou moeten worden aan de veilige kant.

reset was nu (Cool) zal nu update naar Android 6 en hopen dat alles funzt in te combineren met de nieuwe batterij !!!


Fingers crossed!


nadat het laatste nacht op de kracht hing, maakte de restauratie en actualiseren, ging ik naar bed vol optimisme, omdat het te lang duurde. nu vroeg opgestaan, het laden lamp licht groen-vol, maar de groene Männlein terug was. Nu ik weet niet of alles goed is gegaan tot het einde, omdat ik nu de telefoon ondanks batterij uit, opnieuw niet anbekomme : O voor dat ik kan nu maar geven een beeld. de reboot eigenlijk een onschuldig?

image


Je bent in de download-modus, is er meestal met een stok Odin Rome flitste (of een aangepaste Recovery).

Holding keer lange druk op de knop.


mh. en hoe komt het uit alleen daar? had batterij genomen. Helaas, ik was te snel. Ik kan dit proces handmatig maken en zinvol? zijn nu goed van pas eh eerste thuis gelaten en kan blijven proberen tot 's avonds vandaag.


Waarom het apparaat direct in de DL-modus springt, kan ik u niet vertellen, maar in de gekoppelde draad van mij boven vindt u de drie toetsencombinatie om op te starten in de DL-modus in detail beschreven.


moet ik deze rom voorraad knipperen? of genoeg van deze full wegvagen?


Ja, je kunt het alleen met de reset te proberen en zien of er iets is verbeterd.
De nieuwe flitser kunt u nog dit doen als dat nodig is.


Ja, ik hou Micha zien. Maar als je te knipperen een nieuwe voorraad Rome, vervolgens, na noodzakelijk overeen met een volledig afvegen make (maar dit is ondertussen nog steeds in de toekomst). ;)


nieuwe batterij gebruikte telefoon ging en uitgenodigd. dan is het opnieuw opgestart en kort daarna ging het weer uit. niet meer laadt het weer, niet van plan om te draaien en is dood.

out alleen de volledige wipe geprobeerd. vol up + voeding + thuis altijd gehouden, zoals beschreven in de schroefdraad van Klaus en er gebeurt niets.

dus ik denk dat het dan met mijn briefje toch?