Samsung Galaxy Tab 2 10.1 – Galaxy Tab 2 10.1 duurt ongeveer 15 uur om de batterij opgeladen is GT-P5110

Hallo,

tablet mijn dochter die nodig zijn nu ongeveer 15 uur tot de batterij wordt uitgeschakeld, wordt geladen. Dat is niet normaal.
Ik dacht dat de laadkabel is voorbij, want ik had een beetje te spelen met de connector op de tablet uitgenodigd en alleen bestelde een extra adapter plug op micro- of mini-USB. Dit moet ook een beetje overtuigend om te laden (por, trek gemakkelijk, harde por ...). Het duurde ook ongeveer 15 uur om de batterij vol was.
Vraag van wat nu gebroken? De accu, de eenheid of wat?

Ik had het apparaat geworteld enige tijd geleden, dus ik een SD-kaart met NTFS kon lezen, voor het doel van grote bestanden via 4GB. Anders, alles is origineel.
Zou het kunnen ook bij de wortel?

Android is 4.2.2. het.

Bedankt voor de hulp

groet
Andy


Ik zou wel eens raak de USB-poort is meer dan het op zijn minst voor mijn Sony weg was geweest. Hoewel heeft geen 15 uur geduurd, maar met de veroordelingen aan de laden.


Eigenlijk, in tabel 2 de laadkabel van zwakte. Een vriend had 4! Tijd dus een nieuw hol omdat het voortdurend ofwel extreem langzaam of stoppen met laden. Ik had het probleem tweemaal. Het apparaat nog steeds traag nodigt na het veranderen van de USB-kabel te verrassen mij. Ooit leek tal van andere USB-kruising en of er een rood kruis wordt geladen in de batterij.


zo,

toen mijn dochter gaf me de tablet in zijn hand zei dat ze zou worden gebracht, maar het is niet meer. Laden geprobeerd, omdat de accu en de 3/4 cirkel was toen volgende afbeelding, de batterij vervangen door een bar, dan terug naar een zwart scherm voor een paar seconden. Charging Cable was de oorspronkelijke kabel, maar met USB-aansluiting op mijn Lenovo tablet lader. ongeveer 1 uur later, heb ik geprobeerd om het apparaat opnieuw op te starten, niets. Wat mij verbaasde was het geen voortgang van het laden kwam hoe ik het anders moet weten van de apparaten.
dus "gespeeld" Ik rond een beetje bij de stekker en tegelijk de batterij met de 3/4 cirkel en in het volgende scherm kwamen weer terug de batterij, maar met "lopend" Bar, dus was alleen geladen vanaf daar, een uur later probeert te beginnen, had gewerkt. Opladen ongeveer 15 uur (laadstroom ongeveer 2AH volgens lader).
Gisteren, een Akkuentladeapp kwam als de adapter plug, begon dus de batterij leeg is. Om ongeveer 2:00 vanmorgen toen ik wakker keer dat ik keek, de tablet was uit. Dus ik de stekker in de adapter en de kabel van mijn Galaxy S3 in de stekker in, opnieuw hetzelfde spel als eergisteren werd beschuldigd niets, alleen als ik weer rond te spelen leek een last. Vandaag keek ochtend ongeveer 6:00 tijden, er was nog te zien in de vooruitgang, alleen de eerste bar. Toen ik thuis kwam tot 17:00 uur, werd de batterij opgeladen tot 100%.

Ik ga ervan uit dat de stekker verbinding wordt verbroken op het toestel, want je hebt om te spelen met beide stekkers voordat het opladen verschijnt ...