Samsung Galaxy S7 Edge zal niet meer opstarten

Hallo,

Bijna een jaar lang heb ik mijn Galaxy S7 Edge. De laatste tijd heb ik het probleem dat mijn telefoon hangt en dan wat tijd en altijd automatisch aan en uit. Juist nu is het zo weer doen, maar zal deze keer niet starten. De kennisgeving licht is blauw en de twee touch-toetsen lichten tevens, maar gebeurt er als je iets te geven.
Heb alle snelkoppelingen geprobeerd om het vergelijkbaar in een veilige modus te maken om te beginnen, maar er gebeurt niets.
Misschien heeft iemand hetzelfde probleem en kan mij helpen?
Bij voorbaat dank!


Hallo aan allerst ik zou hebben om uw telefoon is het echt over weten, zodat het begint en vertoont geen Startbildschrim of is het helemaal niet te doen? :?


De melding continu LED wisselt tussen een aansteker en een donkerder blauw en verlicht de tiptoetsen. Dus ik ga ervan uit dat het probeert op te starten, maar het is niet te creëren. Het display is gemaakt


Heb je ooit geprobeerd een nieuwe firmware op flitste?


Hebben het aangesloten op de PC, maar omdat het wordt niet herkend ...


te drukken Okay try dan keer de onderste Lautstärkereglar, met de power knop als het niet, moet u op de volumeregeling en de home-knop de aan-uitknop. Er kan het zijn dat je nodig hebt om een ​​zachte of harde reset te maken.
Ik pak je twee links naar pure, of alleen laten we eens kijken.
Als je de kans hebt, moet u een back-up van alle belangrijke dingen, SD-kaart (indien beschikbaar) en verwijder de sim.
[Hier zijn twee mogelijkheden] [1]
Als u dit alles is te onveilig om je moet je telefoon naar een Telekom winkel of de fabrikant.

groeten
Vicky

(Cool)


Ik stuur je de link, ik Abee kan het gewoon niet verzenden van de ... :((


Deze sneltoetsen Ik heb alles geprobeerd, helaas alles werkt niet ...


Absoluut nul reactie? Stuur het een


Ja, absoluut geen reactie


keer om de batterij testen laten volledig inactief is en dan proberen tijden wanneer uw batterij heeft de snelkoppelingen op slechts een paar procent. Ik worstel alleen met een soortgelijk probleem en er heeft (minstens) dat. Waiting zelfs gewoon terug naar die leegt de accu.


Toen ik voer het leeg is, dan starten en anschalte, opnieuw gaat. En ik heb nu ontdekt dat altijd de hierboven genoemde probleem treedt op bij 43% van de batterij.
Als iemand klinkt bekend, ik wil tegen verdere advies over te nemen.