CyanogenMod Updater werkt niet – fout in recovery mode en ongeveer Backup

Hallo,
heb een paar weken op mijn CM13 S3, maar de geïntegreerde updatefunctie werkt niet. Hij laat me werkt op dit moment, ik lad dan naar beneden een van hen, en druk op om te bijwerken / installeren, dan gaat hij in recovery menu en spuugt da ne foutmelding, boven, ik moet dan bevestigen "geen" of "fix wortel".... Wodran kan liggen?! In de Ontwikkelaarsopties root-toegang voor apps en ADB is toegestaan.

Zal er Whole ook dezelfde tijd met CyanDelta proberen, maar denkt dat zal neerkomen op hetzelfde neer. Ik ben dankbaar voor elk antwoord!

Ook nog steeds ne vraag over back-ups ... En ik heb zojuist met backup-ROM Manager doordat de mobiele ansich, met uitzondering van de bovenstaande momenteel goed ik deze back-up nu läuft.Wenn restaurateur, ik moet je voorstellen dat, het verzamelt ook apps, het beginscherm of startscherm en alle of eigenlijk gewoon het systeem?

EDIT: Dus gewoon opnieuw met CyanDelta Probeer .... Als ik wil de Rome un het binnenkomt Rec.- modus te installeren, is omdat:
"ClockworkMod Recovery v6.0.4.6
Het wachten op de SD-kaart te monteren (20s)
SD-kaart gemonteerd ...
Het verifiëren van SD-kaart markers ...
SD-kaart marker niet gevonden ...
Fout bij het verwerken ROM Manager script. Gelieve het controleren heb je de prestaties van de back-up, herstel, of ROM installatie van ROM Manager v4.4.0.0 of hoger.
/tmp/recovery.log wat gekopieerd naar /sdcard/clockworkmod/recovery.log. Open ROM Mananger om het probleem te melden."

groet,
wave2


De gemakkelijkste manier, flashst u TWRP Recovery 3.0.2 en dus de respectievelijke Night Lies (dwz elk de gehele ROM).


maar ik zou weer helemaal gooien alles, toch?! Heeft het dan geïnstalleerd gisteren met de hand in het herstel werkte, is echter iets ingewikkelder, en het ergert me als er iets niet naar behoren werkt, vooral als ik weet niet waarom dat zo is : D


Een CustomROM en zelfs de nightly builds beweren niet foutloos zijn.
Als u wilt dat de reden voor het niet functioneren Updater weet, je kijkt naar de broncode.
Als u problemen met de software te vermijden, lees bijvoorbeeld xda de ervaring van andere gebruikers. Dan weet je dat de updater niet vaker werkt of eigen herstel van de CM is onzeker ...


TWRP wordt aanbevolen, maar in ieder geval voor CM13.
Alle andere herstel te maken meer of minder problemen met CM 13 of de GApps.
En maak alles nieuw duurt het niet alleen maar omdat je het herstel zijn veranderd.

De ingebouwde update functie CM13 draait nu en dan rond.
Er zijn meestal al gefaald in de md5 checksum.

Het is nog steeds het beste om nieuwe CM versies direct vanaf de pagina te laden en vervolgens te knipperen met de hand.


Bij voorbaat dank .... dan vraag ik weer voor dit doel, zelfs als de thread is al ouder beten ... Hoe kan ik het herstel veranderen? gg


Jona

Bij voorbaat dank .... dan vraag ik weer voor dit doel, zelfs als de thread is al ouder beten ... Hoe kan ik het herstel veranderen? gg

Een andere flash herstel .... (Yawn)