Samsung Galaxy S8 – Accu gebruikt door Android OS en Android-systeem

Moin.

Ik ben onlangs in het bezit van de S8, dat is echt geweldig. Maar ik hou van de S6 voordat het probleem is dat de hoogste consument Android-systeem (11%, 2e plaats) en Android OS (6% Place 3). Tot nu toe kon ik nooit te weten komen waarom dit en nam - evenals veel gebruikers - in dat het een probleem van de Galaxy-modellen.

Na de aankoop van de S8 ik flitste mijn oude S6 met de huidige ROM, volledige reset is en volledig is opgeladen. Ik niets geïnstalleerd, geen Wi-Fi is ingeschakeld, ingesteld op een gemiddelde besparing van energie en zet het op de kast. Tot de ontvangst van een aantal SMS niets ging.

Dit is het courant resultaat:

het gebruik van batterijen
4 dagen de looptijd bij een geschatte zes dagen in totaal, Android-systeem, Android OS zonder aanzienlijke bedragen, en bij een geschatte levensduur van de batterij van ongeveer 70% ten opzichte van het kopen van nieuwe.

Zo moet het energieverbruik waarschijnlijk te wijten zijn aan verschillende apps, maar die niet zijn opgenomen, maar hun activiteiten zijn gegroepeerd onder Android-systeem en Android OS. Sinds tientallen services worden vermeld onder Android-systeem, kan ik niet bepalen welke diensten zijn nu in detail dat evenveel elektriciteit verbruiken. Op S6, de looptijd van het Android systeem in verhouding ver achter het SOT, zodat niet direct gerelateerd zijn.

Ik hou voor geïnstalleerd op de S8 op de S6 apps zoals Tasker, Dropbox, Alexa, Audible, Amazon, Evernote, GSAM, Nova Launcher, Roboform, Telegram, Todoist.

Iemand heeft een idee welke apps om dit verbruik van Android-systeem, zodat verhogen of weet een app die de niet-root kan bepalen - als een ADB shell?

Ik nodig de S6 nu weer in te schakelen Wi-Fi, draai energiebesparing en kijk eens hoe lang duurt het dan.

Dit jaar van het probleem toch moet worden opgelost?

groeten
Thomas


Hi Thomas!

Ik heb uw draad bewogen in een geschikt bereik.

groeten
Tim


Nou, eerlijk gezegd, ik denk dat het in orde als je tot 4 dagen volwassenheid. Tot slot moeten Android zelf inderdaad batterij. En als u nu andere apps minder behoefte, natuurlijk, verhoogt het percentage van Android omdat de batterij verbruik als geheel inderdaad tot 100% moet komen.
:)


Als u al hebt geïnstalleerd GSAM, maar u kunt dieper in de diagnose te gaan met aan boord middelen, zelfs als je geen wortel. Ik heb mezelf heb een S6 (eigenlijk twee van die) en een Galaxy S8 Plus. Een S6 met weinig geïnstalleerde apps loopt ever 5 tot 6 dagen, met het aandeel van de OS is natuurlijk veel hoger dan in de tweede S6, met vele niet te erg veel geïnstalleerde apps, die ik aan de andere kant nog vaker te nemen in de hand zeggen en duurt ongeveer 48 uur op een lading.
De S8 Plus (bijna een kopie van een S6) bevat ongeveer 4 dagen in het weekend en de week twee. Beide S6 hebben overigens 128GB en 200GB S8 + een microSD en kon een beetje meer batterij te trekken dan de standaard configuraties (maar is waarschijnlijk slechts marginaal), aangezien ik het geheugen gebruiken voor vele hits.

Het thema is hier op de weg al een paar keer AndroidPit besproken (slechts een keer een zoekopdracht uit met 'plaats: androidpit.de/forum/ tekst'! Perform).


Hallo,

Ik heb geen problemen met de levensduur van de batterij van de S8. Via de quick-charge functie wordt spiertrekkingen ruk weer vol.

Nu voor uw probleem. Pogingen de meeste apps in de "standby" te plaatsen als u al deze niche hebben gedaan. Schermresolutie is denk ik niet op de hoogste stand.

Een andere fout gemaakt door velen is om apps uit het RAM-geheugen te wissen en "compleet" tot finish, dit moet je niet doen. Naarmate er meer vermogen nodig is bij het starten van de app.

MFG Patrick