S7 Edge | OEM unlock en factory reset

Hallo gemeenschap,
Ik al snel voor mijn Samsung Galaxy S7 rand te verkopen, maar ik heb de wortels en ik heb gehoord van zodra je de "OEM unlock" verwijderde de telefoon gaat in een bootloop.
Alleen mijn vraag is nu wanneer ik de fabrieksinstellingen in de vraag of het de reset "OEM unlock" blijft actief, of dit dan uitgeschakeld en de telefoon gaat in een bootloop.

Gelieve te antwoorden

groeten
roodborstje


Flashe gewoon een originele firmware op en is goed.

Btw: als je op een geworteld S7 (rand) OEM ontgrendelen uitgeschakeld, zal de telefoon verloopt bij de volgende reboot in een FRP-Lock, d. H. Het maakt niet opstarten, en dit kan alleen worden opgelost door Neuflashen de firmware. Dit is een probleem dat ik had te kampen ... : D

Edit: Om uw vraag te beantwoorden: na een factory reset je had met de OEM problemen meer te ontgrendelen, sindsdien worden geëlimineerd, root-toegang.


Maar Knox's getriggered. vondaher dus het zou maar nog steeds vallen in een bootloop?, na een factory reset


de Knoxcounter heeft niets te maken met de bootloop, kan hij niet worden ook gereset.


Dus toen ik de telefoon opnieuw Ik kom niet in de bootloop?


Fritz F.

Flashe gewoon een originele firmware op en is goed.

Edit: Om uw vraag te beantwoorden: na een factory reset je had met de OEM problemen meer te ontgrendelen, sindsdien worden geëlimineerd, root-toegang.

factory reset verwijdert mijn weten geen wortel, maar ik ben niet zeker als de OEM-unlock, zodat Fritz schrijft flash Stockrom


Nou, ik wil doen aan de telefoon niets kapot .. dus ik zou graag bevestiging. dat de telefoon gaat niet naar bootloop toen ik deze opnieuw instellen


2 keer al zei, de veilige optie is om een ​​Stockrom knipperen,
of lees het geworteld is, moet u bij de verkoop wijzen.


Als je zeker weet dat het downloaden van een officiële Samsung firmware te kunnen flashen kan bijna fout gaan. Niets kan met bootloop gebeuren etc. De rest Jens is al genoemd.


Well. Ik heb eigenlijk het de aangepaste ROM. maar alleen root .. de .. nu niet meer werkt, zelfs over SuperSU Dus daarom. toen ik de telefoon terug, is het niet in een bootloop gaan?


Het heeft ook niemand beweert dat je had een aangepaste ROM op. Nogmaals, wanneer knipperende kan vrijwel niets mis, dan is uw S7 rand terug in hun oorspronkelijke staat (als u flashst het Stock ROM). De Knox teller is altijd beschikbaar om 0x1, kan het niet meer worden gewist.


Robin G.

[...], maar alleen root .. de .. nu niet meer werkt, zelfs over SuperSU Dus daarom. toen ik de telefoon terug, is het niet in een bootloop gaan?

In het sterrenbeeld is een bootloop ontstaan ​​omdat het systeem wordt geactiveerd Aangepast. Je komt niet knipperen omheen.


Gewoon een OEM flash brengt niets. Hebben de eerste a7 Britse versie, een voorraad Rome, flitste. Wanneer eindelijk klaar stond a7 in Duitsland om te downloaden, een voorraad Rome, alles van SamMobile, ik flitste hen. Nu is mijn Samsung gezondheid niet meer werkt, elke keer als ik de app wilt openen, is er dat mijn toestel is geworteld. Samsung hebben Moet gluurde door imei en mijn apparaat is nu geregistreerd als geworteld, geen garantie, hoewel ik in beide gevallen een voorraad Rome hebt geïnstalleerd. Ik kreeg zelfs als een tip als ik opnieuw te hebben op een gegeven moment een nieuw apparaat dat ik heb geduld totdat Duitsland komen de updates en dan niet knipperen, maar over de updates in de instellingen van het apparaat.