Samsung Galaxy S4 mini – Screenshot niet meer GT-I9195

Silk gisteren mijn screenshot werkt niet meer!
Thuis + Power-knop = (meestal) Screenshot JZ NIET meer - - waarom?
Iets was niet mijn kennis & ZONDER toestemming veranderd!
Ik heb altijd Auto.updates OFF & kijk ongeveer 1 / ma. Manuel voor updates waar alleen de kennisgeving "huidige versie bestaat al" (Of iets dergelijks) zal verschijnen.

Wat ik heb gemerkt, is mijn woordenboek / was verdwenen! Het maakt niet uit wat ik schreef, de telefoon wist niets van mijn woorden & Naam. zoekt in de screenshot setting- "instellingen" Ik ben met "taal & invoer" leren van ergens struikelde over -words!
Leren van Facebook, Google & Twitter ... als ik een screenshot kon maken HA HA Ik zou het te laten zien!

Eerlijk gezegd, wat is er aan de hand ???
De all neus lang ne nieuwe bedenken shit, ok ... dat is waarom ik nooit de auto.update voorbeeld gedacht ingesteld op OFF & ook voor alles wat ik heb extra (indien mogelijk) I alleen "overeenkomen" behoeften of op zijn minst een melding zal!

MAAR de JZ gewoon doen zonder mijn, laat staan ​​zonder toestemming, om mijn toegang tot het apparaat & Instellingen zijn veranderd, is helemaal niet !!! Absolute NO GO


benadrukken hand rand over het scherm van rechts naar links (of vice versa) niet?


ne, is helaas niet.


Heeft u een systeemupdate te krijgen?
Het screenshot-functie is in feite onafhankelijke app :?

Misschien kan iemand anders helpen


Ik moet echt hebben gekregen geen nieuwe update, want ik heb uitgezet de & tamelijk "Manuel" Dus ik kijk dan in de instellingen van het apparaat na!
maar ik vermoed sterk dat enkel "heimelijk" een update is gedaan!
jz Ik sta & niet nergens kom op ... want tot JZ in de www WERKELIJKE aan wat je kunt vinden! Ik gebruik de screenshot ook relatief vaak & Ik heb mijn JZ altijd vol onhandige één & off als gevolg van deze stomme Assistant menuimage Dice altijd een of andere manier gegaan (zie foto), die aan de eizigste mogelijkheid JZ! hoopte dit kan een Android of galax zijn help me nurd