S4 is niet in de download noch recovery mode

Moin mensen, ik hoop dat dit zal me helpen:
Ik moet gelden voor de komende jaren opgeslagen mobiele telefoons mijn dochter. Ik had eerder een GT-I9000 waarop ik kreeg 11 (Kitkat 4.4.4) na vele pogingen CyanogenMod geïnstalleerd. Ik stel mezelf nu voor een paar dagen rond met het aan de S4 GT-I9505 ofwel Lollipop of op zijn minst Kitkat installeren. Reden: Ik hou niet van Google.
Helaas kan ik niet beginnen met de download-modus van de telefoon. Ondanks de toetsencombinatie begint altijd normaal.
Min of meer bij toeval zag ik dat wanneer ik op mijn telefoon (die ik eigenlijk nooit doen) wordt slechts kort een foutmelding linker bovenhoek van het scherm, dat is erg klein, maar, en ik heb de volgende met veel inspanning en een aantal experimenten in staat te ontcijferen:
In rood: kernel wordt niet se ......... .. handhaving (het vierde woord is volkomen onleesbaar)
In geel: Stel garantie bits kernel
Alleen als ik begin met een mal vasthouden van de telefoon, krijg ik tot stand te downloaden.
Het is een feit dat mijn dochter waarschijnlijk is het spelen met de CyanogenMod installer een nieuwe versie, maar heeft mij iets verteld over het. Kan de bovengenoemde fout waarschijnlijk in verband worden gebracht met het? Ook is de recovery mode is niet mogelijk.
En hier ten slotte de telefoon gegevens (No branding):
Modelnummer GT-I9505
Android-versie 4.4.2
Baseband versie I9505XXUGNG8
Kernelversie 3.4.0-CyanogenMod g2ab6e0f
CyanogenMod versie 11.0 InstallerXNPQ090
Build datum cm_jfltexx-gebruiker debug 4.4.2 KOT49H

Ik zeg, ooit dank u voor uw inspanningen, Wolfgang


Hallo Wolfgang Goebel,

welkom hier in het Forum (*)

Ik heb uw draad keer verplaatst in de juiste omgeving.

Het is het beste als je begint vanaf nul en door Odin flashst de StockRom.


Dus als je met de mal kit in de download-modus, zou ik alleen maar keer knipperen een Stoxkfirmware als u nu welke problemen of fouten hebben zowat dit te elimineren. Dan zou ik opnieuw beginnen en spelen een Customrom. Wat ik alleen niet begrijp, wil je kitkat of Lollipop, maar als een Google? Ik begrijp dat sommige niet zo en als je geen doen, zoals Google, waarom heb je een apparaat dat is gebaseerd op Android, die net is gekomen uit Google te gebruiken. Ik bedoel, duidelijk kunt u de Google Apps weglaten voor CM, maar ik heb helemaal idioot vinden er ook spelen doelen waren er niet, duidelijk kunt u gebruiken als alternatief launcher, is voor mij, maar helemaal dom en onpraktisch ...

Regards


Hi Ludy,

Zodra hartelijk dank voor uw antwoord.:)

Ook al ben ik een gezworen vijand van Google, dit programma om uit te vinden dat het origineel is Stockrom geprobeerd. Maar ik ben er niet zeker van wat er op de levering ongeveer 2 jaar geleden. Moet je misschien een tip?

Nogmaals bedankt en hebben een leuke avond .....

Wolfgang


Niklas Hallo,

Bedankt voor uw antwoord. Ik gebruik de telefoon van de manier waarop het moet eigenlijk zijn (voor mij): Als een telefoon, notebook, contacten, en meer recentelijk voor Whatsapp. Niets anders. Daarom is het nodig, ik wil niet dat Google. Genoeg voor mij al op de PC, gebruik er maar alleen startpagina en hopen dat er niets - zoals beloofd - door te geven aan Google.

Gezellige avond, Wolfgang


Wat was Rome in Auslieferungszusgand op het apparaat of, maakt niet uit, het belangrijkste is dat het een StockRom. Ik kijk keer net of ik heb iets voor je, op dit moment.

Hier want je hebt een Stockrom ;-)

http://www.android-hilfe.de/original-firmwares-fuer-samsung-galaxy-s4-i9505/684300-i9505-stock-rom-22-04-2015-i9505xxuhod7-5-0-1-dbt. html

Regards


@Niklas de site is perfect voor hem.
Ik was gewoon de manier waarop verkorte een beetje.
http://www.sammobile.com/firmwares/download/46570/I9505XXUHOD7_I9505OXAHOD7_DBT/
Na registratie kunt u deze downloaden en flitste met Odin.
Na dat, het opzetten van een Google-account.


Dank je wel, dat ik zou kunnen hebben komen zichzelf :-D


Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas houden me kleinkinderen, kinderen, vrouw en de hond van het krijgen om mezelf direct bezig te houden met uw suggesties. Zal niet komen vóór zondag laat in de middag om meld je dan aan, maar onmiddellijk.
Maar wat ik heb gemerkt in mijn experimenten: Once Odin heeft waarschijnlijk geannuleerd omdat het programmavenster was toen ik op de pc zitten. Helaas kan ik de Event Viewer Windoofs, maar niet dat het was de "schoonmaak" verwijderd. In een ander experiment, brak ik Odin na ongeveer 3 uur. Zelf omdat de toepassing hing (Task Manager toonde altijd 5964 K bij 0-% van de capaciteit). Zal tijd in de gebeurteniskijker zien, misschien zal ik er te vinden, zelfs een hint.
Wat is er nog irriteert me het (fout) melding op de telefoon. Als een oude EDVler indicatie in rood = fout, geel = waarschuwing betekenen.
Hoe dan ook, ik ga morgen kijken naar alles nog eens in alle rust en volg de suggesties.
U nogmaals bedankt en hebben een mooi weekend :-)
Wolfgang


Lees je vorige. Soms zijn er kleine dingen die je niet kunt negeren. ZB. Met beheerdersrechten Odin run, gebruik originele data kabel of welke Odin versie?
Veel succes.


Hi Rocky, zoals je zegt wat ik heb gebruikt Odin 3.10.6, maar hebben ook de 3:07 op de computer. Welke is goed of beter?


Na korte googlen gevonden 3.0.7.


Ik weet niet hoe ik het kan doen in de tijd, maar zou eventueel ook bereid me uitleggen ondersteund bij het knipperen.

Regards


Help Ik denk dat dergelijke. Meld je me als ik begin het. : D Wenn is past zeer goed, zo niet ....


Hi Niklas,
begonnen met telefoon zonder USB-foutopsporing, batterij vol is, uitgepakt Stockrom in ODIN directory 1x en krijg de volgende: I9505XXUHOD7_I9505OXAHOD7_I9505XXUHOD7_HOME.tar.md5.
Zet de telefoon nu en begin met JIG stok nieuw voor de download-modus. OK?


Ik ben nog steeds op de weg, maar het is belangrijk dat u eerder maak een volledig veeg in recovery mode en ga dan naar de download-modus. Dan is er het belangrijk dat u in Odin geeft het goede picks, of je een probleem hebt. Wat u moet klikken juist omdat ik je niet kan vertellen op de weg, maar er zijn aanwijzingen op het internet. Als je bang bent, moeten wachten tot ik op de computer ;-)

Regards


Maar, ik Trau' me, het komt ook voor dat op de telefoon. Maar zoals ik al schreef, ik ben niet in de download-modus nog steeds in recovery mode, dat wil zeggen, de 3-toetscombinatie werkt niet. Dus geen Veeg mogelijk.
In Odin de standaard markering niet veranderd.
Regards


Als u een siliconen omhulsel op, zodat ze uit. Dan is dat moeilijk om te beginnen. Je moet de drie sleutels voor een paar seconden vast te houden. Daarnaast schrijf je dat je kunt beginnen met behulp van de stick download-modus.
Wat gebeurt er in de telefoon?


Hi Rocky,
Het volgende is gegaan: De flitser als zodanig lijkt verdwenen, heeft de telefoon opgestart. Odin aht gemeld in groene PASS, geen foutmeldingen in het logboek (ODIN is nog steeds open). Maar foutmelding op de telefoon in een duidelijke achtergrond veld:

het proces
com.andriod.phone
werd gestopt

Het kan alleen "OK" worden bevestigd. Deze boodschap komt weer, blijft het scherm donker is, met uitzondering van:
Status indicator in de rechterbovenhoek: WLAN-pictogram, netwerk-indicator en batterij Lasezustand in% en batterijpictogram
zijn iets donker gezien. Het verwijderen van de telefoon en zijn beurt: dezelfde procedere als hierboven.

Als u een siliconen omhulsel op, zodat ze vanaf: Nee, ik ook siliconen geval is het nog steeds beschermende folie.

Ja, N U R met de mal vasthouden ik naar mode en alleen daar te downloaden. met volume of omlaag + de andere twee zal ik in een van de modi.

groeten Wolfgang


Dit betekent dat uw Android begint nu.
Nu zou je moet het herstel, is er in de cache en wipen in Advanced, Dalvik cache.
Houd de macht tot het toestel.
Nu de andere sneltoets voor herstel. Het moet gaan.